Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוריוז לגבי הושב לפי שמות: לפני מספר שנים אשתי היתה מוזמנת לארוע של קולגה. משום מה לפי הפתק היא מצאה עצמה יושבת בנפרד מחבריה לעבודה רק בהמשך התבררה הסיבה - יש בארץ עוד אשה אחת עם שם זהה, ולמרות ההסתברות הנמוכה שתיהן היו מוזמנות לארוע, והפתקים השמיים היו זהים.

הפתרון - פתקים חד משמעיים מגון "אבי כהן מהעבודה של יוסי" "אבי כהן הבן של דוד יוסי" ו"אבי כהן הבעל של יוספה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שנת 2006, אני לא כזה מבוגר. מדובר באולם שעושה אירועים גם ל-1400 איש, כך שפיזית יש מקום ועוד איך.

הבעיה שזה אולם שעובד עם קייטרינג בלבד, ואינו נמצא בתוך עיר, אז הלוגיסטיקה בייבוא מלצרים ומנות קצת מסובכת.

לכל האורחים היה מקום, אבל האירוע היה כאוס מבחינתי.

מבחינת האישורי הגעה, תמיד חברה שלי מזכירה לי שבחתונה של חברה שלה ישבנו בשולחן עם המשפחה שלה, במקום עם החברים.

שאלתי אותה מה נראה לה שהיה קורה אם כן היה סידור ישיבה באמצעות חברה חיצונית, הרי אני והיא היינו השארית 2 בחלוקה ב-12. אז בכל מקרה לא היינו יושבים עם החברים, או שזוג אחר היה נאלץ לשבת בנפרד.

והנקודה שלי היא שגם ככה בסוף קורים מצבים שיהיו לא נעימים למישהו, וזה יקרה גם בחינם וגם אם נשלם 1300 שקל לחברה חיצונית.

אתה מדבר על משמר הנגב? האולם ששייך לחברת "זר מעדנים".

עבדתי שם ב-2008 תוך כדי השירות הצבאי וגם לי קרה מקרה שהיה חתונה של מושבניקים שבאו הרבה יותר אורחים מהמתוכנן.

נפתחו שולחנות בטירוף, נגמר המנה הראשונה, בנתיים הזמינו משאיות עם עוד מנות עיקריות.

מי שלא קיבל מנה ראשונה, דאגתי לפנק אותו בעיקרית....דוקא יצאתי אותו ערב עם טיפים לא רעים, אבל גם פרפרתי בטירוף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כן זה האולם,

אני לא יודע אם 2008 זה לפני או אחרי השיפוץ.

אבל לפני השיפוץ היו מדרגות מקבלת הפנים לאולם. ונחקקה בזכרוני סיטואציה טראומטית: שהאולם בפנים ערוך ל-350, השולחנות בפנים מאוד מרווחים, יש רחבת ריקודים גדולה וכו'.

ובחוץ אני עומד במדרגות למעלה, משקיף על הקבלת פנים המפוצצת, ולידי עומד אדרי (אני משוכנע שהוא עדיין עובד שם..) וצורח בטלפון "שלח לי 300 פרגית, 300 דניס" וכו' וכו'...

תוך כדי, מצמצמים בפנים את השולחנות, מוציאים שולחנות חדשים ופותחים, מתחילים למרק סכו"ם וכוסות, מסדרים כיסאות בקצב.

כשכבר נכנסו האורחים האחראי מקרר הפך למלצר, גם החבר'ה מהמדיח באו למלצר, כל הוותיקים לקחו שלושה שולחנות, החדשים לקחו שני שולחנות במקום אחד.

לא זוכר איך היה הטיפ, אבל אני זוכר שחזרתי הביתה מבוהל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

את אדרי והצעקות אני זוכר, אפילו ב-2010 שהוזמנתי לאירוע של חבר הוא היה שם.

היה גם את אבי גנון רב מלצרים, בניגוד למקומות אחרים הוא לא חיפש מקצוענים אלא ממושמעים, עברו אצלו הרבה מלצרים חדשים והוא התייחס אליהם הרבה יותר יפה ממקומות אחרים, משום מה אהבתי אותו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

כידוע, שום שרשור שלי לא נשאר עם סימני שאלה.

החתונה התרחשה בשבוע שעבר, ובסוף נכנעתי לחמותי ואיפשרתי לה להזמין חברה בשם "הסדרנית" שתסדר את האורחים בשולחנות.

