Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בא להכנס לאף אחד לכיס, אבל בסופו של דבר הצמיג הסיני שלך מסכן אותך וגם אותי.

שלא תיהיה פה טעות, יש לי על הרכב רבעיית ברום (חברת בת של קונטיננטל) בת שנה, האיכות שלהם טובה ביחס למחיר. (350 שח לאחד, הציעו לי גם זבל סיני ב290 לאחד).

והם אוחזים הרבה יותר טוב מצמיגים סיניים.

נהגתי ברכב אחר שגם לו הייתה רבעיית ברום, הוא גם אחז כמו שצריך.

פורסם

חבל שאנשים כמוך לא מבינים איזה רווח נאה יש במכירת צמיגים סיניים

קנית סיני ב 250 אחד, למוכר זה עלה הכי הרבה 120 ש"ח תשואה יפה לא? 108% מינימום

כשאתה קונה מותג איכותי ב 350, למוכר זה עולה גג 300 התשואה שלו 16% מקסימום

אין מתנות חינם השוק הזה מלא ברמאים וברור שימליצו איפה שהתשואה גדולה יותר

תלמד כלל, פאנצ'ר מאכר שמציע לך צמיגים סיניים בגלל ש -"כולם אותו דבר, אחי באוטו שלי יש כזה, רק אתמול התקנתי לעשר מכוניות, חבל לשלם הרבה על משהו מותג, כולם מתייבשים אחרי שלוש שנים, אף אחד כבר לא קונה מותגים כולם קונים סיני, צריך להזמין מותג כי זה לא הולך חזק פה, מישלין סתם חרא ועוד כל מיני קשקושים תגיד לו שלום ולא להתראות

המחירים רק להתרשמות, לדגם מסויים שמשווק מורשה צמיגים לא מזמן סיפר לי על זה

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

האם אי אפשר להשיג צמיגים משומשים טובים בישראל?

אני לא קונה צמיגים חדשים, אני קונה משומשים עם 80-90 אחוז בשר במחירים מצחיקים.

כשקניתי את האינפיניטי בזמנו היא הגיעה עם יוקוהמה, אחרי חודשיים הצמיגים נשחקו (נהיגה אגרסיבית), קניתי צמיגים חדשים של מישלין, שלושה וחצי חודשים לאחר מכן האחוריים כבר נהיו חלקים לגמרי, צמיגאי שאני מכיר הביא לי מישלין פיילוט משומשים ב30 דולר לחתיכה כולל עבודה, יותר זול מה140 ששילמתי על החדשים, וככה כל 3 חודשים החלפתי צמיגים למשומשים במצב מצויין.

גם בג'יפ, צמיג אחורי שמאלי היה יבש כשקניתי אותו, חדש מאותו הסוג באיזור ה250 דולר, שילמתי 80 דולר על זוג אחוריים במצב כמעט חדש.

הרי יש תאונות, מכוניות עם צמיגים חדשים גם מתרסקות, אני מזמין צמיגים, נותן את המידה שאני רוצה, כמה צמיגים אני צריך, איזה דגמים ואז אני מקבל טלפון עם תוצאות.

אני לא אשים צמיגים סיניים ויהי מה.

haters will hate

פורסם

קצת מוגזם כל 3 חודשים להחליף צמיגים לא..?

אני מעדיף לשלם 2000 ש״ח פעם ב3-4 שנים ולא כל 3 חודשים להחליף. למרות שבאופן תיאורטי השיטה שלך טובה בהנחה שאתה שם כל 3 חודשים צמיגים רעננים מאיכות טובה

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

כשאתה נוסע על הצד אפשר עוד להבין אותך.

גם אתה יודע להגיב יותר טוב למצבים מסוכנים, כי אתה מתאמן על זה לפי מה שאני מבין.

(מאיפה אתה משיג משומשים עם 80% בשר? אתה אולי טעית והתכוונת לממוחזרים?)

הבעיה היא כשבנאדם שבחיים לא נזרק לו תחת, מתפתה להתקין צמיגים סיניים.

פורסם

צמיגים משומשים זה רעיון נהדר, בהנחה ויש לך זמן ויכולת להסתובב בין פירוקיות ולחפש משהו איכותי.

זה מתחיל להיות משתלם כשמדובר בצמיגים יקרים, גלגלי 15" ומעלה. זה לא משתלם למשל לאנשים כמוני, עם פיאט פנדה, שרביעיית קונטיננטל 13" עולה 950 ש"ח. בשביל לחסוך 600 ש"ח על פני 3 שנים של נסיעה, אני לא אתחיל לחפש בפירוקיות רכבים עם צמיגים טובים.

• תוכן חדש...