Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז איך לעזעזל גילה פותח האשכול ששיקרו על הקילומטר?

אני משער שתוך עיון במחשב במוסך המקושר ליבואן, לפי ק"מ בטיפול האחרון הרשום במערכת. קרה לחבר טוב שלי פעם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתחיל להבין גם איך הכל הלך, כשהגשתי לאישה של הנוכל את הת.ז שלי, היא מילאה מהר את הפרטים של המיופה כוח

כפרטים שלי, ואחר כך פשוט הפקידה אמרה לי תחתום בכל הטפסים גם במקום של הקונה

אם הייתי שוטר שצריך לחקור את המקרה, הייתי מבקש מיד2, איי.פי. של מפרסם המודעה שם הוא פירסם אוטו של 150000

קילומטר. אחר כך הולך לדואר וצופה במצלמות האבטחה, מבקש ממשרד הרישוי את טופס היפוי כוח החתום

ושם את הנוכל מאחורי סורג ובריח, אבל הרי בעצם לאף אחד לא אכפת מעוד אדם שנדפק, זה לא מעניין אף אחד.

.

למה אתה חושב שחתמת כמיופה כוח של המוכר? אין בכך גם סבירות שכן הפקידה במשרד הרישוי לא היתה מסכימה שמיופה כוח ימכור את הרכב לעצמו והיתה דורשת נוכחות המוכר בעצמו (אבל מצד שני לגבי מקצועיות פקידי משרד הרישוי אני לא אתפלא)

וגם מה החשיבות של נושא זה, הרי אם אתה לא היית חותם אז סוחר הרכב או אישתו היו חותמים והעיסקה היתה מבוצעת בכל מקרה. יש לכך רק משמעות ראייתית שמאחר והסוחר או אישתו לא חתמו יהיה קשה יותר להוכיח את נסיבות המקרה אבל עדיין אפשרי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

צר לי לאכזב אבל אתה אהבל בזה שאתה ממשיך לגונן עליו, ובנוסף גם פחדן, ובעיניי זו גם עבירה שאתה מסתיר את הנוכל הזה.

הציעו לך אנשים שתשלח להם את התמונה "בתמימות" והם ידאגו לפרסם ברבים, גם אז אתה מעדיף להתחבא,להתייעץ,ולא יודע לאן כל זה מוביל.

עצוב לי על אנשים כמוני שהיו תמימים וכמעט נפלו בפח, אבל כן נפלתי בפח, אולם לא מבחינה כספית, אך מבחינה נפשית זה ריסק אותי להתאכזב ולגלות שעובדים עלי.

גם בבדיקה אחת היה רמאי שהבדיקה הצילה אותי ונכון שהלכו לי 350 שקלים, אבל זה היה שווה את השיעור הזה לחיים.

תחשוב על זה.

"הם בסוף ימצאו אותך מת, יכתבו שהיית שותק"

פורסם

אני יודע שאני מיופה, כי בדף שאני מקבל אחרי העברת בעלות בדואר זה כתוב.

זה שלא הסתכלתי על זה מיד, זה בגלל שאני מטומטם עם קבלות.

כשבאתי להתלונן במשטרה, פתאום קלטתי שכאילו אני מתלונן על עצמי...

ובטח שהם עשו את זה בכוונה שלא אוכל לעלות עליהם, הם עשו רק טעות אחת שהסגירה אותם וככה אני יודע את הזהות שלהם.

אבל מנגד חוץ ממצלמות האבטחה, אין שום רישום עליהם.

פורסם
צר לי לאכזב אבל אתה אהבל בזה שאתה ממשיך לגונן עליו, ובנוסף גם פחדן, ובעיניי זו גם עבירה שאתה מסתיר את הנוכל הזה.

הציעו לך אנשים שתשלח להם את התמונה "בתמימות" והם ידאגו לפרסם ברבים, גם אז אתה מעדיף להתחבא,להתייעץ,ולא יודע לאן כל זה מוביל.

עצוב לי על אנשים כמוני שהיו תמימים וכמעט נפלו בפח, אבל כן נפלתי בפח, אולם לא מבחינה כספית, אך מבחינה נפשית זה ריסק אותי להתאכזב ולגלות שעובדים עלי.

גם בבדיקה אחת היה רמאי שהבדיקה הצילה אותי ונכון שהלכו לי 350 שקלים, אבל זה היה שווה את השיעור הזה לחיים.

תחשוב על זה.

"הם בסוף ימצאו אותך מת, יכתבו שהיית שותק"

השם הפרטי שלו זה אלי.

ברגע שיהיו צילומים של מצלמות האבטחה ואהיה מכוסה משפטית, אתן את כל הפרטים.

