Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול לשבת ולבכות כל היום, ואני יכול להמשיך הלאה.

עשיתי טעות, ושילמתי עליה. נקודה.

זה שיעור חשוב בחיים לא להאמין לאף אחד, גם אם הוא משחק אותה הבן אדם הכי טוב בעולם.

אני משקיע גיר מיבוא , ועוד כמה תיקונים ככה שיוצא לי, 24000 אלף שקל על הרכב, כך שההפסד נסבל. המנוע למרות הקילומטרים

שעשה, המוסכניק טוען שהוא מצויין וחבל להחליף למרות שקיבלתי הצעת מחיר מטורפת של מנוע וגיר מייבוא, כולל

הרכבה + טיימינג ומסרק הגה ב 7400 אלף שקל.

המוסכניק אומר שכדאי לי להחליף רק גיר ואפילו לא לעשות טיימנג, וכשהמנוע יילך אז להחליף אותו.

העקיצה הגדולה בכל הסיפור, זה שהם הצליחו לרשום אותי כמיופה כוח מצד הבעלים, ואין לי מושג איך.

כך שנוצר מצב שאני יכול לתבוע בתביעה אזרחית רק את הבעלים המקוריים של הרכב....שאין לו קשר לסיפור, כך אני מקווה לפחות

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אכפת לך לתת לסוחר להזיע קצת ?

צור קשר עם הבעלים ותסביר לו במה מדובר.

אם הצליחו לשים אותך מיופה כח מצד הבעלים בדרכי מרמה וזיוף תוסיף את זה לתביעה הפלילית.

תעשה מה שצריך, שמור את הקבלות ואז תתבע אותו במקביל בבית משפט לתביעות קטנות, ותלונה במשטרה.

שייקח כמה שייקח. אולי אחרי כמה חודשים / שנים יגיע לך צ'ק של 15000 ש"ח. גם אם זה לא כל ה 24000 זה עדיין טוב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מישהו יכול להסביר לי איך הקילומטר האמיתי מעל 300 אם ברשיון גם רשום 150?!

מישהו?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

ההורדה בוצעה לפני שהתחילו לרשום קילומטראז'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

העקיצה הגדולה בכל הסיפור, זה שהם הצליחו לרשום אותי כמיופה כוח מצד הבעלים, ואין לי מושג איך.

כך שנוצר מצב שאני יכול לתבוע בתביעה אזרחית רק את הבעלים המקוריים של הרכב....שאין לו קשר לסיפור, כך אני מקווה לפחות

זו אינה העקיצה הגדולה ביותר, אלא רק פרט אחד בכל התרמית.

ההצדקה שלך בהגנת על הנוכלים מחשיפה אינה במקומה.

אמרו חז"ל "כל המרחם על אכזרים סופו מתאכזר לרחמנים".

אתה אדם תם ותמים, ולכן נפלת בפח:

האם כשבאתי לבצע העברת בעלות הצגת את עצמך כמיופה כוח של בעל הרכב? אם לדבריך שמך היה רשום על טופס ייפוי הכוח למעשה הנוכלים רק נכחו במקום כדי לראות אותך מוכר את הרכב לעצמך.

האם המוכרים הציגו בעת העברת הבעלות את תעודת הזהות של בעל הרכב הרשום? לפי הנוהל, חובה להציג תעודת זהות ע"ש בעל הרכב.

אם הייתה בידם תעודת זהות אמיתית של בעל הרכב הרשום, הרי שאתה יכול להגיש גם נגדו תלונה כשותף לקנוניה.

אם לא הוצגה תעודת זהות, הרי שהפקיד/ה בבנק התרשל/ה בביצוע זיהוי המוכר.

האם המוכרים בחרו את הסניף בו בוצעה העברת הבעלות? ייתכן שזכו לשיתוף פעולה של הפקיד/ה בדואר.

פורסם
אני מתקשה לגלות אמטפיה לאנשים שעושים כל טעות אפשרית.

מודע לכך שאתה לא כאן בשביל זה, אלא בשביל להזהיר(שוב ושוב. כמה אפשר להזהיר..), וכל הכבוד על כך.

אבל לעזעזאל, למה לחזור על זה שוב ושוב ושוב ושוב -

לא קונים רכב מ"של חמי", "של הבת שלי", "של סבתא שלי היא אישה מבוגרת", ותמיד תמיד בדיקה במוסך אמין ולא זה שהוצע ע"י המוכר.