לפני החתונה בוצעו אישורי הגעה למוזמנים. ואז היה צורך בסידור השולחנות בצורה וירטואלית. כשאפשר "להושיב" בשולחן יותר אנשים ממה שהשולחן מכיל (לדוגמא ניתן לשים 30 אנשים בשולחן של 12) ואז החברה תמלא את השולחן לפי מי שהגיע ראשון. ואחרי ה-12 הראשונים - תתחיל לפזר בין שולחנות אחרים או פתיחה של רזרבות אם יש צורך.

הבעיה היא שכל אחד מנסה לדאוג לכל אחד מהאורחים שלו שישב עם האנשים שהוא אוהב, ולא באמת יודעים מי הולך להגיע ומי לא. ובגלל שכמעט ואין קבוצות שבאמת מכילות 12 איש, אז לא ניתן לדעת אם אפשר למקם באותו שולחן חברים משתי קבוצות שונות, כי לא יודעים אם יגיעו משתי הקבוצות 12 או בכלל 8 או 14 סה"כ. ואז או שיש חורים או שיש אדם אחד שישב עם החברים של חמי מהבית כנסת. הדבר גרם לזה שנפתחו הרבה שולחנות וירטואלים שהיה צורך לצמצם.

ערב לפני החתונה ישבנו לליטוש אחרון של סידורי הישיבה. הצלחנו לצמצם ל-43 שולחנות (516 איש) כאשר יש אישור הגעה של כ-530 אורחים + אורחים שהודיעו שאינם יודעים אם יגיעו.

האולם איפשר לי 100 מקומות ישיבה כרזרבה, ומבחינתי השאיפה הייתה פתיחה של 450 ורזרבה של 100. אבל לא הסתדר בגלל סידור הישיבה.

בסוף הגיעו כ-490 איש.

בדיעבד אני קצת מצטער שלא התעקשתי יותר מול חמותי, כי לדעתי השימוש בחברה היה מיותר.

החברה גבתה כ-1800 שקל עבור ההגעה באותו ערב.

ולדעתי אם היינו פותחים 40 שולחנות בהתחלה, הם היו מתמלאים כמו שהיה קורה עד עכשיו בכל האירועים, ואז פותחים עוד שולחן אחד רזרבה.

גם יש אנשים שבאו והלכו מהר ואנשים שבאו באיחור והיו יכולים לשבת במקומות שמהם קמו אנשים במקום לפתוח שולחן שלם חדש..

אם נסכם, לדעתי אי שימוש בחברה היה חוסך את הכסף ששולם לחברה + שולחן אחד בטוח, ושולחן נוסף אולי.

עוד מצטרף נגד השימוש בחברה שיש הרבה אנשים שלא היו מרוצים ממיקום הישיבה, כי איכשהו הושיבו אותם לא בשולחן המקורי ששובץ להם במחשב. ויש גם אנשים שמכירים אורחים אחרים חוץ מהחוג במסגרתו הוזמנו והעדיפו לשבת איתם (למשל מוזמן שלי, שהוא חבר טוב של מוזמן של הכלה)

מצד שני, יש דברים שיש לזקוף לזכות השימוש בחברה.

בכניסה לאולם זה נראה קצת מרשים ופלצני שיש שתי דיילות שמקבלות את האורחים ומדפיסות להם פתקים עם השם ומספר השולחן שלהם.

לאורחים יש תחושה שאין צורך למהר לתוך האולם ולתפוס שולחן, כי המקום שלהם כבר בטוח.

החופה התקיימה בחוץ ובמהלך החופה היה מזג אוויר נעים מאוד. האולם היה פתוח לכל מי שמעוניין להכנס, אבל ממש כולם בחרו להיות איפה שהחופה. לא יודע אם זה מרוב שכולם אוהבים אותי ואת אשתי או בגלל שידעו שיש להם שולחן שמור בפנים.

עוד יתרון, שיש אפשרות לראות בלייב דרך הסמארטפון מי הגיע ולהחליט מתי ניתן כבר לקיים את החופה.

זה לא יתרון למי שהבריזו לו הרבה אנשים ורואה בלייב לפני החופה איך הוא עומד לקחת הלוואה כדי לכסות את האירוע.

חוץ מזה, היה אירוע מדהים וברמה גבוהה מכל הבחינות לדעתי.

בקרוב אצלכם.

עריכה אחרונה על ידי matansab

פורסם

תשמע. עכשיו עזוב שטויות. תהנה מהמצב החדש מאישתך ומהמשפחה.

היה נגמר. זה "רק" 1800 שקל. ולא 20,000 שקל.

כפרות. סיכסוך עם אמא שלה לא שווה 1800 שקל.

וכמובן מזל טוב מזל טוב. ואושר ועושר.

