Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלא יפרסם אם הוא לא רוצה.

שרק ישלח לי בפרטי את פרטי המקרה.

ככה, בתמימות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

סליחה על הטוויסט, natco הצילום בסמלון שלך הוא מכף התקווה הטובה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה אני בימים טובים יותר. :)

האמת- לא יודע איפה צולם. סתם משהו שמצאתי פעם ברשת ואהבתי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

סופרמן, איני יודע לגבי המקרה הספציפי בבנק. אני כן יודע להגיד שבשנים האחרונות צמחה כאן תרבות שמקדשת כסף וכוח.

כמובן, לא כולם כאלו וגם אלו שכן, לא תמיד.

האיפוק, הסבלנות והנימוס שלך הן תכונות חשובות ואני בטוח שיש מי שיודע להעריכן.[משפחה, חברה, חברים, מעסיק, [פנדוב ועוד]

יחד עם זאת ומבלי יומרה לשינוי קיצוני, נראה שיש לפתח מידה רבה יותר של אסרטיביות. [סלח לי על השיפוטיות].

מן הסתם רצוי גם לרכוש השכלה ועיסוק שיהפכו אותך חשוף פחות לשרירות לב כפי שתיארת.

" פריקת המטען" שלך בהחלט לגיטימית. כפי שתשים לב, אנשים מלינים על הרבה פחות מזה.

אני מניח שהגיוני לעבור סניף או בנק. אמנם יחס הולם אינו מובטח, אך בסניף הזה ככל הנראה מובטח יחס שאינו הולם.

דלג עליהם.

כל טוב ובהצלחה.

פורסם

גם אני הייתי פעם בגישה שלך, הייתי שקט, ביישן ולא עונה לאף אחד. השיא היה באיד המוסכים בזמן שהרכב היה באחריות, שהיועץ שירות ניצל את הנחמדות שלי ופשוט דיבר אליי בזלזול. באותו הרגע החלטתי שזה צריך להיפסק, והרמתי עליו את הקול עד כדי צעקות בלי לשים אפילו לב. התוצאה היתה שבמקום לשלם על החלק למרות שהרכב היה באחריות, קיבלתי אותו בחינם.

מאז לא הרמתי עוד את הקול על אנשי שירות, אבל המקרה היחיד והבודד הנ"ל רק הראה לי איך הדברים עובדים פה. אם קרוב משפחה נכה היה בעל חשבון ולא היו נותנים לו להיכנס, אני מבטיח לך שאחרי כמה צעקות, איומים לפרסם בתקשורת, הוצאת טלפון והתחלת צילומים של הסיטואציה הוא היה נכנס כמו גדול ועוד היה מקבל התנצלות.

עכשיו, נותר רק לגשת לבנק, לצלם טוב טוב את עניין הדלת החסומה, אח"כ לסגור את החשבון (וזה ממש לא משנה כמה כסף יש שם. אפילו מינוס - זה מתוך עיקרון) ופשוט להעביר לבנק אחר. כשתגיע הביתה אח"כ, צרף את התמונות לפה, אנחנו כבר נדאג להעביר הלאה.

פשוט חוצפה של אנשי שירות.

פורסם

פות"ש אני מסכים מאוד עם הגישה שלך. גם אני הייתי, ועודני כזה. למרות זאת, ישנן סיטואציות, שאין מנוס מלהראות אסרטיביות. באופי או לא, יש תכונות שיקלו עליך בחיים גם אם זה בא על חשבון לנער בנאדם. נכון, זה לא הכי רגיש, אבל יש משפט נכון מאוד בחיים הללו: אתה לא יכול להיות בסדר עם כולם. פשוט לא. במקרים מסוימים, אתה צריך קצת להרים את הקול, לעשות קצת רעש, אולי לפרסם את המקרה בפייסבוק כדי שאנשים יתרחקו מהבנק הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצטרף להמלצה לעבור בנק.

התוספת שלי - מכתב להנהלת הבנק ובו סיפור המעשה. לא נורא אם יינזף שם מישהו (המקרה הטוב).

כ"כ - העתק לאותם גורמים האחראים לאכיפת הנושא של הנגישות לבנקים לאנשים עם מוגבלויות.

alfa 156 2.5.