כל עוד שהשוטרים לא עושים דבר פשוט ומתבקש מאליו. זה לא יעזור שאפרסם את השם המלא שלו ושל אישתו.

אני מאמין שיש מישהו למעלה בשמים שמחזיר לאנשים כאלו, אם לא עכשיו אז עוד

20 שנה. וחוץ מזה שיש צרות יותר גדולות בחיים.

היה לי אלף הזדמנויות לעלות על התרמית ולא עליתי, אז אני אשם לחלוטין. הם עשו את מה שהם יודעים וזה לעבוד על אנשים.

לא מאמין שיהיו עוד פראירים כמוני, צריך באמת להיות מטומטם גדול בשביל זה.

פורסם

אל תתבלבל - אתה לא הפושע אלא הקורבן.

לא מובן לי מדוע הפקידה בדואר לא ביקשה ממך את תעודת הזהות של המוכר? זה בלתי תקין ואתה יכול להגיש תלונה כנגדה.

בהחלט ייתכן שגם היא שותפה לקנוניה, היו דברים מעולם.

אתה צריך לפעול במישור הפלילי, להתעקש שהמוכר יזומן לחקירה ושהתיק לא ייסגר "מחוסר עניין לציבור". כדי להגיש תביעה אתה צריך לאתר את כתובתו של הנתבע. לא די בכך שיהיה לך את שמו ואת מספר תעודת הזהות שלו.

כמו כן אתה צריך להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות. בית הדין לא יעסוק בצד הפלילי של העסק אך אתה יכול לתבוע את ההפרש בין עלות הרכב אותה שילמת לעומת ערכו על פי הקילומטרז האמיתי.

בעניין פרסום שמם ותמונתם של הנוכלים, אתה עושה בכך "שירות לציבור".

כמובן שיש לכל אזרח הגון חשש להתעמת עם פושעים, אבל מבחינת הפרסום עצמו - אין בכך דיבה אם תוכל לטעון "אמת דיברתי".

פורסם

אני משער שהנוכלת היא שהציגה לה את תעודת הזהות של המוכר, ואז העבירה לה את שלי כמיופה כוח.

עכשיו אני מבין גם למה הבן שלהם היה איתם. אם התרגיל לא היה עובד. הם היו פשוט משתמשים בו כמיופה.

דיברתי עם הבעלים המקוריים של הרכב, הוא טוען שאין לו קשר לרכב כבר הרבה זמן ורק התעניין בכמה קניתי.

מיגרש רצה לתת לי על הרכב 5000 שקל, אחרי שסיפרתי את הסיפור.....אמרתי לו יפה שלום והלכתי.

אם אני נוסע עם הטיפטרוניק, יש לגיר רק בעיה אחת של השעיה של שלושים שניות בערך עד שהוא נכנס להילוך ראשון

ברגע ההתנעה, אחר כך הוא עובד מצויין.

אני הייתי חי עם זה, אבל אשתי לא, אז אני מחליף.

לאט לאט אני נרגע מהעצבים של הימים הראשונים, ומנסה רק למזער את הנזק.

פורסם
השם הפרטי שלו זה אלי.

ברגע שיהיו צילומים של מצלמות האבטחה ואהיה מכוסה משפטית, אתן את כל הפרטים.

כל עוד שהשוטרים לא עושים דבר פשוט ומתבקש מאליו. זה לא יעזור שאפרסם את השם המלא שלו ושל אישתו.

השוטרים ימשיכו לא לעשות דבר ואולי יטפלו בתלונה שלך רק אחרי שתסתדר אישית עם הסוחר, מה שכן אם אתה רוצה לגמור את הסיפור מהר (גם ככה או שזה יגיע לבית משפט או שיצאת פראייר) אתה בהחלט יכול לפרסם שם ותמונה בצמוד לכל הסיפור. בעידן הפייסבוק זה יגרום לבאזז של ממש ואולי הסיפור יסתדר בסופו של דבר.

פורסם

נוכל הגון -זה מושג חדש!

עצה קטנה - קודם כל מצה את התלונה הפלילית. לאחר שיורשע יהיה לך יותר קל בבית משפט אזרחי.

וכן - תפרסם שם ותמונה - תרשום שהוא "חשוד" ו"לכאורה" כדי להגן על עצמך מתביעת דיבה יקרה (שם נטל ההוכחה עליך) אילו רק כדי לקבל עוד מידע על זוג הנוכלים האלה, מאחר ואני מבין שאין לך בעיה מוסרית שהם ימשיכו לפעול.

פורסם

אז עכשיו אני אשם שאני לא מפיץ את תמונתו?

