Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 924 ?

tz2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חלום - פורשה. אבל כמובן שהממון לא מאפשר זאת .

בכל זאת מצאתי פורשה 924 ב איביי

http://www.ebay.com/itm/1979-Porsche-924-brown-5-speed-A-C-solid-original-blue-plate-California-car-/221369367820?_trksid=p2054897.l4275

אבל ממחקר קטן שערכתי הבנתי שזאת הפורשה הכי לא פורשה שקיימת. מצד שני היא גם הפורשה הכי אפשרית לתפרנים בגלל שהיא למעשה אאודי/פולקסווגן בתחפושת פורשה.(חולקת איתם הרבה חלפים )

בעד ונגד ? האמנם חלום או שלמעשה זו פולקסווגן שירוקו ?

כמה היא תעלה לי בסופו של דבר בערך על כבישי ישראל אם המחיר ייסגר על $3K ?

מיועד להיות רכב שני במשפחה - נסיע פעמיים בשבוע בערב 10 ק"מ , ובסופי שבוע טיולים קצרים/מפגשי אספנות.

תודה

פורסם

מבחינה אספנית גרידא 911 נחשבת לרכב אספנות בעל ערך ששומר על ערכו ומשתבח עם השנים. רכבים לתפרנים לכאורה נקנים בכסף קטן אך עדיין חלפים שהם תוצרת פורשה עולים הרבה. 924 אכן מכילה בתוכה הרבה חלקים תוצרת פולסווגן אך לעניות דעתי רכב טוב לייבוא הוא ה 944 או ה 928 שהם יותר מצדיקות את השם פורשה, בנויות לתלפיות ובסיטואציות מסוימות בעתיד יעלו בערכן יותר מאשר ה 924 העממית. אני עוקב אחרי כל הדגמים הללו כבר שנה והבאתי לעצמי 928 ואני רואה את השינויים שחלים הן בצד של המוכרים והן בצד של הקונים. רכבים שמוצעים למכירה באיביי בכסף קטן מוצאים קונים עד לתום המכירה. המחירים עולים בהתאם. 924 הספציפית הזו תדרוש ממך שיפוץ לא מסיבי אך גם לא מינורי. פנים הרכב במצב גרוע. דשבורד ריפודים פנלים של דלתות הכל צריך להחליף. פנסים שבורים פחחות וצבע. ועוד לא דיברנו על המכאניקה. פורשה 928 ואפילו 944 נמכרות במצב כזה עד 1500 דולר. אין סיבה להוציא יותר. 1500 דולר + הובלה יבשתית לחוף המזרחי (רכב בקליפורניה) 1000 דולר + הובלה ימית לארץ 1600 דולר. מיסים על ערך הרכב + ההובלה (הובלה יבשתית אפשר להחליק החוצה מהתחשיב) 3600דולר (במידה המכס מקבל את ערך הרכב) תקבל 7700 דולר להביא את הרכב לארץ. בארץ תשחרר לבד את הרכב ותשלם אגרות בגובה 2000-2500 ₪. תבזבז יומיים עבודה (תלוי כמה אתה מרוויח) גרר 400-500 שקל אם האוטו לא נוסע. לוחיות רישוי ואגרת טסט + תקינה עוד 500 שקל. וזהו

פורסם

תודה רבה. ה 944 אכן נראית טוב.

אין לי יכולות לשפץ את הרכב (ידע וגם כסף) - האם אפשר לפי התאור שלה , לעשות טיפול ולנסוע,

לפחות למשך השנה הקרובה, ברכב כפי שהוא ? אני גר באזור הקריות / חיפה . איפה מטפלים שם במכוניות מהסוג הזה ?

פורסם
תודה רבה. ה 944 אכן נראית טוב.

אין לי יכולות לשפץ את הרכב (ידע וגם כסף) - האם אפשר לפי התאור שלה , לעשות טיפול ולנסוע,

לפחות למשך השנה הקרובה, ברכב כפי שהוא ? אני גר באזור הקריות / חיפה . איפה מטפלים שם במכוניות מהסוג הזה ?

להביא רכב מחו"ל על כל הפרוצדורה והבירוקרטיה הכרוכה בשביל להנות ממנה שנה נשמע לי בזבוז משאבים ואנרגיה. הרכב לא נראה רע אבל לא מפורט דבר על מצבו המכאני. יתכן ונתקלת ברכב שרק צריך טיפול גדול ליישור קו ואתה יוצא לדרך. כל מוסך יכול לטפל ברכב כזה היות ואמרנו כבר קודם שזו פולסוואגן בעטיפה חיננית יותר ותג של פורשה. תייבא רכב שלא עבר טראומה בחייו ולא תזדקק להרבה להחזיר אותו לכביש. הוא גם לא יהיה בצב תצוגה כמובן.

פורסם

על פניו, נראה שמדובר במכונית די מרופטת.

למעט המנוע, ה 924 אינה חולקת מיכלולים עם מכוניות פולקסווגן או אודי, למרות שזמינות החלפים שלה טובה למדי.

קח בחשבון שרמת המכונאיםבארה"ב אינה גבוהה, ויידרש יישור קו מאסיבי ויקר למדי.

זו בהחלט לא מכונית של "כנס וסע" וכדאי שתביא זאת בחשבון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

התכוונתי ל 944 מהקישור .http://www.ebay.com/itm/Porsche-944-...US_Cars_Trucks

שנה ראשונה לנסוע, לראות איך אני מתחבר לנושא -ואז להחליט אם אני משקיע בשיפוץ או ממשיך הלאה .

באזור הקריות / חיפה , איפה מטפלים שם במכוניות מהסוג הזה ?

תודה .

פורסם

לפותח השרשור - לפי דעתי וזאת דעתי האישית בלבד אם כבר אז להביא 944 מכונית עדיפה בהרבה מה924. מנסיון עדיף להביא רכב במצב מכאני מצויין מאשר משהו ליישר עליו קו בארץ - ישור קו לפורשה בישראל ,כל פורשה יעלה לא מעט כסף בגלל הצורך ביבוא החלקים ארצה בעלויות גבוהות ועלות גבוהה יחסית של בעלי המקצוע שמתמחים ברכבים כאלו בארץ . {אין הרבה כאלו} פחחות אין בעיה לעשות בארץ ולכן הדגש שלי בעיקר על הצד המכאני.

אני לא רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים אבל אם מבחינה ריאלית אם אין לך כסף להשקיע ברכב הזה במסגרת תחזוקה שוטפת שהיא לרוב דורשת יותר תשומת לב ומשאבים מרכב "רגיל" אל תכנס להרפתקאות האלו

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

או לחילופין לבצע את יישור הקו בארץ המוצא עד לרמה מכאנית סבירה, ואז לייבא.

אבל גם הדרך הזו דורשת פרוצדורה מתאימה.

מתחדשת*

פורסם (נערך)

...and they're not that easy to work on, I spent a whole day doing a clutch on one - very stupid arrangement. Performance is like a 2002 Mazda 323. 944 (or at least 924S) is a lot quicker and as they already said above, not much more expensive to buy. Parts are Porsche parts (=$$$). If you have budget issues, I would think about the little brother, VW Scirocco I... Same engine as Golf

:?:

VW_Scirocco_1_002.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tatra

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...