פורסם

ידידי הקריפטוני,

אני גם לא מרים את קולי ונדיר שאני מאבד את הסבלנות אבל אפשר לדרוש גם לבלי להתלהם. אני במקומך עם תשובה כזו הייתי מיד עונה למנהל הבנק שאני מבין שהם לא מעוניינים בי ושזה בסדר גמור ושתוך כמה ימים אבוא לסגור את החקבון ולהסביר להנהלה המרכזית למה עזבתי ושאני בטוח שמהנו הרבה אנשים שישמחו לעזוב בנק שמזלזל בלקוח רק בגלל שהוא נכה.

אני במקומך הייתי בוחר בנק שיש לו שירות אינטרנטי וטלפוני טוב (לא מוקד שמחליט אם תדבר עם הבנקאי שלל אלא טלפון ישיר אליו).

אני מפציר בך לפרסם את שם הבנק ורצוי גם את שם מנהל הסניף החצוף שענה בצורה כזו. אתה יכול גם למסור לאחיך שאני אישית מרגיש נפגע מהיחס אליו ושיבין שהוא זכאי ליחס כמו כל אדם אחר לטוב ולרע.

ודבר נוסף, עם כל המוסדות תתנהל בכתב. כל העל פה לא שווה כלום. אם תרצה עזרה בניסוח אז אשמח לסייע. אני במקביל בודק עוד דברים שאולי יסייעו לך אבל נראה אם אצליח להביא את זה לבשלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חברים יקרים, אני רוצה להודות לכם, לכל אחד מכם - על הקריאה, על ההתייחסות, על העצות, גם על השיפוטיות.

תודה רבה לכם מכל הלב.

אני אקח את העצות שלכם, מקווה ליישם.

למרות שיהיה לי קשה. לא בטוח שאצליח. כי ככה חונכתי.

זה נראה לי דבר פסול, אסור, לא יפה - לצעוק על בן אדם, במיוחד אם הוא מבוגר ממך. או לדבר אליו לא יפה. בתקיפות.

אני אענה לשאלות של החברים, כי אם אתייחס לכל תגובה - אני מרגיש שאכביד מאוד על השרשור.

אתייחס לשאלות ששאלו אותי, שפנו אלי.

** אני מצטער מראש על אורך ההודעה. אני מרגיש לא נעים אם לא אגיב לכל החברים שטרחו והגיבו לי.

אני אגיב רק להודעות ששאלו אותי שאלה / פנו אלי. להודעות כלליות אני אגיב בהודעה אחת, שלא יהיה יותר מדי ארוך חברים.

- hgilad123

אני מאמין שזה חוק.

אבל המקום נגיש חבר.

פשוט הם הפכו את זה ללא נגיש, או לא כל כך נגיש.

יש 2 דלתות: דלת נגישה, אבל לא רחבה למעבר כיסא גלגלים. דלת נגישה, רחבה, עם רצפה מונמכת, עם מקום להיכנס.

את הדלת הנגישה, שתופסת המון מקום מן הסתם - סגרו.

הפכו את המקום ששם, שהיה לצורך התניידות הנכה, הפכו למקום המתנה. עם שולחן, שתייה, ספות.

מה שאומר שלנכה אין גישה.

צריך להזיז את כל הספות, השולחן, המכונת שתייה.

לאחר מכן כנראה צריך אישור, לא ידעתי שצריך אישור לפתיחת דלת, אבל זה מה שנאמר לי.

- discoTD5

יואב, אני מודה לך מאוד על הצעתך.

אכן יש לך את מספר הפלאפון שלי. מקווה שיצא לנו אולי להיפגש ביום מן הימים, אשמח להכיר אותך.

אני אנסה ללכת לבנק לבד. ככה אבדוק את היחס כלפי לקוח רגיל, פשוט, בלי שמגיע עם פרוטקציה לפני.

כל הכבוד לך על הצעתך לעזור. היית יכול שלא, אני מעריך זאת מאוד שתדע לך.

- yosi277

תודה יוסי.

אני לא רוצה לפרסם ידידי, מיד אפרט למה, כשאסיים להתייחס לכל מי ששאל אותי שאלה, או פנה אלי. אני אפרט.

- natco

שימחת אותי מאוד חבר.

ריגשת במילים שכתבת. כל הכבוד לך על הרגישות כלפי הנכים, המון הערכה.

אני שמח שיש בעלי מקצוע שנגישות הנכים, בכלל, נגישות אנשים שקצת קשה להם, אפילו אנשים מבוגרים, אני שמח שיש

אנשים שנושא זה בראש מעייניהם. כל הכבוד לך וכן ירבו כמוך.

אני מיד אפרט למטה מדוע אני לא רוצה לפרסם את שם הבנק.

