Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בדיוק רוכש בימים אלו פורד פיאסטה אצל דלק.

קיבלתי הנחה די גדולה באביזרים, כך שאני יכול לצורך העניין לקחת כמעט כל מה שהם מציעים ללא תוספת תשלום.

העניין הוא, שאני לא יודע מה ואם אני באמת רוצה לקחת.

אני מתלבט בעיקר על שני דברים:

1. חבילת מיגון קוברה 15 (קודנית, עלוקה, מרימי שמשות) - בדקתי בחברת הביטוח, ואין דרישת מיגון בכלל לפיאסטה הידנית. ככה שאם אני לוקח זה בשביל הנפשי שלי (קודנית), ובשביל הנוחות שלי (מרימי שמשות). האם כדאי לקחת? האם ההתקנה איכותית אצל פורד? האם מהיכורתכם אפשר לבקש רק מרימי שמשות למשל, ולוותר על הקודן והעלוקה? האם המוצר עצמו של קוברה הוא טוב?

2. מראה חכמה הכוללת מצלמה אחורית וgps. האם כדאי? (להזכירכם ללא תוספת תשלום) האם המראה איכותית? ההתקנה איכותית?

מלבד זאת אני אקח חיישני רברס, אבל על זה אני לא מתלבט.

תודה.

פורסם

אם אכן ללא כל תשלום - הייתי הולך על המערכת מיגון + חיישני חנייה (קידמיים + אחוריים) .

לגבי המראה עם gps - ההתקנה קצת מסורבלת, השטח של המראה עצמה קטן יחסית ואם אני זוכר נכון, מעבירים צמה גדולה שהיא לא ממש אסתטית. מלבד זאת, גם הgps עצמו לא הכי איכותי. לא הייתי לוקח.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אם אכן ללא כל תשלום - הייתי הולך על המערכת מיגון + חיישני חנייה (קידמיים + אחוריים) .

לגבי המראה עם gps - ההתקנה קצת מסורבלת, השטח של המראה עצמה קטן יחסית ואם אני זוכר נכון, מעבירים צמה גדולה שהיא לא ממש אסתטית. מלבד זאת, גם הgps עצמו לא הכי איכותי. לא הייתי לוקח.

וגם עדיף לוותר על הקודנית בגלל שזה פשוט מיותר ומעיק.

פורסם

אני באופן עקרוני לא מתקין דבר בארץ .

אני מעדיף לקבל את האוטו כמו שהוא עם התקנות מקוריות במפעל .

ההתקנות בארץ חובבניות ועל פי רב גם ללא הלחמות וחיבורים ראויים .

נסה לקבל טיפולים חינם .

פורסם

גם לך יש פיאסטה?

נראה לי שחיישנים קדמיים זה מעיק, לא?

אגב, אתה יודע אם לחיישני רברס מתקינים גם מסך שמראה את המרחק? כי הנציג אמר לי שלא, אבל בפרוספקט של קוברה דווקא רשום שכן וגם בתמונה לדוגמה בפרוספקט רואים מסך..

הgps דווקא איכותי,igo זו תוכנה מעולה. הבעיה היא שזה לא שימושי ליום יום כי רוצים דווחים על תנועה. לטיולים בסופי שבוע זה נראה לי מעולה..

פורסם
אני באופן עקרוני לא מתקין דבר בארץ .

אני מעדיף לקבל את האוטו כמו שהוא עם התקנות מקוריות במפעל .

ההתקנות בארץ חובבניות ועל פי רב גם ללא הלחמות וחיבורים ראויים .

נסה לקבל טיפולים חינם .

טוב זו כבר גישה אחרת, אבל לצורך העניין בגלל זה שאלתי ספציפית על ההתקנות של קוברה אצל היבואן של פורד.

ברור לי שאני לא אתקין שום דבר אצל מתקין חיצוני.. איך שאני אקבל את הרכב ככה הוא יישאר..

פורסם
וגם עדיף לוותר על הקודנית בגלל שזה פשוט מיותר ומעיק.

אבל זה נראה לי חוסם גנבים מזדמנים.. לא? ברור שאם סימנו את הרכב אז לא יעזור כלום..

אבל נניח שסתם שכחתי להוציא את המפתח כשעצרתי לקנות משהו באיזה פיצוציה בתחנת דלק. בלי קודנית, גנב מזדמן פשוט מתניע ונוסע..

