Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! רכב מעולה!

שים לב שחסרה לך גם אנטנה.

חוץ מזה סע בדרכים טובות, וכמובן עדכן אותנו כאשר תעשה את יישור הקו גם המכני וגם הקוסמטי. (תמונות בכיף)

אין צורך בחתימה....

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק בתפריט המערכת. או שיש כניסת aux או שניתן לבטל את החיווי.

המערכת היא חלק מהדשבורד או שזו יחידת ראש ניתנת להפרדה?

או שהאיטלקים פספסו משהו :-)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תודה לכולם על הברכות!

אבדוק את עניין הפירוקיות. למרות שגרסת ה150 לא נמכרה יותר מידי אז כמה מכוניות כאלה כבר אני אמצא בפירוקיות?

גם למיטב הבנתי, ההבדלים בין האוטו שלי לגרסת ה150 הם סאנרוף וג'אנטים. או שאני טועה?

לגבי הג'אנטים, גם זה יגיע, וכבר מצאתי סט טאסות שנראה מאוד מאוד דומה למקוריות, רק שכמו שאמרתי, המקוריות מולבשות על הגלגל מאחורי הברגים! על מנת להוציא טאסה אתה צריך להרים את האוטו! אז אני לא יכול לשים את הטאסות שכבר קניתי...

אם מישהו מכיר מקום כלשהו או מישהו שיש לו טאסות מקוריות, אשמח לרכוש/לקבל אותן ממנו.

המערכת היא אורגינלית, אולי ביום מן הימים היא תוחלף לאיזה דאבל-דין. לא לחוץ על זה...רק שקע הAUX חסר לי!! אני חייב לסדר את העניין הזה...

למיטב זכרוני ראיתי אחת בפירוקיה באיזור שד' ההסתדרות בצ'קפוסט. אם אתה באיזור אז זה שווה בדיקה. ל-150 יש גם פנסי ערפל מקוריים.

לדעתי לא משתלם להשקיע בטאסות. לצורך פירוק הטאסות הנוכחיות מספיק לפתוח בכל גלגל רק בורג אחד, אין צורך לפרק את הגלגל כולו ובטח שלא להרים את הרכב.

לעניין מערכת השמע: עליך לרכוש כבל AUX ייעודי, לפרק את הרדיו ממקומו, לחבר את הכבל למקומו ולהחזיר את הרדיו. הכבל ניתן לרכישה ב-EBAY.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, אתה זוכר אולי איפה בדיוק הייתה הפירוקיה הזאת? ליד מה היא הייתה? משהו שיעזור לי למצוא אותה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תתחדש ותהנה,אשמח בהמשך שתיידע אותנו לגבי צריכת הדלק הממוצעת שלה.

עד 15% ליתר דיוק.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

תתחדש ותהנה!

(לגבי החישוקים, חבר מוכר סט מקורי של פונטו איבו ABARTH. אם אתה מעוניין, צור קשר ואפנה אותך אליו)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סט של אבארת'? הם לא איזה 17 אינץ'? אם הם במידה שלי (175/65/15) אני אשמח לדבר איתו. אם הם 17, נראה לי שאוותר. תודה!

בכל מקרה, אני בחיפוש אחר רביעיית צמיגים חדשים לאוטו.

היום קיבלתי כמה הצעות.

מארשל - 4 ב1400, כולל כיוון פרונט.

טויו - 4 ב1320, לא כולל כיוון פרונט.

קומהו ויוקוהמה - 4 ב1500, לא כולל כיוון פרונט.

יש למישהו עצות לגבי העניין הזה?

עריכה:

בטיירדיל יש גם רביעיית גודייר ב1600, או רביעיית פאלקן ב1200.

Always go sideways

פורסם
אלעד, אתה זוכר אולי איפה בדיוק הייתה הפירוקיה הזאת? ליד מה היא הייתה? משהו שיעזור לי למצוא אותה?

רואים אותה בבירור מכביש עוקף קריות - היא נמצאת מצידו המערבי בחלק שיותר קרוב לחיפה. אינני מהאיזור ולכן אין לי אפשרות לתת לך כיוון מדויק יותר דרך המחשב. אולי מישהו שעובר במקום הזה באופן יותר תדיר יוכל לעזור.

לגבי הצמיגים: אני ממליץ לך להמתין עם רכישתם עד שתחליט לגבי הג'אנטים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, מצאתי את הפירוקיה שדיברת עליה, קוראים לה אלרון-קאר.

יש לו גרנדה אחת, אבל אין לה אנטנה, הג'אנטים שלה לא מקוריים, ואת הגלגלת שאני צריך (זאת שמכוונת את משענת הגב בכיסא) הוא מוכן למכור יחד עם כל הכיסא בלבד ולא בנפרד.

מצאתי פירוקיה נוספת, גם שם יש רק גרנדה אחת, גם לה אין אנטנה, גלגלים בכלל אין לה, ואת הגלגלת לכיסא גם הוא מוכר רק עם כל הכיסא.

בקיצור, אין לי מזל.

מישהו יודע איך לכתוב באנגלית גלגלת לכיוון משענת גב?

Always go sideways

פורסם

ד"א,

שמתי לב ללחיצה הקטנה בכנף,תנסה להכניס אצבעות בין הבטנה לפח(בעדינות!)ותן לחיצה עדינה לכיוון ההפוך,יש סיכוי טוב שהשקע יקפץ לו החוצה.

תתחדש!

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כן המכה הזאת בכנף תטופל גם כן בהמשך.

כרגע הרכב הולך להיכנס למוסך כנראה שבוע הבא לצורך טיפול 60K (שמנים, פילטרים, פלאגים) בנוסף לבדיקת בלמים (נושא שעלה בבדיקה, עוצמת בלימה לא שווה בין הגלגלים) ובדיקת הגיר (עדכון תוכנה וכיול מחדש).

בעניין הצמיגים, אני חייב לדעת על מה ללכת.

צמיגים של פאלקן, נחשבים לטובים? בינתיים חבר קרוב שאני מאוד סומך עליו אמר שהם מעולים, בעוד שאחרים אמרו שהם בינוניים. אני יודע שאם אלך על גודייר זה בטוח יהיה טוב (גודייר דורגריפ), אבל חייב לדעת לגבי חברות נוספות.

לגבי הג'אנטים, אם מישהו שמע על ג'אנטים 15" של פיאט למכירה, אשמח לדעת על זה, או כל ג'אנט 15" במחיר נורמלי (עד 1500 ש"ח לרביעייה, זה הגבול העליון מבחינת תקציב).

תודה לכולם על הברכות.

אתמול סופסוף נגמר הדלק באוטו (קיבלתי את האוטו עם 3/4 מיכל) והרכב תודלק מלא, הקילומטראז' אופס, ועכשיו נראה צריכה אמיתית. כמובן שלאחר החלפת הצמיגים וביצוע כיוון פרונט אני מקווה שיהיה אפילו שיפור. אעדכן בהתאם.

Always go sideways

• תוכן חדש...