Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא צריך קודנית, מיותר להתקין אותה. מעבר לזה הייתי מוותר על כל ההתקנות המקומיות, כך עשיתי מאז ומעולם בכל המכוניות שלי.

פורסם

דווקא לי אין מרימי שמשות בגלל שפשוט אין לי צורך בזה. ואני לא נותן לאף אחד לנהוג באוטו שלי, יש לי חבר טוב שמת לנהוג באוטו שלי ואני כל הזמן אומר לו "לא!" (גם לפני שהיה לו רישיון) ולא משנה אם יש קודנית או לא, לא משאירים מפתחות ברכב. בקשר לGPS אני מתקן את עצמי IGO הם סבבה מאוד ואני ממליץ בחום.

פורסם
כמה שפחות התקנות מקומיות וצעצועים = שקט מבחינת תקלות פוטנציאליות.

אם אין חובה מצד הביטוח לא הייתי מתקין.

מה שאתם אומרים בעצם, זה שלמרות שקיבלתי הנחה של יותר מ7000 ש"ח באביזרים לבחירה מדלק מוטורס, אני צריך להגיד לא תודה על הכל.

לוותר על:

דיבורית

חיישני רברס

חיישני קדימה

קודנית

עלוקה

מרימי שמשות

מראה חכמה - מצלמה + gps

לא לקחת כלום? לשלם מחיר מחירון ולמרות כל ההנחה הזו לא לקחת כלום?

פורסם

אין לך אופציה לקבל מערכת מולטימדיה עם GPS מובנה ודיבורית? זה יכול להיות הכי יעיל

קודנית הלוואי והייתי יכול לוותר עליה סתם דבר מעיק מי שרוצה לגנוב תרכב שום דבר לא יעצור אותו

חיישני רוורס זה הדבר שהוא MUST לדעתי ממש נוח גם בחורף שאתה לא רואה כלום במראות זה עוזר מאד

חיישני חניה קדמיים אם הם לא מחוברים למערכת של הרכב זה סתם מיותר

פורסם

לצערי לא, אין לי אופציה כזו.

אני אנסה לדבר איתם, לראות אולי אני אצליח להוציא איזושהי הנחה קטנה בכל זאת.. אולי יוותרו לי על אגרת הרישוי לפחות..

נראה לי שאקח מרימי שמשות, חיישני רברס וקודנית.

מה זה עלוקה אגב? זה קשור לקודן?

פורסם

הרבה אנשים אמרו לך כאן, ואני גם, להימנע ככל האפשר מהתקנות מקומיות, ככל שניתן.

קבל את הרכב כמו שהוא, וודא שאף אחד לא יפרק שם שום דבר, כי אתה לא יודע מה יהיה עם משהוא ישתבש כתוצאה מזה בעתיד.

הם גם ייתנו לך הנחה בגובה האגרת רישוי+ 2 טיפולים, וזהוא.

חבל שלא קנית באיילון. היית מקבל הרבה אבזור מקורי דווקא. למעשה היית מקבל את דגם ה TREND במחיר של ה-AMBIENTE.

• תוכן חדש...