- SlowRide

זה בהחלט מה שנאמר לי חבר.

אסור לפתוח את הבנק בלי אישור.

אני לא יודע אישור של מי, אבל אסור. לא אישור של מנהל, כי המנהל עצמו אמר לי שהוא מחכה לאישור.

אולי זה קשור לזה שדלת גדולה רחבה לנכים נפתחת, אז אולי זה קצת מסוכן, אין לי מושג.

- [פנדוב

פנדוב, תודה על המילים חבר.

אני יודע שצריך קצת אסרטיביות. אבל קשה לי. אין לי איך ללמוד להיות אסרטיבי.

אני לא חושב שאני אוכל.

כי אז אצטרך להעליב אנשים לפעמים, לפגוע בהם אולי חלילה, או לגרום להם לכעס או צער או עצב. מעדיף שלא.

בנושא השכלה ועיסוק - אני עוד לא חושב על זה.

קודם כל אני רוצה לדאוג לאחי. שיהיה מאושר. שיצא מהבית.

כתבתי באחד הנושאים שאני לא מוכן לקבל את זה שאם הוא נכה, אז הוא צריך לשבת בין 4 קירות בבית, לא לעשות כלום.

אני רוצה לדאוג לו, שיהיו לו חיים מאושרים, מלאים, מהנים.

שילמד. שירכוש השכלה, שיצליח, שייהנה, שיעסוק במה שרק ירצה, שיחווה. שיהיה מאושר.

אחרי זה אני אשב עם עצמי, דף ונייר, אנסה לחשוב מה אני רוצה ללמוד, מה מתאים לי? אני לא יודע. אבל עוד מוקדם לדבר על זה.

תודה על המילים, בהצלחה גם לך ולכל החברים הנפלאים פה. אני בטוח שתצליחו.

-Night Driver

נתת לי טיפ מעולה חבר.

לבדוק אם לבנק החדש שאני אעביר את החשבון של אחי, אם יש שירות טלפוני. זה יחסוך מאיתנו המון זמן.

כל הכבוד לך שחשבת על זה. אני באמת אבדוק זאת.

אם אפשר לנהל דרך האינטרנט - זה עוד יותר נפלא. אחי גם יודע לעבוד עם המחשב - זה יהיה לו נפלא, פשוט מעולה.

אני מיד אגיב למה אני לא מעוניין לעשות משהו נגד הבנק, אני אגיב לכולם חבר.

בקשר לעזרה שלך שאתה בודק, אני מקווה שאתה לא טורח יותר מדי.

אנחנו מסתדרים לבד, או לפעמים יש אנשים טובים שעוזרים לנו. כמו פה, אנשים מדהימים.

אתה יודע שרכשנו רכב חדש, לא הצלחתי לנהוג בו, התייאשתי. לא היה לי אל מי לפנות.

אתה יודע שהגיעו אנשים מפה שלא מכירים אותי בכלל? אנשים מדהימים. בזכותם אני יודע לנהוג יותר מאז.

יש על זה שרשור שלם באנשים נפלאים בפורום רכב כללי.

לכל החברים שאמרו לי לפרסם את שמו של הבנק, לצלם תמונה, לכתוב מכתב - אני מודה לכם, אבל אני לא יכול.

אני קודם כל, לא רוצה שיעשו משהו לעובדים שם. אני בטוח שלאנשים שם יש משפחות. לאותה בנקאית, גם למנהל.

אני גם לא רוצה שבגללנו יהיה לבנק שם רע.

אולי זה מקרה שקרה רק לנו, כי אני הייתי שקט מדי? אולי לאחרים זה לא קורה?

אני גם לא רוצה שחלילה יקרה משהו למשפחתי. אני מאוד מפחד. בכל תחומי החיים שלי.

אם אני יכול לשתוק, רק בכדי לחסוך מאיתנו מצב לא נעים, או עימות, או כל דבר קרוב אפילו - אני מעדיף.

אני לא פרטתי פה יותר מדי, אבל מספיק שיהיה מצב אחד לא נעים זה יכול להפוך עולמות בבית. אמא שלי מאוד רגישה.

אני לא רוצה לעשות מצב לא נעים. לא בבית, לא לאף אחד.

חיממתם לי את הלב מאוד.

פתחתי את הנושא הזה בכדי לפרוק. פרקתי וגם קיבלתי מילים מחממות. כל הכבוד לכם.

הייתי בטוח שאנשים לא יקראו. כי זה ארוך מאוד.

