Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

זה פעם ראשונה שאני בפורום הזה ויש לי שאלה.

יש לי סקודה פליסיה ידנית שנת 1998 אני נוהג בה קרוב ל7 שנים בלי בעיות מהותיות.

בשבועיים האחרונים שמתי לב לכך שקורה לי הרבה פעמים תוך נסיעה מספר תופעות מדאיגות:

א)כאשר אני בולם ולקראת עצירה ,אני מרגיש שהאוטו "קופץ" ולאחר עצירה יש הרבה פעמים רעידות מאוד חזקות

ב)לקראת עצירה או בתחילת נסיעה ברמזור אני מרים קלאץ כרגיל והמנוע פשוט נכבה.

ג)הרבה פעמים בנסיעה בינעירונית ,לאחר החלפת הילוך אני מרגיש שחולף קצת זמן ואז האוטו בעצם מחליף הילוך כמו שצריך וזה

שוב מלווה בקפיצות.

השאלה שלי היא,

הלך לי הקלאץ?כבל קלאץ?מה יכול לגרום לתופעות מסוג זה?

ומה עלויות התיקון.

תודה מראש.

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום!

מאור 30 שאל אותך שאלה ממוקדת, ואנא התיחס אליה, הוא שאל האם הסלד יציב בסרק בעמידה?

אני מניח שלא, לכן אני חושד בתושבת גומי מתחת לראש ההזרקה שקרועה, ו/או צינור וואקום ראשי ההולך מסעפת יניקה למגבר בלם, קרוע ,ויונק אוויר בחיבור לסעפת היניקה, ולכן יש להחליף את התושבת,או הצינור לחץ,ו /או רק את מה שיבש וקרוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...