כמו כן, חשוב להריץ שם ומספר טלפון של המוכר בגוגל. אם מדובר בסוחר תראו שהדתי שבדיוק גמר להתפלל

ומוכר את הרכב של חמיו שבדיוק שוכב בבית החולים, מככב בגוגל עם עוד הרבה מכוניות למכירה, או כוכב בבתי המשפט.

לא בדיוק נכון.

אני מכיר אנשים שמכרו רכבים של הורים שלהם, כי להורים לא היה כוח לפרסם אותם.

אני בעצמי פרסמתי רכב של אח של אמא שלי, אבל את הטלפונים הפניתי אליו.

לאמא שלי לדוגמא יש דירה שהיא משכירה, כאשר אנחנו מחפשים לה דיירים, אז אחי הגדול משמש כאיש הקשר, הוא מציג את הדירה והוא מחתים על החוזה (כי יש לו הכי הרבה זמן), אמא שלי רק רואה את הדייר ומקבלת על שמה את הצ'קים.

תמיד צריך לבדוק לעומק רכב שמפרסמים שהוא של משפחה, לא צריך להכליל את כולם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא חסרים נוכלים, לנו גם היה מקרה שנפלנו בפח כשרכשנו רכב שהיה משועבד ובמכירה המוכר (סוחר במסווה של אדם פרטי) הביא לנו אישור שהשיעבוד מבוטל. הרכב היה יד ראשונה 5 שנים על הכביש עם 80000 ק"מ. מטופל מוסך מורשה יבואן.

הרכב הלך טוטאל-לוסט אחרי כמה חודשים ואז הביטוח לא היה מוכן לשלם את הכסף עד שנסיר את השיעבוד.

התקשרנו לבעלת הרכב הקודמת כמה פעמים שאמרה שגם אין לה קשר וניפנפה אותנו (וגם להשיג אותה היה לא פשוט).

אז כבר הדם עלה לראש אז התקשרנו אליה ואיימנו בתביעה משפטית ונתנו לה אולטימטום, למזלנו היא פחדה והלכה לבנק שלה ששלח לרשם המשכנות אישור שהשיעבוד מוסר.

מסתבר שמי שמכר לנו את הרכב היה סוחר נוכל לא קטן. למזלנו זה ניגמר בצורה טובה אבל זה יכל להיגמר רע מאוד.

את הרכב האחרון שלי (ההונדה) רכשתי מאדם מבוגר שאני מכיר אותו ואת המשפחה שלו ולמרות הכל בדקתי את הרכב מליון פעמים.

פורסם

מחזיר אותי לתקופת האבן.

חיפשתי רכב לאשה. בעקבות מודעה בעיתון הגעתי לאיזה רנו 11 (באותה תקופה היה לי רנו שייתי מרוצה ממנו מאוד ולכן חיפשתי עוד רנו). היו שם מתעניינים כמו זבובים סביב ***. בקיצור - הבנתי שהרכב לא מציאה ופרשתי מהתחרות.

כעבור מספר שבועות התפרסמה ידיעה מעניינית בעיתון: אשתו של אותו אדם, שכנראה לא היה סוחר רשום, עבדה במשרד הרישוי, ונתפסה על כך שעזרה לו להחליק את העסקאות בלי להוסיף ידיים לרשיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ההורדה בוצעה לפני שהתחילו לרשום קילומטראז'.

אז איך לעזעזל גילה פותח האשכול ששיקרו על הקילומטר?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
זו אינה העקיצה הגדולה ביותר, אלא רק פרט אחד בכל התרמית.

ההצדקה שלך בהגנת על הנוכלים מחשיפה אינה במקומה.

אמרו חז"ל "כל המרחם על אכזרים סופו מתאכזר לרחמנים".

אתייחס לנושא חשיפת האדם: אם יבחר פותח השרשור לחשוף את שמו של המוכר , מן הראוי שיספק כמה הוכחות , כי שרשורי טענות והכפשות (לא טוען שזה שרשור כזה ) נפתחים פה על ימין ועל שמאל , אבל ברוב המקרים ללא הוכחות.

או כפי שכתב רבנו ומנהלינו בשרשור אחר:

אבל אם כבר העלת, אני (וחברי) לא מסוגלים לקרוא ולנהל כל דיון. היכן שאנחנו נמצאים, אנחנו מקפידים להראות מה נדרש. כשאנשים נותנים עיצה למשהו בפורום הזה, הם צריכים להיות מסוגלים לעמוד מאחורי הדברים שלהם. זה לא הפורום להפריח קשקושים בעלמא. בשביל זה יש טוקבקים ב-Ynet.