אבל אתם תמיד מפתיעים אותי אנשים יקרים.

כל הכבוד לכם.

המון תודה.

פורסם

ידידי היקר, אם עשו את זה רק לכם זה חמור שבעתיים. צהפלות את זה שלא יודע להגן על עצמו זה הדבר הכי שפל שאפשר לעשות.

לגבי מנהל הבנק אל תדאג לו . לא יפטרו אותו ומקסימום יעבירו אותו לנהל סניף אחר.

לגבי ניהול באינטרנט החשבון שלי במזרחי בגלל האפשרות לעשות הכל באינטרנט והיכולת לדבר תמיד עם הפקיד שלי ולא עם מוקדן שיחליט אם יחזרו אליי או לא. ניהול עצמי על ידי אחיך גם יתן לו קצת יותר שליטה על חייו וזה דבר מאוד חשוב נפשי. ומוראלית.

אני מנסה לארגן לך מאמן אישי שיגיע בהתנדבו. להנחות אותך וחעזור לך ללמוד לעמוד על שלך. אני עושה את זה דרך חבר בצפון שמנסה למצוא מישהו באיזור שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סופרמן גם אני הייתי כמוך. עברו כמה שנים. באופן בסיסי אני עדיין כזה, אבל גם למדתי להיות קצת יותר אסרטיבי. רק קצת, אבל יודע לתת לאנשים להבין שאני עומד על זכויותי אולי אפילו כועס.

לגבי תלונה לבנק - הגש אותה. אל תסתכל על כך שאולי יש מי שיפגע. חשוב על כך שיש עוד אנשים המוגבלים כמו אחיך שיזכו לנגישות ויליס יותר טוב.

קיבלת כאן הרבה עצות טובות.

בחר לך סניף בנק המתאים לצרכיך ולצרכי אחיך. לא חייב אפילו לעבור לבנק אחר, היחס הניתן תלוי מאוד בסניף ולעתים שני סניפים סמוכים יתנהגו בצורה שונה לגמרי. והכל מקרה - שיהיה בהצלחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קראתי גם את השירשור שלך על העזרה בנהיגה, היכולת לדעת לבקש עזרה היא מבורכת. מקווה שזה מסתדר לך.

לעניין הבנק ובכלל, לא צריך לצעוק. אני מופתע מכמה אנשים כאן פונים לצעקות כמוצא לגיטימי. אפשר לגמרי לפתור כאלה עניינים גם בדיבור שקט ונעים, ונקיטת סנקציות. בהרבה מקרים זה עובד אפילו טוב יותר מצעקות, שבהן קל מאוד לאבד פוקוס ולשכוח מה אתה רוצה. כשאתה מדבר רגוע אבל בביטחון אתה יכול להשיג הרבה יותר, וגם לפתור דברים לאורך זמן (כמה מכם הצועקים המשיכו לקבל שירות באותו מקום עליו צעקתם? אולי אם הייתם מדברים רגוע הייתם יכולים לפתור את הבעיה הנקודתית ולהמשיך הלאה בצורה טובה יותר?).

גש לבנק, צלם את המפגעים. אל תתייחס להערות כלפיך מצד העובדים, זכותך המלאה לצלם, וודאי מבחוץ. קח את שמו של מנהל הבנק, הוא כתוב על דלתו בד"כ. נסה לשבת איתו לשיחה רגועה ולהסביר לו את הבעיות. אין שום צורך לשתף אותו בכל סיפור חייך, אתה מייצג אדם נכה מול סניף בנק שאין לו גישה לנכים. זה הכל. היה והמנהל לא קשוב או לא מוכן לפתור את הבעיות - פשוט סגור את החשבון ותודיע לו, בלי עצבים, שאתה פונה להנהלת הבנק ולתקשורת. צא בהליכה רגועה וגו זקוף מהסניף. פנה להנהלת הבנק, ולתקשורת (אם אתה צריך עזרה עם זה, אשמח לקשר אותך). את הפניה נסח באופן ענייני עם כל העובדות, יש לך לפעמים נטיה להוסיף הרבה פרטים שלא קשורים ישירות, ולחזור על דברים בכמה ניסוחים שונים. זה מצויין לפורום ולחברים, ובטח הופך אותך לאיש שיחה מאוד מעניין, אבל פחות בפניה רשמית.

