Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סקודה סופרב שנת 2010 דגם פרימיום עם פנסי BI-XENON מקוריים.

הפנס השמאלי הפסיק לעבוד (כולל כמובן חיווי בלוח השעונים)

נכסנו לצ'מפיון לבדוק את העיניין

הם טוענים שיש סדק קטן בפנס שגרם לכניסת מים והלכה כל יחידת הבקרה ויש צורך להחליף את כל הפנס

העלות שלהם היא 5569 ש"ח.

הם טוענים שזה ממש לא במסגרת אחריות היצרן למרות שהאוטו נקי מתאונות ועבר רק כ-25 אלף קילומטר, תמיד מטופל במרכז שירות שלהם (וכמובן שכבר החלפנו אצלם קלאצ'ים ל-DSG וטרטרו אותנו עם מליון עדכונים)

הרכב הוא של סבי וסבתי, אנשים מבוגרים

הדבר שהכי הכעיס אותי הוא שנציג השירות אמר לסבי וסבתי, שהם לא יפרקו שוב את הפנס אם נרצה בעתיד להחליף, כלומר הוא חייב אותנו להחליט בו במקום על סכום תיקון של כ5600 ש"ח ואמר שאם נרצה בעתיד לתקן אצלם הם לא מוכנים לפרק שוב.

(וזה עוד במוסך המרכזי שלהם בפ"ת שלשם כנראה בחיים לא אחזור אחרי ההצהרה הזו שלהם)

מה גם שהחלק לא נמצא זמין במלאי והוא רוצה להשאיר את האוטו אצלם עד להגעת החלק והוא "ישנע" אותם לביתם.

ח"ח לצ'מפיון מוטרוס!

מה אתם ממליצים לעשות?

אם באמת יש סדק קטן בפנס, יש צורך להחליף את כל הפנס?

פורסם

אל תשאיר אצל הנבלה את הרכב! הוא יקח יקח אותו ל"סיבוב" מנסיון של סבתא וסבא שלי, הוא חושב שתפס דג שמח ופרייאר ברשת בקלות כי אלו אנשים מבוגרים, לך לקבל הצעת מחיר ממוסך אחר

פורסם

מה קשור מחט לתחת, בקר זה בקר והפנס זה פנס:evil: לדעתי צריך להיכנס למוסך אחר לבדוק איתם עוד דעה, לדעתי רוצים פשוט להשחיל את כל האלמנט. לאחר שבדקתי מה יש בEBAY זה הכן המחיר לכל הרכיבים, אבל עדיין בגלל קצת מוזר.

פורסם

מוסך רון מומלץ על ידי רבים מחברי הפורום. הייתי מתקשר אליו קודם, איש נחמד מאוד

פורסם

נתקלתי בבעיה דומה (באותו הרכב) כאשר מישהו שפשף לי את פגוש הקדמי כנראה בחניון ולא שמנו לב שנפתח סדק בחלק הפנס שמתחת למכסה מנוע.

איפה לא בדקתי ולא מצאתי פתרון, כולל אצל מוסך רון שהפתרון היחידי היה להביא יחידה מפנס מפירוקיה, להחליפה, ליבש את הפנס ולאטום אותו וכו'..... (לא אהבתי את הרעיון).

שורה תחתונה הפעלנו את הביטוח הוחלף פנס בצ'מפיון בעלות זהה.

אם יתמזל מזלכם תמצא מפירוק פנס שלם שלא נפגע...

בהצלחה.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

גם אני הייתי בודק אבחון לבעיה במקום אחר.

מעבר לזה אפשר לחפש פנס מפירוק, נמכרו לא מעט סופרב אלגנס בישראל וחלקן מצאו את הדרך לפירוקיות, להרכבה אפשר להיעזר בחשמלאי.

אני קניתי 2 פנסים חדשים של דפו למאזדה 3 ב-265 ש"ח במקום 1200 ש"ח שדרשו בדלק מוטורס, זה אומנם לא קסנון אבל ממחיש את ההבדלים במחירים כשלא רוכשים מהיבואן.

פורסם

ממליץ לך להרים טלפון ל- T.G, יש להם מגרש רכבים לפירוק של של הקונצרן.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן הם גם פעילים בפורום הזה והמחיר יהיה לפחות 50 אחוז מחדש + מעמ, בדרך כלל זה הולך ככה:

אתה מתקשר, בטלפון הוא כאילו הולך לבדוק אם יש לו במגרש ואומר שיחזור אליך אבל הוא מתקשר ומברר מה המחיר לחדש ועושה 50 אחוז, כמובן שזה חלק חשמלי אז אין אחריות ברגע שהרכבת וזה עובד - ככה לי נאמר טלפונית.

