Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פחות מבין ברכבים הללו...

מה דעתכם על הרכב?

האם הוא אמין?

מה הבעיות שלו?

ודברים שאני צריך לדעת עליו שאני קונה אותו..

מיועד לבת דודה שלי..

תודה רבה!

פורסם

רכב אמין מאוד ושותה יחסית הרבה דלק יש לי אימפרזה רק 2006 ואחרי ששינו את הפנסים מקדימה

אם עניין הדלק לא מפריע אז כדאי אבל גם הרכב מאיץ חלש כי הוא ממש כבד

פורסם
רכב אמין מאוד ושותה יחסית הרבה דלק יש לי אימפרזה רק 2006 ואחרי ששינו את הפנסים מקדימה

אם עניין הדלק לא מפריע אז כדאי אבל גם הרכב מאיץ חלש כי הוא ממש כבד

תודה רבה,

עוד דעות...

פורסם

אמין מאוד, תחזוקה לא יקרה, אבל שותה דלק, חלש, ספרטני ולא מאובזר או בטיחותי במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האימפרזה אמינה מאוד וקלה לאחזקה. אין לה מחלות מיוחדות, אבל כמובן שהכל תלוי באיך הרכב טופל עד היום ואיך השתמשו בו. חייב לקחת לבדיקה לפני הרכישה מן הסתם...

בכללי רכב נחמד, אמין מאוד, די נוח, אוחז ומתנהג לא רע ומתאים לרוב השימושים היומיומיים. בצד השלילי חייב לציין שהיא בכלל לא חסכונית, גם במנועים הקטנים (1.5/1.6) וגם במנוע הגדול עם ה-2.0 סמ"ק. אם יש באפשרותך לרכוש את המנוע הגדול יותר, תלך עליו. ההבדל בצריכת הדלק בין הגרסאות החלשות ל-2 ליטר לא גדול כל כך (ב-1.6 הנתון שהוצאתי במשולב 1:9, ב-2.0 ליטר הוצאתי נתון כמעט זהה, אך מעט פחות טוב).

בנוסף האימפרזה מיושנת. זה ניכר בתא נוסעים מיושן, לא מאובזר, לא מרווח ולא איכותי. המנוע חלש מאוד, מיושן ורועש מאוד במאמץ (יותר רעש מביצועים). בשורה התחתונה מאזדה 3, טויוטה קורולה או פורד פוקוס יהיו חדישות, מאובזרות ומלוטשות יותר (אך גם עולות יותר).

אני ממליץ לך לחפש גם את המיצובישי לאנסר קלאסיק שנמכרת במחירים אטרקטיביים למדי, צורכת דלק באופן דומה לאימפרזה (ואולי פחות ממנה), אמינה לא פחות ומרווחת מאוד. גם כאן המנוע לא ממש חזק, אבל סביר להתנהלות יומית. בעליות מורגש מחסור בכוח והמנוע רועש מאוד בתמורה למעט ביצועים בדומה לסובארו.

עוד כדאי לך לבדוק זה את האלמרה. מכונית מאוד אמינה, קלה לאחזקה, ביצועים טובים, צריכת דלק די טובה אך מיושנת, לא ממש איכותית, לא ממש מאובזרת ולא ממש מרווחת.

אני הייתי שם עדיפות בעיקר על האלמרה, אחריה על המיצובישי ורק לאחר מכן על האימפרזה (שהיא לא באמת רעה, אך מאוד מיושנת). כולן אמינות, די מיושנות, זולות לרכישה ואחזקה.

בהצלחה.

פורסם

ברשותי אימפרזה 2005 1.6 כבר 3.5 שנים, ללא תקלה אחת, למעט טיפולים (זולים ד"א), הרכב לא נכנס למוסך.

צריכת הדלק היא גבוהה מעט ממשפחתית ממוצעת מאותן שנים, אך לא נוראית, בנסיעות סבירות עשיתי לרוב 1:10.5-1:11, כיום אני נוסע עם משקל יחסית כבד וחישוקי 17", והצריכה הממוצעת היא 1:9.

בשורה התחתונה- זה שווה את זה. עוד מעט בדלק והרבה פחות בתיקונים, טיפולים, תקלות וכו'.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לי כזה דגם 2004.

לא מאובזר, כבד וחלש ודי רועש בעיקר במאמץ.צריכת דלק בעיר על הפנים מחוץ לעיר בסדר.

מאידך - סוס עבודה אמין אך נטול פוזה לחלוטין.

השאלה מה אתה מחפש? פינוקים וריגושים?

אני מצטט מה אמר לי בעל השטיפת מכוניות איפה שאני שוטף את הרכב כאשר התלוננתי על האוטו...."נוסע ויש מזגן? מה עוד צריך?"....

בנוסף לאמינות ועלות אחזקה היתרון הגדול (לדעתי) זה המחיר. השוק שלה די חלש וניתן לקנות במחיר מאוד אטרקטיבי, רק בדוק היסטוריה טיפולים וחפש אחת שלא טחנו אותה בק"מ.

בהצלחה.

פורסם

הרכב הוא לבת דודה שבאה ללמוד פה ..

אז כמובן לא צריכה ביצועים..

רק שהרכב לא יעשה בעיות, יהיה אמין, רצוי חסכוני..

ועם עלות ביטוח זולה..

יש לציין שהיא נהגת חדשה..

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

יש לנו 2007 (מנוע 1.5 מעט מתקדם יותר).

אמינה, די נוחה, היגוי טוב וזהו.

לוודא שעשו טיימינג בזמן ולוודא מערכת קירור במצב טוב.

צריכת הדלק תלויה בנהיגה - זה רכב איטי, אם מבינים שאין מה ללחוץ אותו, מגיעים לצריכה סבירה (1:9 עירוני, 1:11 בין עירוני, עם מזגן).

פורסם

המנוע 1500 הוא ירידה יחסית למנוע 1600 הוא יותר חלש אפילו.

רכב אמין אבל אל תצפה לריגושים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...