Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת רכב יפה, תתחדש ותהנה ממנו :)

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
התרגלת מהר לגיר ולבלמים? :-)

תשמע, בינתיים, אני הכי מבסוט בעולם! הגיר פשוט מעולה! וזה עוד לפני עדכון תוכנה וכיול מחדש כדי שהגיר ילמד את אופי הנהיגה שלי (במוסך אמרו שהגיר בהחלט לומד, אני קצת הייתי בספק כי למיטב ידיעתי הגיר הזה הוא לא מהסוג הלומד אבל אולי אני טועה...)

הבלמים גם מצוינים. למרות שגם ככה אני הולך לרענן אותם עם סט חדש לחלוטין מהיצרן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אכן מצוינים, אבל לקח לי קצת זמן להתרגל לנשיכות שלהם. אחרי הפונטו יש רכבים שמרגישים כאילו לא בולמים בכלל. :roll:

את הגיר גם אתה תלמד, לא נראה לי שהוא לומד אותך.

פורסם

אחלה רכב האיבו. יש לנו שתיים במשפחה ידנית של אבא, ורובוטית לבנה כמו שלך לאמא.

הידנית כבר עברה 115 אלף ללא שיהוק הכול יושב במקום ועובד בלי שום קירקוש.

הרובוטית עם 30 אלף גם ללא שיהוק.

יחסי העברה בשני הגירים עושה רושם של זהה.

תקפיד לבדוק שמן המנוע הזה אוכל קצת שמן, לאחר שעברנו לשמן קסטרול מגנטק המצב השתפר פלאים. כנראה שהוא לא אוהב את הפז ששמים במורשה.

צריכת הדלק לא רעה. אם אתה נהג רגוע אפשר להגיע ל1-15 אולי טיפה טוב יותר.

בעיה אחת שמצאנו בשני הרכבים היא שהתאורה של חוגות המזגן מפסיקה לעבוד. לדעתי זה תוצאה של התקנה מקומית כי הקודן יושב ממש שם.

בכול מקרה הוחלף באחריות. לך יש בקרת אקלים לכן לא רלוונטי.

פיאט מאוד הפתיעו אותנו החל מהפנדה ששירתה את אמא שלי נאמנה 5 שני כמעט, וגם שתי הפונטו רכבים מצויינים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

נהגתי בזמנו המון על טויוטה קורולה רובוטית, 2008, שהייתה של אחותי שקיבלה אותה כמובן מהעבודה בליסינג.

לא שהגיר של הקורולה היה מדהים, אבל הייתי בטוח שהגיר של פיאט יהיה אפילו פחות טוב מהקורולה, ולהפתעתי, הפיאט שמה את הקורולה בכיס מבחינת הגיר! הוא פשוט עובד נפלא! אין את הבעיטות שנאלצתי להתרגל אליהם בקורולה. באמת עשו עבודה נפלאה בפיאט.

כרגע הוא רק קצת מרגיש כאילו הוא משתהה בהעברת ההילוך מראשון לשני, לא משהו נוראי, והבנתי שעדכון התוכנה יפתור את זה.

Always go sideways

פורסם
פיאט מאוד הפתיעו אותנו החל מהפנדה ששירתה את אמא שלי נאמנה 5 שני כמעט, וגם שתי הפונטו רכבים מצויינים.

הבעיה של פיאט זה התמחור. באמת שאני לא מבין את מי שרכש כאלה חדשות מהיבואן, היו אפציאות עדיפות. אבל כיד 2 כאשר המחירון ברצפה - קניה טובה. -)

פורסם

הידנית אכן נקנתה חדשה מהחברה וכמו כול רכב חדש זה לא ממש כדאי. בכול מקרה אבא שלי החליט להישאר עם הרכב 5 שנים ואז עניין ירידת הערך משחק פחות משמעות במיוחד אם הוא יחליט להעביר לי או לאחד מהאחים שלי את הרכב.