את החשבון אני אישית הייתי סוגר בכל מקרה, לא מאמין בעסקים שלא רוצים אותי כלקוח. אני מעריך שאם תפנה להנהלת הבנק הבעיות האלה בסניף יפתרו במהרה, וכך תעשה שירות גם לבעלי מוגבלויות אחרים.

איני יודע אם אתה מכיר את ארגון נכי ישראל ואת העומד בראשו, מומו נקוה, ואם לא - צור איתם קשר. הם יכולים לעזור לכם מאוד, גם בנושא הנגישות הספציפי וגם בהרבה אחרים. אם אתה צריך עזרה בעניין אשמח לקשר אותך ישירות עם מומו, היו"ר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

סופרמן, מצד אחד כל הכבוד על הנחמדות, על אורך הרוח ועל היושרה האישית והטוב שיש בך.

אבל מצד שני אתה חייב להבין שבעולם הזה, ובמיוחד במדינה שלנו, לפעמים צריך לעמוד על שלך,

להיות קצת יותר תקיף. לא חייבים לצעוק. זה בדרך כלל לא עוזר. אבל אפשר לדבר בצורה שלא

משתמעת לשתי פנים, והאדם שעומד מולך מבין שאתה דורש את מה שמגיע לך ולא תוותר.

לגבי מכתב להנהלת הבנק. עשה את זה כבר מחר. אתה חייב לעשות את זה. אל תדאג למנהל

הבנק, יעשו לו קצת נונונו, כך גם לעובד או שניים שפנית אליהם, אבל הכי חשוב, יעיפו משם את פינת

ההמתנה, ויפתחו מחדש את הגישה לנכים. אם זה לא ישרת את אחיך, זה ודאי יעזור לאחרים.

אני בטוח שיש עוד נכים שזקוקים לגישה לסניף. והנה, ככה עזרת גם לעצמך, וגם לאחרים.

פורסם

- Night Driver

אני מאוד מודה לך.

התלהבתי מאוד שהעלאת את האופציה לניהול חשבון באמצעות האינטרנט.

זה נפלא בעיניי. ככה גם אחי יוכל לנהל את החשבון שלו בעצמו.

כמובן שאני אדאג לעזור לו, להשגיח, לוודא שהוא מסתדר. אבל תהיה לו שליטה. הוא ירגיש עצמאי.

הוא יוכל לדעת כמה כסף נכנס לו כל חודש. כמה כסף יש לו. כמה כסף מורידים לו. זה מצוין.

כרגע אני עושה לו את הכל.

את כל העניינים שיש אני מנהל אותם. ענייני הבית, עניינים כלכלים, כל דבר אני משתדל כמה שפחות לתת לאמא לעבוד.

בקשר לעזרה שלך שאתה מנסה לעזור, המון תודה לך.

אני אישית לא יודע עד כמה יעזור לי מאמן אישי. כי אני כזה באופי שלי.

אנשים שפגשו אותי פה ראו אותי. זה לא שאני בן אדם מוזר. אני בן אדם רגיל, פשוט אכפת לי מהאחר מאוד.

אני לא רוצה חלילה לפגוע באחר, אני לא רוצה שייעלב או לגרום לו לתחושה רעה, להרגיש לא נעים. זה לא יפה.

כל הכבוד לך שאתה מציע עזרה לאדם שאתה לא מכיר בכלל, המון תודה לך. כל הכבוד.

- sperial

אני שמח לשמוע שאצלך זה השתנה. שהתחלת יותר לעמוד על שלך. לא לתת לאנשים להתנהג אליך לא יפה.

זה באמת משהו גדול מאוד, אני מעריך אנשים כאלה. כל הכבוד.

בנושא התלונה - אני באמת אגיש.

חבל שאי אפשר להגיש בצורה אנונימית. כי בבנק מיד ידעו שזה אנחנו. אני קצת חושש.

אני אחשוב על זה מספר ימים. איך לנסח, איך להגיש. זה ייקח לי קצת זמן בכדי לפעול נכון.

אנחנו נעבור בנק, אני מקווה למצוא בנק נגיש עם יחס טוב.

לאותו בנק אין עוד סניפים פה בעיר. לכל בנק בעיר יש רק סניף אחד. אני גר בקרית גת ידידי.

תודה רבה לך.

- אנלוגי

תודה על ההתעניינות חבר.

אכן מסתדר לי בנושא הנהיגה. תודה רבה לכם. לולא חברי הפורום - לא היה מסתדר לי.

אני מודה לכל אחד ואחד מכם. לא משנה כמה פעמים אודה לכם זה לא יספיק. אין לי איך להודות לכם אנשים יקרים.