ובשביל שהפורום לא יגיע לרמה של טוקבקים ב-Ynet, יש בו מגיבים שיכולים לנעול שרשורים ולנהל משתמשים ותגובות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
bytysyltd - צר לי אך נפלת לכל הבורות הידועים והמוכרים. לא פסחת אפילו לא על אחד מהם.

אני מציע שתגיש נגדו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בסכום המקסימלי שאותו ניתן לתבוע (בערך 33K). אם הוא סוחר אז חלות עליו חובות מכח חוק מכירת רכב משומש (תחפש בגוגל) שמאפשר להטיל עליו קנס. במקביל תגיש תלונה במס הכנסה כי הבן אדם לא רק חלאה אלא גם מעלים מס.

אחת התובנות שלי מסיפורים כאלה היא שלפעמים עדיף לרכוש רכב ממגרש מאשר אדם פרטי. תמיד כשמישהו כאן שואל על מגרש פלוני כלשהו מיד כולם תוקפים אותו שאסור לרכוש ממגרש כאילו כל המוכרים "הפרטיים" הם מ-ל"ו צדיקים.

+1, זו הסיבה שאני לא מוכן ליקנות מ"פרטי" -נכון יש מציאות טובות אבל אני יודע שאני לא מסוג האנשים שעמידים למעשי נוכלות ויהיה קל לעבוד עליה בנושא הניסתר כמו בעלויות/שיעבודים/קילומטרז וכו לכן אני קונה רק ממגרש טרייד אין של יבואני הרכב, כבר 3 קניתי לי ולבני משפחתי במצב חדש כולל כל היסטוריית הטיפולים והכל!.

אולי שילמתי 10% מעל המחיר של השוק- אבל בתוספת הקטנה הזו רכשתי רכב בראש שקט במצב חדש שגם עבר הכנה למכירה שיהיה במצב תצוגה.

וכמובן- על כל בעיה יש למי ליפנות ולקבל שירות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אז איך לעזעזל גילה פותח האשכול ששיקרו על הקילומטר?

פשוט מאוד, בהיסטורית הטיפולים במורשה, מופיע הקילומטר הנכון.

הם פשוט הורידו קילומטר, והעבירו טסט, ככה זה נרשם.

אני מתחיל להבין גם איך הכל הלך, כשהגשתי לאישה של הנוכל את הת.ז שלי, היא מילאה מהר את הפרטים של המיופה כוח

כפרטים שלי, ואחר כך פשוט הפקידה אמרה לי תחתום בכל הטפסים גם במקום של הקונה וגם של המוכר.

ואני , אהבל מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

חותם וחותם בלי לבדוק על מה.

עכשיו כל מה שנותר לי כהוכחה זה המצלמות אבטחה שאני מחכה שהמשטרה תועיל בטובה לבקש, מה שאני לא מאמין שיעשו.

ובוא נאמר שאני מפרסם את השם שלו, אז מה, הוא הרי מזדהה באלף שמות. כל המגרשים שהלכתי עליהם ידעו עליו

אבל פתאום לא היה להם טלפון שלו.

אם הייתי שוטר שצריך לחקור את המקרה, הייתי מבקש מיד2, איי.פי. של מפרסם המודעה שם הוא פירסם אוטו של 150000

קילומטר. אחר כך הולך לדואר וצופה במצלמות האבטחה, מבקש ממשרד הרישוי את טופס היפוי כוח החתום

ושם את הנוכל מאחורי סורג ובריח, אבל הרי בעצם לאף אחד לא אכפת מעוד אדם שנדפק, זה לא מעניין אף אחד.

אני די בטוח שהבן-אדם קורא את השרשור והרי גם גיליתי בו כמה רגעי חמלה שסוחרים לא עושים,

הוא התקשר פעמיים אחרי מחסוי כדי להמליץ לי על מוסכים! וזה דבר שסוחר חסר לב לא עושה.

אז אולי נשאר לך טיפת חמלה, ונסגור את זה יפה, אני אבטל את התלונה ואת התביעה שאני הולך להגיש

ואתה תחזיר לי חלק מהכסף, לפחות מה שהרווחת מהעיסקה.

פורסם

הוא לא התקשר להמליץ על מוסכים כי הוא נחמד, הוא המליץ כי אלו מוסכים שיש לו אינטרס שתשאיר שם את כספך או כי הוא מנסה לרכך אותך.

ואתה ממשיך בשלך, בתמימות עיוורת.

אולי הרגשת הדיסוננס היא זו שמונעת ממך לפעול, עזוב, דפקו אותך חזק, תעשה משהו בנדון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...