Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן

החלטנו לרכוש רכב לצורך העניין קרוז 2011

אני בן 21 ואימי בת 47, לא היה לנו רכב מעולם

התקשרנו לברר מחירי ביטוח, והיינו בהלם מהמחיר, בגלל חוסר וותק דרשו מאיתנו 9 אלף שקל !

שזה כולל נהג חדש,

האם זה מציאותי ?!! מילה היו לוקחים 6 אלף שזה 3 על הרכב ועוד 3 על הנהג חדש, אבל 9 זה רציני?!

מה אפשר לעשות....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תנסה לברר בעוד חברות\ אצל סוכנים. המחיר הוא תוצאה של רכב חדש יחסית+ מקיף והעובדה שאתה נהג צעיר וחדש שאין לו וותק ביטוחי. בכללי שמעתי על מחירים גבוהים מזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הי

האם מעולם אתה או אמך לא נסעתם על רכב כלשהוא באופן קבוע? (גם אם לא היה שלכם או רשום על שמכם)

לעיתים ניתן להוציא אישור מקרוב משפחה שהייתם נהגים קבועים, זה נותן עבר ביטוחי נקי.

מבחינת חברת הביטוח, אתה מהווה את הסיכון הביטוחי הגבוה ביותר - נהג חדש וצעיר שנוסע על רכב חדש יחסית ומועד לפרעונות (גניבה).

פורסם

לבדוק עוד כמה סוכנים. עמדתי במצב דומה לפני מספר שבועות בביטוח SX4 דגם 2010 - הסוכן שאצלו אני מבטח את המכוניות והדירה כבר כמה שנים רצה 7800 ש"ח (לנהגים מעל גיל 21 וותק מעל שנה בנהיגה), בסוכנות אחרת שילמתי 6300.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קנו רכב יותר זול ובטחו צד ג' בלבד.

או צד ג' וגניבה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
קנו רכב יותר זול ובטחו צד ג' בלבד.

או צד ג' וגניבה.

באמת ?

וואלה איך לא חשבתי על זה קודם !.........

ובלי להעליב כן, בכל זאת העיקר זה הרכב והטפל זה הביטוח, ולא ההפך, לכן גם השיקול הוא כזה.

האומנם איך שהוא כנראה השארתי פרטים איפה שהוא וחזרו אלי מביטוח "מיקא" נתנו לי דווקא מחיר טוב (הם מומלצים? דווקא הפוליסה טובה מאוד מאוד) גם המחיר 8100 ₪ שזה 1500 פחות מהמחיר הקודם (9700 ₪), כדאי לנסות לבדוק בעוד מקומות ?

פורסם
באמת ?

וואלה איך לא חשבתי על זה קודם !.........

ובלי להעליב כן, בכל זאת העיקר זה הרכב והטפל זה הביטוח, ולא ההפך, לכן גם השיקול הוא כזה.

האומנם איך שהוא כנראה השארתי פרטים איפה שהוא וחזרו אלי מביטוח "מיקא" נתנו לי דווקא מחיר טוב (הם מומלצים? דווקא הפוליסה טובה מאוד מאוד) גם המחיר 8100 ₪ שזה 1500 פחות מהמחיר הקודם (9700 ₪), כדאי לנסות לבדוק בעוד מקומות ?

לדעתי כן - המחיר שציינתי בהודעתי הקודמת היתה אמנם לרכב מעט יותר זול (SX4) אולם מאפייני הנהגים דומים לשלכם (אם כי ללא נהגים נקובים, אבל ברכב נוהגים דרך קבע שני נהגים צעירים בני 23 ו-21).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחיר בסדר גמור.

אני בן 20 בקרוב ועל פאביה חדשה רצו 12K שח.

מה שאבא שלי עשה, בגלל שיש לי רכב ישן ויש לי עליו ביטוח קבוע, הוא עשה אפשרות כזאת בביטוח של הפאביה, שב50 שח הוא פותח לי את הביטוח ל4 ימים (אפשר ככה 12 פעמים בשנה!).

הוא עשה ככה כי אני הנהג של המשפחה, לפעמים יוצאים מחוץ לעיר וכולם עייפים אחרי עבודה, אז אני היחידי שיכול לנהוג, וזה יותר משתלם מאשר להוציא את הרכב שלי.

לא חושב שתיהיה לך אופציה כזו, אבל תנסה.

סך הכל הוותק שלי גבוה מאוד ביחס לגיל (על הרכב שלי לבד 25KKM בשנה, ועל הפאביה של ההורים עוד 5KKM בשנה רק אני עובר) אבל את זה הביטוח לא רואה.

אם זה כבד מבחינה כלכלית, האופציה היחידה היא לרדת בשנה.

למה אתם צריכים רכב כזה אם רק שתיכם נוהגים.

תקנו מיד2 עד 4 שנים על הכביש, סופר מיני (אלטו-107, דברים בסגנון הזה) או מיני (איביזה\פאביה\סוויפט\קליאו ושאר הרכבים בקטגוריה, רובם מוצלחים מאוד), אם רק שתיכם נוהגים ונמצאים ברכב, המיני הם הכי משתלמים (דלק+אחזקה+ביטוח ומחיר קנייה).

• תוכן חדש...