אני מסכים איתך שלא צריך לצעוק.

אני גם לא יודע לצעוק. לא מסוגל לצעוק. במיוחד לא על בן אדם מבוגר ממני.

כל חיי הצלחתי להסתדר ברוגע, בצורה נעימה. אבל לפעמים יש מקרים כמו שתיארתי פה היום.

זו פעם ראשונה שאני מתאר מקרה כזה. בהתחלה חשבתי אולי אני עובר על כללי הפורום. כי אולי אסור.

אני לא יכול לצלם, לפחות לא בשעות שיש פעילות או אנשים. אני אתבייש.

כי יחשבו שאני מצלם בכדי לעשות עם זה משהו. אולי גם מישהו יעיר לי.

מה שכן, אם המכתב שלי לא יעזור - אני אנסה לצלם ביום רגוע. אולי לא ביום חול כשהבנק עובד.

כולי תקווה שלאחר המכתב יזיזו את הספות, השולחן וכל מה שמפריע, שפשוט הדלת תהיה נגישה לפתיחה אם יבוא נכה שרוצה להיכנס.

אני גם לא אוכל לעשות את מה שתיארת ידידי היקר.

לפנות אל מנהל הבנק, לדבר איתו כפי שתיארתי. זה פשוט לא יצא לי טבעי. גם אם אנסה.

רואים עלי. לכן אני מנסה כמה שפחות. מקווה שהמכתב יעזור.

אתה צודק שאני מאריך בהודעות שלי בפורום. אני מתנצל על כך.

אני מרגיש לא נעים. ההודעות שלי יוצאות ארוכות מאוד. כמעט דף שלם. לפעמים יותר.

מקווה שזה לא מציק או מעצבן אתכם חברי הפורום. ביום יום לא כל כך יוצא לי לדבר על הדברים האלה עם אנשים, אתכם

אני מרגיש פתוח, אני פורק את הכל. מתנצל.

את החשבון של אחי אנחנו בהחלט נסגור.

גם כי אנחנו נתבייש מאוד לבוא לשם בחזרה, במיוחד לקבל שירות מאותם אנשים. זה לא יהיה נעים.

גם בגלל היחס. אני לא מוכן שאחי יקבל שוב את אותו היחס. לכן אני אעבור בין הבנקים, בנק אחר בנק, אבדוק איפה כדאי לפתוח לאחי חשבון.

אני לא מכיר את הארגון הנפלא שכתבת לי עליו.

שמחתי לראות שיש ארגון כזה.

אני בטוח שהם עוזרים מאוד לנכים. כל הכבוד להם, אנשים טובים.

אני מודה לך על ההצעה לעזרה.

בינתיים אני חושב שאני לא אצור קשר. כי אני לא יודע מה להגיד לו.

אני מקווה שהמכתב שאנסח אולי ישנה כמה דברים. אשלח גם להנהלה הראשית של הבנק.

אם זה לא יעזור, אנסה ליצור קשר עם הארגון. אבל בינתיים אני לא רוצה להטריח אותך, אל תטרח. אני אצור קשר לבד.

תודה רבה לך.

- Oshri

אתה צודק חבר. מקווה לדעת לעשות זאת כפי שכתבת.

רק בלי להעליב את מי שעומד מולי, בלי לפגוע בו או לגרום לו הרגשה של אי נעימות. או חוסר כבוד.

אולי זה יבוא לי עם הגיל, עם השנים. או אולי אני אפגוש רק אנשים טובים, הלוואי. מאחל לכל אחד.

לגבי המכתב, החלטתי באמת לנסח מכתב.

אשתדל לנסח אותו בתמציתיות, בלי שמות. רק אציין איזה בנק, באיזו עיר, את הסיפור בכמה שורות.

מקווה שזה לא יפגע באף אחד.

כל שאני רוצה הוא שבסך הכל הכניסה הנגישה תהיה באמת נגישה. גם אם הם ישאירו את הספות עם השולחן ומכונת השתייה.

לפחות כשיגיע נכה, שיזיזו את זה, בכדי שהנכה יוכל להיכנס. גם אם זה ייקח כמה דקות, אם הנכה יוכל להיכנס זה שווה הכל.

תודה חברים יקרים.

מעניין אותי מי אלה האנשים הטובים האלה בפורום, מאחל לעצמי להיפגש עם אנשים כמוכם ביום יום.

• תוכן חדש...