יש לי ילדים קטנים בבית וזכותי לא להתעסק איתו. דרך אגב, את הבית הקודם שלי קניתי מאחד שהוסיף חדר לא חוקי והיה

לא משפט והעורך דין שלי לא עלה זה. ניסיתי להוציא ממנו פיצוי והוא התחיל לאיים (הוא היה די מפחיד) סיפור לא נעים בכלל של

עצבים וריצות. בסוף החלטתי לוותר וזהו. לפעמים הכסף לא שווה את הבריאות.

מי שלא יקנה רכב של סבתא או דודה, בלי לראות ולחקור את אותה סבתא או דודה, פשוט לא יפול.

אני חושב שאת שלי עשיתי בהגשת התלונה ובפרסום הסיפור.

אני חושב שיש פה השלכות חזקות על הפסיכולוגיה של האנשים, איך אפשר לקנות אמון של אנשים בלשון חלקה

ולעוור אותם, פשוטו כמשמעו.

אעדכן בהמשך, אם יהיו התפתחויות מכיוון המשטרה.

פורסם

יש לי ילדים קטנים בבית וזכותי לא להתעסק איתו. דרך אגב, את הבית הקודם שלי קניתי מאחד שהוסיף חדר לא חוקי והיה

לא משפט והעורך דין שלי לא עלה זה. ניסיתי להוציא ממנו פיצוי והוא התחיל לאיים (הוא היה די מפחיד) סיפור לא נעים בכלל של

עצבים וריצות. בסוף החלטתי לוותר וזהו. לפעמים הכסף לא שווה את הבריאות.

מי

אם הבסיפור נכון זה מצדיק תביעת עורך הדין על רשלנות מקצועית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סביר להניח שהמשטרה היא גוף יותר נקי מבית המשפט ושלל עורכי הדין שמסתובבים שם.מדאיג מאוד עניין חובשי הכיפות שנהנים מנקודות זכות בגלל הסיפור הדתי.רבים מאיתנו נעקצו על ידי סוחרים מוסווים ובמקרה שלי-עלות הבדיקה ובזבוז זמן,נסיעות וטלפונים.העקיצה על ידי דתיים בסיוע בית המשפט זה נושא הרבה יותר קשה ומדאיג,לא סתם עבריינים מופיעים עם כיפה!!!

פורסם

הבטחתי לעדכן:

אין חדש מהמשטרה וזה כבר לא מעניין אותי.

מתברר שהרכב היה מטופל בצורה יוצאת מהכלל במורשה, כך שהחלטתי להשקיע בו למרות הכל.

ידיד של המשפחה המתעסק בחלקי רכב, השיג לי גיר במחיר עלות של רכב שעשה עד 90000 קילומטר

זה הטיפולים שעשיתי מדובר על פיגו 307 7 מקומות.

18000 רכב

200 בדיקה כללית במוסך מורשה לאחר הקנייה(לא הסכימו לקבל את השוברשמקבלים בדואר, כשנגשתי לבדיקה על סמך זה והם לא עידכנו אותי קודם, עוד רמאות לשמה)

200 תושבת תחתונה גיר

70 שקל תפוח ימני

130 שקל עבודה על התפוח והתושבת.

50 שקל תפוחים מוט מייצב

50 שקל עבודה

מחבר למוט מייצב ימיני 60 שקל

מחזיר שמן אחורי לגיר 70 שקל

1770 גיר + מסרק

300 הובלה

הרכבה 800 שקל

1600 שקל צמיגי לאסה חתך נמוך

800 מנגנון גלגל רזרבי ( מי שהחליף את הצמיגים שבר ומתנגד לשלם)

ככה שיצא לי עד עכשיו 24000 שקל והרכב נוסע כמו חדש. אני נהנה ממנו ברמות מטורפות יחסית לרכב

שהיה לי קודם. אוטו נוח בטרוף, למרות שלקח לי שבוע לסדר הכל. מזל שאני לא עובד...

לגבי המנוע רציתי להחליף מאותו פרוק של הגיר, הוא נתן לי במחיר אפסי, אבל כל מי שבדק את המנוע

אמר לי שהוא כמו חדש ואין טעם. אני צריך להחליף טיימיג , אבל כשעלות הטיימיג היא מחצית מעלות המנוע

אני לא עושה והכי הרבה אני אחליף למנוע של 60000 אלף קילומטר.

פורסם
לא פעם נתקלתי בבוחנים ששואלים מה הקילומטראז מבלי להציץ בלוח שעונים. יכול להיות שזה המקרה.

מישהו נתקל במצב שהבוחן בודק בעצמו ? נראה לי שהוא צריך ברוב המכוניות להוציא אותך מהאוטו ולהכנס כדי לראות את זה בכלל. במיוחד אם יש שמש.

• תוכן חדש...