Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם האוטו שלי היה נוצץ , הצבא המטאלי זהר ממש

ועכשיו הוא נהיה "סתם"

עשיתי ווקס ( טרטל) אבל בכל זאת זה לא החזיר אותו למה שהיה

יש דרך להחזיר את הברק הזה ?

תודה

פורסם

צבעתי את הרכב לפני חצי שנה

מצב הצבע טוב , אבל הוא לא זוהר כמו שהיה אפילו לא בשמש

כאילו הצבע המטאלי כבר לא מטאלי

בתמונות לא רואים כל כך הבדל

פורסם

וקס של טרטל יש כל מיני סוגים. את המשחה אני הכי פחות אוהב, השתמשתי בה שנה: קשה ליישום וברק לא מדהים.

לאחר מכן עברתי לוקס נוזלי לצבע מטלי: קל ליישום, קשה להורדה - התוצאה טובה, יש ברק יפה לאורך זמן, השתמשתי בוקס הזה במשך כ3 שנים.

ועכשיו אני משתמש בטרטל נוזלי מסוג חדש בבקבוק כחול כהה מטלי עם PTFE - קל ליישום, קל להורדה ונותן ברק מדהים. ממליץ בחום. גם בעבודה איתו כימעט אין אבק יחסית לוקסים קודמים של טרטל. יתרון נוסף: הוקס הספציפי בקלות יורד מגומי ופלטיק.

אפשרות נוספת שאתה לא יודע ליישם את הוקס. איך אתה עושה את זה? אני עם מטלית מיקרופייבר לחה מורח את הוקס על כל הרכב וכאשר הוא מתייבש אני מוריד עם כפפה מיוחדת. התוצאה: הרכב מבריק כמו מראה ואני יכול לראות על הרכב את כל הסביבה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כלל ראשון:

ווקס לא נותן לרכב ברק, רק שכבת הגנה

כלל שני:

פוליש נותן לרכב ברק עקב הורדת שכבת לכה וחשיפת שכבה חדש

רכב שנצבע רק לפני חצי שנה לא אמור לאבד ברק כל כך מהר, אם תעלה תמונות גם מקרוב וגם מרחוק, עדיף באור שמש אולי יוכלו לייעץ לך.

פורסם
כלל ראשון:

ווקס לא נותן לרכב ברק, רק שכבת הגנה

אז למה אחרי וקס הרכב כל כך מבריק? למה על טרטל וקס כותבים the world's no1 shine?

שנים השתמשתי בוקס בגלל שכצוצאה הרכב היה מקבל ברק. תוכל בבקשה להסביר את זה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ווקס זה רק ברק למראית עין, כמו גלייז, חומר כלשהו, לא משנה איזה שנותן לרכב מראה מבריק. אבל, זה רק למראית עין, השריטות עדיין שם, הצבע עדיין דהוי, הסווירלס עדיין קיימים.

כדי שהצבע יחזור לברק שלו, יש צורך להוריד שכבת לכה מהרכב ולחשוף שכבה חדשה ללא פגמים ושריטות.

פורסם

תתחיל עם פלסטלינה ואוטם .

לרוץ וישר להגיד פוליש זה לא הכי נכון אפילו לא ראיתם את הרכב.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

זה בדיוק הבעיה הצבע לא איכותי כל כך (הצביעה עצמה) התקמצנו על שכבות

הטעות שלי הייתה לתת לדוד שלי לשלווח תאוטו לערבים "משפחה"

מצטער על הרגע הזה

אני יודע את זה כי פתחו לי דלת על האוטו ונחשף צבע הבסיס

אני לא יכל לפרסם תמונות אין לי 20 הודעות במונהה

עוד 2 הודעות חחח

פורסם
תתחיל עם פלסטלינה ואוטם .

לרוץ וישר להגיד פוליש זה לא הכי נכון אפילו לא ראיתם את הרכב.

גם להגיד פלסטלינה ואוטם זה לא נכון, לא פלסטלינה ולא אוטם יתנו לרכב ברק ויחדשו את הצבע. ביקשו ממנו תמונות כדי להתרשם מהמצב.

הבחור אומר שכנראה עשו צביעה לא טובה, אם ככה, גם פוליש לא יעזור.

