Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה 40 עד 50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טובה ואמינה עם אחריות טובה ואמינה, לא חייבת להיות המתקדמת ביותר או היקרה ביותר, לא חייבת להיות הכי זולה.

כן סמרט- לא סמרט? לא יודע, כדאי?

האם לתלות על הקיר או לשים על המזנון שגם כך גבוה, ומה האפשרות המוגנת יותר מחתולים? רוכשים בנפרד?

יש בעתון של היום, טמבליזיות בשופרסל, להבנתי הן ביבוא מקביל, זה רע?

הקיצר, מה לרכוש, היכן לרכוש באזור ראשון לציון והאינטרנט? איך לשים או לתלות? ממה להימנע? האם יש עדיפות מחירים לימים הקרובים של סוף השנה?

לא רציתי לרכוש כי זה יאלץ אותי להחליף את המזנון ולא מוצא מזנון עם חלל אחסון לספרים ומגזינים כפי שיש זו עוד בעייה, אך הטלויזיה החלה להשמיע שריקה.

מנהלים, פתחתי שרשור בנפרד משרשור דומה המחפש טלויזיה 50 "טיפשה" אשמח אם השרשורים לא יאוחדו בימים הקרובים.

תודה.

פורסם

נגד חתולים (וילדים, במקרה שלי) בלי ספק עדיפה תליה על הקיר.

מכיוון שאתה לא אנין בדרישות, קנה מסך 39-50 מפירמה מוכרת (עדיפות למותגים הקוריאניים והיפניים), LED FHD וגמור עניין.

אני בעד טלויזיה טיפשה וסטרימר/HTPC או אינטיליגנציה אחרת מחוברת אליו.

הטלויזיות הזולות בשופרסל דיל הן צנג'הופ במותג "פיילוט" ביבוא ניופאן (לא יבוא מקביל). מדובר באחד מיצרני הטלויזיות הגדולים בסין (ובעולם), אבל כמובן מדובר על מוצר בסיסי וזול.

:turn-l:
פורסם

לפני מספר חודשים מצאתי באיזה יריד סוני "40 מהסדרה שלפני האחרונה - LED טמבלית (כלומר לא סמארט) עם תמונה חלקה מאד. משמשת אותי(יותר נכון - את אשתי) בעיקר בארוצי YES HD למיניהם.

מבצעים בשופרסל הם מקור מצויין לרכשית טלויזיות, אם כי נדמה לי שלאחרונה קצת התמעטו. בכל זאת צריך לשים לב לאיכות התמונה כפי שהיא נראית לך בחנות.

אצלי בבית הטלויזיות בחדרי השינה (כולן "37) תלויות על הקירות, בסלון בינתיים עומדת על המזנון שגבהו בדיוק מתאים למטרה זו. אם חתולים הם שיקול עדיף לתלות על הקיר. שים לב לתכונות של התקנים שונים - יש קבועים לחלוטין, יש עם ציר אופקי בלבד (כלומר ניתן להטות את המכשיר מעט למעלה ולמטה) ויש עם שתי דרגות חופש (כלומר אפשר להטות גם לצדדים). לשים לב שככל שיש יותר צירים הטלויזיה יותר מרוחקת מהקיר.

חסרון חשוב של תליה על הקיר הוא חוסר נגישות למחברים שעל הדופן האחורי של המכשיר. צריך לחבר את הכבלים לפני לתית המכשיר, אחרי זה כל פעלה מצריכה פירוק המכשיר ממתקן התליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באם אין חלון שיצור השתקפות על המסך, אני ממליץ על פלזמה ולא על לד. רואים יפה יותר,

והתמונה פחות סינטטית. המלצה שלי, קפוץ לאולסייל בהרצליה, יש להם המון מסכים מתצוגה.

בזמנו קניתי מהם פלזמה 50״ שמחירה היה 4700 שקל ב 3000 שקל אחרי מיקוח קל ומיעוט

תשלומים מצידי. מחיר המחירון כמובן היה גבוה יותר, אבל כידוע זה בלוף אחד גדול, וההשוואה

צריכה להיות למחיר השוק.

פורסם

אצלנו יש 55" בסלון ו-42" בחדר שינה - שתיהן של סמסונג ותלויות על הקיר (F6400 ו-F5000, בהתאמה).

אני התלבטתי אם לתלות או לשים על מעמד בסלון, בסוף החלטתי לתלות כי זה יפה יותר וגם הגעתי למסקנה שכמות הפעמים שאני אזיז אותה שואפת ל-0 פלוס העובדה שבעוד כמה חודשים המלאכית הקטנה שלי תהפוך גם היא למחבלת בפוטנציה, אז עדיף כמה שיותר גבוה :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה על ההמלצות ואשמח לנוספות.

במענה לשאלות והארות:

יובק ואלעד, טלויזיה בתלייה חסינה כנראה נגד אחד החתולים אך השני הרפתקן יותר. יובק, אמנע ממותג מדבקה, כרגע בשופרסל סמסונג 42 ב2000, וחברה ידועה אחרת 50 ב3000, מניח שסדרות"נמוכות" ויבוא מקביל, תוהה אם לרכוש דרכם.

ספריאל ומר שנקלי מהסמית'ס, תודה על המידע בענייני התליה, מי מתקין, היכן רצוי לרכוש מתקן ובכמה?

אושרי תודה, משום מה נדמה לי שלפלזמה חיים קצרים יותר, לא?

עוד עניין, למרות שסמסונג חברה מובילה, שמעתי על לא מעט תקלות. אני טועה? יבוא שלה ע"י סמליין? יש לי נסיון רע ממקרר עם שרות שלהם.

פריק מיקי, מרחק צפייה כשלושה מטרים פלוס. נראה לי ש42 יספיק, לא?אני תוהה... הטלויזיה אינה מרכז חיי ואיני חייב את התמונה הטובה ביותר עליי אדמות, מוצר טוב במחיר טוב נראה לי מספק, לגלוש קצת באינטרנט? נראה לי נחמד, לא חובה אני מניח.

תוהה גם היכן אמצע מזנון עם יכולת אחסון ועצוב מודרני לא מקושקש, עד כה היה אי די דיזיין.

תודה לעונים.

פורסם

לגבי תלית המכשירים: בדירה הקודמת רק מכשיר אחד היה תלוי, באותו זמן הזמנתי את נציג היבואן אשר הביא את המתקן, עם איזו הנחה במסגרת רכישת הטלויזיה. אני יכול לחפש את הקבלה על ההתקנה, אבל סביר שהמחירים מלפני 4-5 שנים כבר לא רלוונטיים.

בדירה הנוכחית קניתי מתקנים ב"שזר" הקרוב לביתי, אבל הם קיימים בכל חנות hardware וצריך למצוא את המתאים לצרכים ולתקציב. ההתקנה בוצעה על ידי קבלן השיפוצים במסגרת כלל העבודות. בכל מקרה - כל תיקונצ'יק יעשה את העבודה ב-10 דקות, ומה שחשוב הוא שהעיגון בקיר יהיה מספיק יציב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

[פנדוב, פלזמה בתיאוריה תחזיק פחות מ lcd/led. בפועל,עד שהיא תשבוק חיים, כבר הטכנולוגיה והפונקציונליות

שלה יעברו הרבה קודם מהעולם.

אצלי בחדר השינה יש פלזמה שעברה מהסלון, כי קנינו לסלון אחת גדולה יותר. היא אצלי יותר מעשר שנים, ובינתיים

הכל בסדר. מה שכן היא כבר נראית מיושנת ומגושמת, לעומת החדשות שקיימות בשוק.

• תוכן חדש...