במקרה הזה כבר עשית להם את העבודה כתבת להם כמה עולה חדש, ישר יעשו 50 אחוז + מעמ. :lol:

בשביל 2000 שקל ההפרש ההיתי מברר כמה זה עולה בגרמניה טס עם איזיגט לברלין, קונה חדש, מטייל קצת וחוזר עם פנס חדש.

תבדוק אם זה מקט 3t1941017E מחירו בגרמניה במוסך VW מורשה הוא358 יורו. ישאר לך המון עודף. תארגן אישור ייבוא לפני ותצהיר במכס במסלול האדום ועדיין תחסוך 2000 שקל

דרך אגב הפנס מגיע ללא נורה וללא יחידת בקרה ו POWER MODULE.

תחפש גם ב EBAY, אני קניתי לגולף פלוס פתח מיזוג ב 15 יורו ועוד 12 יורו משלוח ובמדינת צמפיון דרשו על הפריט 1400 שקל לערך!!!

פורסם
כן הם גם פעילים בפורום הזה והמחיר יהיה לפחות 50 אחוז מחדש + מעמ, בדרך כלל זה הולך ככה:

אתה מתקשר, בטלפון הוא כאילו הולך לבדוק אם יש לו במגרש ואומר שיחזור אליך אבל הוא מתקשר ומברר מה המחיר לחדש ועושה 50 אחוז, כמובן שזה חלק חשמלי אז אין אחריות ברגע שהרכבת וזה עובד - ככה לי נאמר טלפונית.

במקרה הזה כבר עשית להם את העבודה כתבת להם כמה עולה חדש, ישר יעשו 50 אחוז + מעמ. :lol:

LIKE.

איזה כייף לי :)

פורסם

בשביל 2000 שקל ההפרש ההיתי מברר כמה זה עולה בגרמניה טס עם איזיגט לברלין, קונה חדש, מטייל קצת וחוזר עם פנס חדש.

תבדוק אם זה מקט 3t1941017E מחירו בגרמניה במוסך VW מורשה הוא358 יורו. ישאר לך המון עודף. תארגן אישור ייבוא לפני ותצהיר במכס במסלול האדום ועדיין תחסוך 2000 שקל

צמפיון גנבים.

תחפש גם ב EBAY, אני קניתי לגולף פלוס פתח מיזוג ב 15 יורו ועוד 12 יורו משלוח ובמדינת צמפיון דרשו על הפריט 1400 שקל לערך!!!

Likey LIKE 8)

אם אתה כבר שם תביא לי סט מנופים לDSG7

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

צמפיון גנבים.

המקט שכתוב בהצעת מחיר הוא 3T1941018E

(ההבדל הוא שאצלי כתוב 18 בסוף - יש לך מושג מה ההבדלים?)

וזה מגיע בלי ה-BALLAST?

איך אני משיג את המקט של ה-BALLAST גם?

כי אם זה לא עובד, להחליף רק את הפנס לא יעזור, נכון?

תודה רבה

פורסם

תחליט אם אתה צריך ימין או שמאל

ימין זה 18E

שמאל זה 17E

למה לא להזמין מגרמניה? במקרה הגרוע זה יעלה לך חצי.

לגבי הBallast, אם אני לא טועה זה המקט שלו בסקודה 5M0 907 391

סדר גודל של 160 יורו.

פורסם

הפנס הוא צד שמאל

עכשיו אני מסתכל שוב והגאונים מצ'מפיון נתנו הצעת מחיר על פנס ימין בכלל...

שוב ח"ח למוסך המרכזי שלהם :\

הם גם לא רשמו עלות עבודה, רק עלות לחלק לא נכון בכלל (פנס ימין במקום שמאל - צד הנהג)

וכאן למשל:

http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/lighting/oem-3t1941016e-3t1941017e-xenon-headlights-for/#product_5611

לפי המקט הנ"ל זה סט של שני הפנסים - ימין + שמאל כולל נורות ו-ballast-ים

השאלה רק מה הכוונה שזה OEM

פורסם

OEM הכוונה שהפנס תוצרת ייצרן ציוד מקור שמייצר עבור קונצרן VAG.

תשאל את המוכר מי הייצרן של הפנס.

אל תתפתה מכיוון שכול המוכרים הסינים רושמים ליד המוצר OEM.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...