Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספייס סטאר מיוצרת בתאילנד, מה שמעיד על איכות ירודה, הוא עם מנוע 3 צילינדרים, מה שאומר שהוא רועד ויש איתה עוד כמה בעיות. שווה לך לבדוק יותר לעומק לפני שאתה קונה. בהצלחה.

פורסם

מעידה, תריץ חיפוש על קורולות מטורקיה.

היה גם איזה סיפור על סיוויקים גם מטורקיה אך אני לא בטוח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הקורולה מטורקיה היתה בגלל תכנון לקוי של המנוע ולא ארץ היצור. במקרה בשנתונים האלה היא יוצרה שם.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

למיטב ידיעתי היתה רק חברת ליסינג\השכרה אחת שהציעה את הספייס סטאר 0 ק"מ מהם והמחיר היה בסביבות 73K ש"ח.

לפי מה שאני יודע גם המלאי של אותה חברה כבר בסופו.

האם זה הגיוני בשביל 7K ש"ח (מחיר יבואן 80K) לרכוש רכב ולהיות עליו יד שניה מליסינג, כל אחד יחליט לעצמו.

הספייס סטאר מיוצרת בתאילנד, מה שמעיד על איכות ירודה, הוא עם מנוע 3 צילינדרים, מה שאומר שהוא רועד ויש איתה עוד כמה בעיות. שווה לך לבדוק יותר לעומק לפני שאתה קונה. בהצלחה.

מההודעות ההזויות שנראו לאחרונה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שווה אם אתה מוכר עוד 4-5 שנים.

סה"כ היום ההנחה היא 7K. עוד 5 שנים הרכב הזה יהיה שווה אולי 30K, בלחץ. אין שום סיבה שמישהו יוריד חזק במחירון ברמה של 7K מתוך 30K, ואם הרכב גם עשה ק"מ ממוצע הוא גם יהיה אטרקטיבי יותר מרכבי הליסינג האחרים - ככה שיש פה מראש אחלה מבצע.

פורסם

מנוע cvt מוצלח וחסכוני במיוחד, בעיני הוא מוצלח.

אני קניתי באלבר בפחות מ73 וכולל אגרת רישוי.

רק לבדוק שהרכב עם רישיון לשנתיים ולא מהשכרה/ החכרה , הבדל משמעותי במכירה.

פורסם

יש באוטוסנטר אם אני לא טועה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
שווה אם אתה מוכר עוד 4-5 שנים.

סה"כ היום ההנחה היא 7K. עוד 5 שנים הרכב הזה יהיה שווה אולי 30K, בלחץ. אין שום סיבה שמישהו יוריד חזק במחירון ברמה של 7K מתוך 30K, ואם הרכב גם עשה ק"מ ממוצע הוא גם יהיה אטרקטיבי יותר מרכבי הליסינג האחרים - ככה שיש פה מראש אחלה מבצע.

מתמטית זה נכון, המציאות לפעמים שונה.

יש הרבה מקרים שאנשים שחשבו שיחזיקו את הרכב 6 שנים נאלצים למכור אותו אחרי שנתיים או שלוש וכשמנסים למכור רכב עם בעלות קודמת מליסינג (אפילו אם למעשה לא שימש לכך) בשעה שרוב המלאי בשוק הוא מידיים פרטיות, נתקלים בקושי במכירה וזה גורר הורדה נוספת במחיר מעבר למה שהמחירון מגדיר.

מנוע cvt מוצלח וחסכוני במיוחד, בעיני הוא מוצלח.

אני קניתי באלבר בפחות מ73 וכולל אגרת רישוי.

רק לבדוק שהרכב עם רישיון לשנתיים ולא מהשכרה/ החכרה , הבדל משמעותי במכירה.

משמעות המונחים בשדה "בעלות קודמת" ברישיון הרכב היא:

השכרה\החכרה= ליסינג

השכרה= השכרה

הטסט הוא לשנתיים, האגרה היא לשנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תלוי באיזה מצב.

בדור הקודם של האוריס, היה אוריס שמיוצרת בטורקיה ואוריס שמיוצרת בבריטניה והיה הבדלים ביניהם לטובת הבריטית.

אותו דבר גם המגאן הטורקית והמגאן הספרדית.

לעומת זאת יש רכבים לשוק האירופאי שמיוצרים רק בטורקיה כמו טויוטה וורסו ופיאט קובו והאיכות יותר טובה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...