Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב באנשים

אני עוקב אחרי המתרחש פה בפרום , ונראה לי שזה המקום הנכון לבקש עזרה !

אני בשלבי ניסויים של הרכב שבניתי ( הרכב מפורסם באתר "גיפולוג" בעמוד הראשי ) וכבר עכשיו אני מרגיש שחסר מעט כוח למכונה !

רכבים כיום שמתחרים בקטגוריה של הרכב עומדים על הספקים של איזור ה 250 סוסים .

אין לי מוסג אילו שיפורים כדאי להוסיף למנוע על מנת לשמור על אמינותו .

אשמח לקבל המלצות יעוץ או כל מידע אחר שיוכל לעזור !

תודה מורן

פורסם

איזה מנוע ברשותך? בג'יפולוג כתוב פולקסוואגן V5 טורבו, 1.8 ליטר, 180 כ"ס

אבל מנוע V5 הוא 2.3 ומנוע 1.8 טורבו הוא 4 צילינדר. כמו כן בA3 לא היה מנוע V5, אז זה 1.8 טורבו 4 צילינדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לך מנוע עם יופי של פוטנציאל שיפורים ויחסית בזול וכמובן הרבה אופציות פתוחות לפניך.

בשביל לעזור לך תן בבקשה עוד פרטים.

מה תקציב, איזה ניהול יש היום, איזה טורבו, מה הדרישות מהשיפור (הספק או מומנט, זמינות או כח בסל"ד גבוה)

כמו כן תגדיר יעדים כגון כמות כ"ס או מומנט.

פורסם

התקציב לא גבוה +-5000 ש"ח

ניהול המנוע נכון להיום הוא הניהול המקורי של האודי , כמוכן גם הטורבו (עם צריך נתונים של הטורבו אז אני אבדוק )

הדרישה היא להגיע להספק של 250 כ"ס לא יודע באיזה מומט .

הרכב הוא רכב שנבנה למירוצי ראלי פה בארץ , לכן הרכב צריך הספק גבוה.

אופי הנהיגה וזמינות הכוח ( מומנט או הספק ) תלוי בתוואי הדרך .

פורסם

ניתן להפיק מהמנוע הזה גם 300 ,400 ו 500 כ"ס ,אבל ככה שעולה ההספק כך עולה גם ההשקעה.

בהנחה שמחשב ניהול המנוע אצלך מקורי יוכל תקציבך להפיק עוד כ 50 כ"ס מהמנוע (בעזרת תוכנה ) בשאר התקציב תוכל ליישר קו אם נחוץ .

צור איתנו קשר:03-5702345.

אי אנד איי אוטוספורט, ר"ח ברוך הירש 21 בני ברק.

• תוכן חדש...