איך הביטוח מתייחס למקרים כאלו?

פורסם

הפוך גוטה, הפוך.

ביצוע ההתקנה אצל היבואן אינה מעידה שום דבר על איכות העבודה.

הכל תלוי עד כמה אתה פדנט; אם קרקושים ושריטות בפלסטיק כתוצאה מפירוק לקוי לא מפריעים לך, ולעתים רחוקות גם בעיות בהתנעה או באיטום, ובכלל הרכב בשבילך הוא אמצעי להגיע מנקודה א' ל-ב' בלי להתרגש מכל דבר, אז כן, לך על ההתקנות המקומיות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נראה לי שאתה מגזים.

קוברה ידועים כאיכותיים יחסית, לא?

לאחותי עשו התקנות מקומיות במזדה 2 חדשה, בדיוק אותן התקנות, ואין לה שום בעיה...

למה שהתקנות אצל היבואן יהיו פחות איכותיות?

פורסם

זה שאחותך לא שמה לב לשום ריג'קט לא אומר שאין כאלה. עובדתית רוב האנשים לא שמים לב לדברים כאלה. (עסוקים מדי בSMSים תוך כדי נהיגה, וזה)

יש עשרות אנשים בפורום שדיווחו שעשו להם נזק כזה או אחר בהתקנה מקומית. כולם מגזימים? כולם טועים?

עזוב, בסופו של דבר אתה צריך לחיות עם ההחלטה שלך, לא אני ולא אף אחד אחר כאן - תעשה מה שטוב לך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מישהו שעשה התקנות מקומיות אצל דלק מוטורס (תכלס התקנות של קוברה) יכול לחוות את דעתו?

כמובן הכי טוב אם זה מישהו עם פיאסטה, אבל גם חוות דעת כל התקנה ברכב אחר של דלק מוטורס תתקבל בברכה.

מישהו יודע אם אפשר לקבל מסך לתצוגת המרחק אצלם, או שהנציג צודק וזה בהכרח בלי מסך?

ומה לגבי חיישנים קדמיים - מציק או סבבה?

פורסם
אבל זה נראה לי חוסם גנבים מזדמנים.. לא? ברור שאם סימנו את הרכב אז לא יעזור כלום..

אבל נניח שסתם שכחתי להוציא את המפתח כשעצרתי לקנות משהו באיזה פיצוציה בתחנת דלק. בלי קודנית, גנב מזדמן פשוט מתניע ונוסע..

איך הביטוח מתייחס למקרים כאלו?

לא יודע מה איתך אבל אותי ואת הרכב שלי מכירים באזור אז יודעים שבו לא נוגעים. למה אתה משאיר מפתח בתוך האוטו בתחנת דלק/פיצוציה? אתה יודע שביטוח נגד גנבה לא תופס במקרה כזה!

פורסם
למה בחרת בסוף בדלק ? ולא באיילון ?

כי באיילון כל העסק מרגיש לא רציני. אתה מוזמן לקרוא הודעות קודמות שלי. התלבטתי הרבה.

פורסם
לא יודע מה איתך אבל אותי ואת הרכב שלי מכירים באזור אז יודעים שבו לא נוגעים. למה אתה משאיר מפתח בתוך האוטו בתחנת דלק/פיצוציה? אתה יודע שביטוח נגד גנבה לא תופס במקרה כזה!

ראשית כל לא ידעתי זה לא תופס. גם אם יש קודן זה לא תופס?

בכל אופן, אני לא משאיר מפתח בתוך האוטו אף פעם, וגם תמיד סוגר חלונות בעצמי.

אבל אני מדבר על מצב של פשלה, בטעות שכחתי, או יותר סביר - נתתי למישהו את הרכב והוא שכח. מבחינת מפתח באוטו זה לא טוב גם עם קודנית (אני גם תמיד נועל אותו אפילו אם אני יוצא ל10 שניות), אבל אם הוא רגיל שיש קודנית באוטו שלו והוא כן עושה את זה, אז יש סיכוי שאצלי הוא ישכח.

כנ"ל לגבי מרימי שמשות - כמעט לכולם יש, לכן הסיכוי לשיכחה די גבוה..

• תוכן חדש...