פורסם

כמו שאתה אומר הצביעה על הפנים ופוליש אמנם יעזור אבל כנראה לזמן קצר, בנוסף בגלל שהצבע דק הייתי עושה פוליש רק אצל מישהו מקצועי וזה רק במידה והברק כל כך חשוב והרכב עם הבדלי צבע בולטים ונראה על הפנים,אם זה סתם חשק להחזיר יותר ברק לצבע ההליך מיותר במקרה הזה, שים אוטם טוב שהצבע לא יהרס עוד יותר וגלייז (שמסתדר טוב עם אוטם ולא מוריד אותו) מדי פעם שבא לך ברק.

Miata ND2

פורסם
כמו שאתה אומר הצביעה על הפנים ופוליש אמנם יעזור אבל כנראה לזמן קצר, בנוסף בגלל שהצבע דק הייתי עושה פוליש רק אצל מישהו מקצועי וזה רק במידה והברק כל כך חשוב והרכב עם הבדלי צבע בולטים ונראה על הפנים,אם זה סתם חשק להחזיר יותר ברק לצבע ההליך מיותר במקרה הזה, שים אוטם טוב שהצבע לא יהרס עוד יותר וגלייז (שמסתדר טוב עם אוטם ולא מוריד אותו) מדי פעם שבא לך ברק.

על איזה חברות אתה ממליץ ? אתה יכל לפרט יותר ?

האם brilliant solutions של MAGUIARS יעזור ?

פורסם

בוא נתחיל מהתחלה....איזה רכב יש לך, איזו שנה, למה צבעת אותו?

תגיב אחרי ההודעה הזו וכבר תוכל לפרסם תמונות, תעלה תמונות של הרכב כולו ושל המפגעים שראית כמו בדלת.

אתה מחפש רק ברק או גם הגנה?

האמת שקשה להמליץ לך על משהו אם הצבע מתקלף וחושף שכבת ייסוד כל כך בקלות אז לדעתי חבל על הזמן...

בכל אופן, אם אתה רוצה הגנה אז יש ווקסים עם ברק טוב.

אתה יכול לעבור עם פלסטלינה לפני להורדת משקעים טובה ואז למרוח את הווקס.

אני לא יודע מה דיברו פה על הטרטל ווקס אבל גם לי יש את ה PTFE , זה הווקס הראשון שלי והוא משאיר המון אבקה לבנה.

הייתי מיישם ממש מעט על פאנל אחד, ממתין כמה דקות לייבוש ומנגב עם מטלית של CG והיה המון אבק והיה קשה להסרה.

ווקס מאוד לא נח לעבודה, ובנוסף פעם ראשונה ששמעתי שמורחים ווקס עם מטלית לחה, לא מכיר את השיטה הזו ולא יודע אם זה מומלץ בכלל.

כל הווקסים של מגווירס נוחים מאוד לעבודה והטרטל ווקס ICE גם מאוד נח וקל לעבודה.

אתה יכול להשקיע בספריי ווקס טוב של אופטימום שנורא קל ליישם אותו ונותן ברק לאורך זמן... כל עוד משתמשים בו בקביעות, אז הרכב נראה מדהים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הרכב הוא MAZDA MX3 שנת 93

צבעתי אותו בגלל שהצבע המקורי כבר נשרף והיו מלא מכות פח

https://plus.google.com/photos/114456140049650945392/albums/5873535854849844609?banner=pwa&authkey=CLfcmY7itIigiQE

יש פה מלא תמונות לפני ואחרי

יש תמונה שאדם מבוגר (אבא שלי ) הולך ליד האוטו זה ביום שראינו אותו פעם ראשונה אחרי הצביעה

תמונות חדשות אני יעלה היום (אני צריך להיות ליד הרכב )

פורסם
הרכב הוא MAZDA MX3 שנת 93

צבעתי אותו בגלל שהצבע המקורי כבר נשרף והיו מלא מכות פח

https://plus.google.com/photos/114456140049650945392/albums/5873535854849844609?banner=pwa&authkey=CLfcmY7itIigiQE

יש פה מלא תמונות לפני ואחרי

יש תמונה שאדם מבוגר (אבא שלי ) הולך ליד האוטו זה ביום שראינו אותו פעם ראשונה אחרי הצביעה

תמונות חדשות אני יעלה היום (אני צריך להיות ליד הרכב )

אפפפ

מצאתי משהו מעניין http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=14430

יכל לעזור ?

• תוכן חדש...