Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שאני מפעיל את המזגן יוצא לי אוויר רק מהמפתחים שצמודים לשמשה ושאני מסובב את הכפתור שיצא אוויר ממקום אחר פשוט לא משתנה כלום .

מה יכול להיות הבעיה ?

מה לבדוק קודם ?

תודה רבה :)

פורסם
ברגע שאני מפעיל את המזגן יוצא לי אוויר רק מהמפתחים שצמודים לשמשה ושאני מסובב את הכפתור שיצא אוויר ממקום אחר פשוט לא משתנה כלום .

מה יכול להיות הבעיה ?

מה לבדוק קודם ?

תודה רבה :)

הידית של הפתחים, בהנחה שזה מכאני, מושכת כבל שמזיז תריס שקובע את מוצא פיתחי המזגן, אמור להיות לך התנגדות כשאתה מזיז את הידית, אם אין אז התריס שבור או שהכבל לא מחובר

אם המערכת היא אלקטרונית אז או שהמתג בורר מצבים מקולקל, או המנוע של התריס האלקטרוני.

איזה שנתון הרכב?

התקלה הופיעה פתאום? או שתמיד זה היה ככה?

פורסם
הידית של הפתחים, בהנחה שזה מכאני, מושכת כבל שמזיז תריס שקובע את מוצא פיתחי המזגן, אמור להיות לך התנגדות כשאתה מזיז את הידית, אם אין אז התריס שבור או שהכבל לא מחובר

אם המערכת היא אלקטרונית אז או שהמתג בורר מצבים מקולקל, או המנוע של התריס האלקטרוני.

איזה שנתון הרכב?

התקלה הופיעה פתאום? או שתמיד זה היה ככה?

הרכב שנת 97 .

פיתעום זה קרה

ואני חושבה שזה מערכת אלקטונית

אתה יודע איפה יושב המנוע של הטריסים ?

פורסם
הרכב שנת 97 .

פיתעום זה קרה

ואני חושבה שזה מערכת אלקטונית

אתה יודע איפה יושב המנוע של הטריסים ?

אצלך זה מכני מונע על ידי כבל. תסיר את התא כפפות זה אמור להיות שם באיזור ממה שזכור לי.

פורסם

מתחת להגה יש פלסטיק שפותחים עם ברגים, אחרי שאתה מפרק אותו בצד ימין תראה שם את הפלסטיקים של התריסים, תזיז את הכפתור ותראה אם זז שם משהו.

פורסם
אחרי שעקבתי על כול הצינורות והחוטים נימצא צינור

וואקום שמתחבר לסעפת יניקה עכשיו הבעיה ניפתרה :)

תודה רבה לכולם .

אני לא רואה שום קשר בין צינור ואקום לבעיה שהשירשור עוסק בה.

פורסם

ביונדאי בשנים האלה בורר המיזוג פועל על וואקום. גם בלנטרה שלי (1996) זה ככה. אבל גם אני לא חשבתי שהוואקום נוצר בעזרת סעפת יניקה, חידשת לי.

• תוכן חדש...