Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם...

אחרי שראיתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים עניין החלטתי לפתוח פה נושא,אני מעוניין לקנות רכב, הדרישות שלי רגילות כמו של כולם שהרכב יהיה אמין , לא יקר מדי בטיפולים ואחזקה שוטפת וכמובן שיהיה חיסכוני בדלק. התקציב שלי הוא 50K-55K....בדקתי כמה אופציות:

1) סיאט איביזה Stylance אוט' 1.6 (הבנתי שהיא חיסכונית יותר מה 1.4 גיר רגיל באוטו דגם) 2009-2010

2) סיאט איביזה 1.4 גיר רגיל 2009-2010

3) פולקסווגן פולו 1.4 רגיל 2009-2010

4) הונדה סיוויק האצ'בק 2007 גיר רגיל

למרות שגם רכבים כמו סוזורי סוויפט יכול לבוא בחשבון אבל העדיפות הראשונה זה הרכבים מהרשימה.

אני גר באזור השרון, ויש לי 2-3 פעמים בשבוע נסיעות לאזור נתב"ג.

קראתי קצת בפורומים על הרכבים האלה, רציתי לדעת כמה עולה טיפול רגיל (10.000) איך הם מבחינה של אמינות , איך הנסיעה שלהם עם הרכב מלא 4-5 אנשים (האם מרגישים שהמנוע 1.4 לא מספיק חזק).....אני אשמח לקבל כל דבר שיעזור לי להחליט איזה רכב לקחת.

פורסם

איביזה סטיילנס 1600 אוט' זה עם הגג הפנורמי? אם כן אשמח לדעת מאיפה אתה קונה כי גם אני מחפש :)

לגבי מי מהן עדיפה? הסיוויק נכנסת לקטגוריה שונה, אם הדרישה היא להכניס 4-5 איש הסיוויק תהיה הגיונית יותר, אם תיסע לבד האיביזה/פולו יהיו עדיפות.

עריכה: איפה ראית סיוויק האצ'בק ידנית? חיפשתי ביד2 ולא ראיתי מודעות בכלל, האם שווק?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

התמורה הכי טובה לכסף לדעתי היא האיביזה 1.4 בגלל שהיא תהיה הכי חדשה ועם פוטנציאל תקלות הכי נמוך (גיר ידני + מנוע וותיק).

אין לי ניסיון בנסיעה עם רכב מלא כזה אבל סביר להניח שהעומס יורגש.

נמכרו סיויק האצ'בק ידניות אבל בכמויות קטנות מאוד, בשנתונים שמתאימים לתקציב שלך נמכרו מעט מאוד כאלה, הרכב היה יקר מאוד והגיע עם גיר ידני או רובוטי לא נעים לשימוש.

פורסם

לגבי ההונדה, לחבר שלי יש 2008 גיר רגיל אז ככה אני יודע שקיים הדגם הזה וגם צריכת דלק שלו היא 1-13.5 שזה יפה מאוד למנוע של הונדה 1.8.

לגבי האיביזה, הצריכת דלק של 1.4 (85 כ"ס) גיר רגיל לפי האתר KML היא 1-13.4 ושל 1.6 אוטומט(105 כ"ס) 1-14.1

מעניין אותי על איזה דגם ב1.6 מדובר האם זה REFERENCE או STYLANCE או STYLE... שההבדל בין שתי האחרונות זה שב STYLE יש 6 כריות אוויר וגם חלון גג מה שאין ב STYLNACE. אם באמת צריכת הדלק דומה ואפילו 1.6 עדיפה וגם המנוע יותר חזק אז אני הולך על האופציה הזאת.

הייתה לפני כמה שבועות ביד 2 הונדה האצ'בק 2006 גיר רגיל פשוט היא עברה הרבה 155,000 ק"מ.

רציתי גם לדעת מה העלות של הטיפולי 10000 ברכבים האלה, האם הם באמת יקרים בהרבה מרכבים אחרים??? אם מדובר בכמה מאות אני אתמודד עם זה ואם זה מעל אלף זה כבר סיפור אחר.

פורסם

למדתי נהיגה על סיאט איביזה 1.4 ידנית שנת 2012, לפעמים היינו 4-5 אנשים ברכב והרכב היא נוסע טוב ומאיץ טוב אך בעליות היה לוקח לו זמן עד שיגיע ל 80 קמ"ש בלי מזגן ( מדובר בתחילת נסיעה בעליה כמו בצוצת יששכר בעמק יזרעאל).

בדרך כלל הרכב טוב ושווה כל ש"ח, נוסע טוב ונוח, גיר זריז וחלק, חווית נהיגה בגיר ידני...

פורסם

לדעתי לך על ההונדה הידנית אתה תקבל הרבה יותר רכב בכסף שלך, בנוסף לכך רוב האנשים שיש להם אותה מדווחים על צריכת דלק נמוכה 1-13 באוטומת אז בידני אמור להיות לך טוב יותר.

פורסם

זה באמת כל כך משנה הדלק ?

ההפרשים לא כאלה גדולים , אם רכב אחד עושה 1:15 והשני 1:14 ההפרש הוא 1 ק"מ על ליטר דלק.

אם אתה עושה 1500 ק"מ בחודש רכב אחד יצרוך 100 ליטר , השני יצרוך 107 ליטר.

ההפרש 7 ליטר בערך 50 ש"ח לחודש. שווה באמת לחפור בשביל סכום כזה אם הרכב עונה על הדרישות שלך?

תקנה את הרכב הכי שמור שאתה מוצא ושייתן לך הכי הרבה הנאה מנהגיה או שייתן לך יותר אמינות ביחס לאחרים או כל מה שאתה מחפש ברכב. אתה לא משווה פה בין טויוטה ראב 4 לבין סוזוקי אלטו שההפרש בדלק יצא לך כפול או יותר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

חופר לעצמך, לא לחברי הפורום. אתה מבזבז לך זמן יקר על שטויות. אין נתוני אמת. כל אחד ואופי הנהיגה שלו.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...