ותן לנו איזו תמונה יפה שלכם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

לדעתי, זה מסתכם בסכום של 3800-5800 שקל. (תשלום לחברה פלוס שולחן אחד או שניים)

אני לא מסתכסך עם אף אחד. רק מסביר יפה למה לדעתי זה הדבר הנכון לעשות. בד"כ זה מצליח. גם הפעם זה הצליח לי, אבל הצליח אחרי שכבר סגרו עם החברה ובסוף זרמנו עם זה.

אגב חמותי שילמה לאותה חברה, כך שאין לי מה לכעוס. פשוט קצת חבל.

במיוחד בשבילך צירפתי תמונה מוטורית מה- Trash the dress.

1003602_635935063153505_1592758243_n.jpg

פורסם

אישתך. גם בקטע מוטורי?

איזה מוזר זה אישתך? ולא חברה שלך / ארוסתך....

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

תמונה מגניבה והמון מזל טוב, אבל הערת סטייל קלה. איפה המטפחת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אישתי נכנסה לקטע לכבוד התמונות. נכנסה גם לקטע של סוסים, גואש, כלניות ועוד כמה שטויות באותו יום.

ניטש, איזה מטפחת חסרה? בכיס החליפה?

פורסם

אז מה היה לנו פה?

חבר פורום שלא הקשיב להמלצות שנתנו לו ובסוף "אכל אותה".

זה היה צפוי.

לא בא לשים לך מלח על הפצעים, אמרו לך פה להוריד לפחות 10% מהכמות שאישרו הגעה.

אם היית מקשיב היית חוסך לעצמך כסף כי זה מעצבן לתרום כסף לאולם אירועים בגלל אנשים חסרי עמוד שדרה שלא יכולים לענות בכנות על השאלה האם הם הולכים להגיע לאירוע מסוים.

מצד שני אני גם מבין ללבך כי גם אני סירבתי להאמין לכל האנשים שהמליצו לי להוריד כ"כ הרבה אנשים וזה יצר הרבה ויכוחים במשפחה.

מזל שאשתי עקשנית יותר ממני וסיימנו את האירוע עם יותר מנות מהכמות שהתחייבנו עליה.

ד"א, תמונה אדירה, סחטיין על הכנות והמון מזל טוב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

תודה על הברכות.

סאונדמן, להכל מתרגלים. גם למילה אישתי ולטבעת על האצבע נתרגל.

ניטש, בשבילך העלתי תמונה מהחתונה עצמה, בה יש משהו בכיס, גם אם לא מטפחת.

למקרה שזה מעניין מישהו: הפפיון בתמונה הוא בקשירה עצמית, לא אחד מהקשורים שמתחברים עם קליפס. התפלאתי לגלות שאין חנויות בארץ שמוכרות פפיונים כאלה. גם לא חנויות שמתיימרות להיות חנויות לחליפות בלבד. בסוף נאלצתי להזמין מאיביי.

אגב, עניין הטראש היה פשוט מעולה בשבילנו. מלבד התמונות היצרתיות שלא ניתן לעשות ביום החתונה. היה לנו יום שמשי בצילומי הטראש, בניגוד ליום החתונה עצמו שהיה אביך למדי.

redroze, ראשית, לא אכלתי אותה.

דווקא אם נסתכל לפי רוב התגובות כאן, ההמלצה הגורפת היא כן לשכור שירות סידורי ישיבה כמו זה שעשינו בו שימוש בחתונה.

אני כמובן מסכים שהיה צורך לפתוח בהתחלה לפחות 2 שולחנות פחות. אבל כדי לעשות את זה, היה צורך לפרק שני שולחנות שסודרו במחשב. ואף אחד לא היה מוכן לפרק שולחן שבנה.

בסוף הסכמנו שהולכים על 43 שולחנות, שזה גם אחרי קיצוץ מ-45 שולחנות שהיו ערוכים במחשב.

אל ההחלטה הזאת הגענו רק כדי לא לריב יותר מידי.

בכל מקרה, מנהל האולם עשה לנו הנחה יפה בגמר החשבון, בנוסף להנחות שעשה לי כמעט בכל דבר.

אני לא מרגיש ששילמתי מחיר מופקע לאולם, ואפילו מרגיש ששילמתי מעט מידי עבור מה שקיבלתי.

DSC_5274.jpg

פורסם

חמוד אתה. תמונה יפה.

וזה נכון שלהכול מתרגלים. אבל לפעמים לשניה זה מוזר, ואז זה בסדר.

אני השניה חזרתי מחתונה של חבר.

היה יפה. אוכל מעולה. רק מה ז הדבר הזה. להניח על צלחת קופסא / שקית / משהוא עם 2 סוכריות קשות /טופי / שוקולד של שקל.

לא חבל על כסף. אני מסתכל על זה מהצד של אורח, מי נוגע בזה?

• תוכן חדש...