הרובוטית נקנתה יד 2 עם 5000 ק"מ במחיר מדהים באמת מציאה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
נהגתי בזמנו המון על טויוטה קורולה רובוטית, 2008, שהייתה של אחותי שקיבלה אותה כמובן מהעבודה בליסינג.

לא שהגיר של הקורולה היה מדהים, אבל הייתי בטוח שהגיר של פיאט יהיה אפילו פחות טוב מהקורולה, ולהפתעתי, הפיאט שמה את הקורולה בכיס מבחינת הגיר! הוא פשוט עובד נפלא! אין את הבעיטות שנאלצתי להתרגל אליהם בקורולה. באמת עשו עבודה נפלאה בפיאט.

כרגע הוא רק קצת מרגיש כאילו הוא משתהה בהעברת ההילוך מראשון לשני, לא משהו נוראי, והבנתי שעדכון התוכנה יפתור את זה.

גם הגיר של ה 107 יותר טוב משל הקורולה,פשוט גיר לא נוח בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שאתה אומר עדכון תוכנה?

האם זה מדבר על כל דגמי פיאט עם הדאולוג'יק?

כאשר אהיה במוסך ואבצע את העדכון, אבדוק את העניין.

כמובן אדווח לגבי שינויים.

Always go sideways

פורסם

ההסבר לזה מאד פשוט - אבולוציה. הגיר שנמצא אצלך בגרנדה פונטו עבר המון עדכונים אבולוציוניים, כשהגרסא הראשונה הייתה שאלפא 156 בשנת 1999, ומאז עודכנה כל כמה שנים עם כל דגם חדש שצץ, וגם ביניהם (מתיחות פנים, 147, פונטו ספייס, סטילו, בראבו, 159 וכו'). הקורולה היא כולה הגלגול השני של הגיר הזה בטויוטה, והראשון במכונית מן היישוב (הראשון היה MR2, שבה שיקולי עידון משניים).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בסוף איזה צמיגים?

האם לידנית שלכם גם יש STOP&START?

אם כן - האם כבר החלפתם מצבר - מבדיקה שלי גם בפורומים בחו"ל זה חלק מאוד חשוב.

החלפה במורשה עלה יותר מ-2500.

יש דגמים מיוחדים ל-VARTA ול-VOLTA - לא כול המתקינים מודעים לכך.

פורסם

שלי רובוטית ויש לי את מנגנון הכיבוי מנוע בעמידה. אותי אישית הוא מאוד מעצבן אז אני מקפיד לכבות אותו. הוא נדלק מחדש בכל פעם שמניעים את הרכב.

כרגע על הרכב מורכבים רביעיית מישלן, שדווקא לא נוחים בכלל. גרמו לרכב להיות מאוד קופצני, וזה אחרי שניסיתי לשנות את לחץ האוויר לכל מיני אפשרויות. בודק כרגע אפשרות להחליף לצמיגים אחרים.

ככל הנראה בגלל שהמישלן הם מסוג אנרג'י סייבר, שאמורים להיות חסכוניים בדלק ובעלי התנגדות נמוכה לגלגול, הדפנות שלהם עבות יותר או משהו כזה ובגלל הזה האוטו התחיל ממש לקפוץ בכביש כאילו אני נוסע עם בלונים. הפחתת לחץ האוויר קצת עזרה, אבל אז יוצא שאני נוסע עם לחץ אוויר לא תקין ואני לא רוצה כזה דבר.

מקווה שרביעייה אחרת תפתור את העניין הזה. לא יודע מה לעשות עם המישלן אבל...

Always go sideways

פורסם

אני ממליץ לך על צמיגים של הנקוק K715, כבר שנתיים על הפונטו גרנדה שלי ומאוד מרוצה ולא מראים שום סימני התייבשות, הם ממש רכים, שקטים, אוחזים טוב.

ההמלצה היא רק על הדגם הספציפי הזה שיצא להם מאוד מוצלח.

תיתחדש ותהנה- אני מאוהב בגיר הרובוטי הזה, כבר שנתיים על מצב ידני בלבד ומנצל את המנוע היטב ללא שום פיהוקים/השהיות חחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...