Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצויין,אתה לא מפסיק להפתיע!!

אחלה של צילום.

הפנסים נראים מעולה.

והמדבקה מקדימה מוסיפה המון. אולי הייתי שם שם Honda בקטן.

לגבי המדבקון מאחורה אישית הייתי מוריד הכל ומשאיר רק את הסמל.

לא מצאת פיתרון לברזלים המתקלפים בחלונות אה?

מקדימה זה לא מדבקה.

פשוט השגתי סמל מקורי VTEC של סיוויק.

לגבי הסמלים, אני דווקא אוהב את הרכב עם הסמלים, החלקת סמלים זה גם נחמד

אבל אני יותר אוהב להיצמד למקור, בייחוד כשמדובר ברכב ישן.

לגבי הברזלים, אני עדיין חושב איך לפתור את זה.

או שאני אעביר שם שיוף רציני ולאחר מכן זה יראה כמו ניקל או שאני אשייף ואדביק קרבון.

תמיד יש מה לעשות ומה לשפץ ולשפצר.

סאן רוף מקורי?

אכן.

שלומי.

פורסם

שמע יש לך רכב נדיר בידיוק כמו שאני מחפש בנרות כבר כמה חודשים ולא מוצא!

אני מחפש הונדה לבנה 99-00 חובה עם גג, ואם יש גם ספויילר אז מה טוב, יד סבירה עם קלומטרג' סביר, שאני אומר סביר אז 200 אלף זה עוד מתקבל!

אבל קשה, קשה למצוא מכוניות כאלה שמורות כמו שלך, ראיתי שיש בבאר שבע, אבל אני מהצפון!!!! לא נשמע לי הגיוני לקנות משם רכב ולחזור איתו את כל הדרך הזאת, גם אין לי נסיון במרחקים כאלה, למרות שיש GPS אבל זה מוגזם ללכת עד לשם ואולי בסוף לא יראה לי הרכב אז בכלל.

עשיתה אותה ממש מקורית ויפה, איתותים שקופים, מוסיף מאוד חח כמה שזה נשמה כאילו שזה שטויות, פנסים מאחורה מאוד מתאימים לרכב אם אתה אוהב להצמד למקור זה ה פנסים :)

גריל ניקל והסמל ויטאק מאוד מאוד יפה ומוסיף הרבה, הפנים של הרכב ניראה שמור ובמצב מדהים.

מה שאני הייתי מציע לך זה להוריד את הסמלים בחלק האחורי ולהשאיר רק את הסמל לוגו של הונדה, אצלי כבר עשיתי את זה כי יצא לי לצבוע את הבגז' זה מאוד קלאסי ויפה.

פחות אהבתי את הגאנטים למרות שהם מקורים, יש גאנטים מקורים של הונדה שהצורה שלהם הרבה יותר יפה, גם לא חייב להצמד יותר מידי למקור, בעניין גאנטים יש הרבה גאנטים שישבו מעולה על הונדה ויראו פי מליון יותר טוב מהמקורים האלה.

שים סופית לאגזוז ניקל זה גם נחמד וקצת מוסיף, אני במקומך הייתי משחיר קצת את החלונות, לא יותר מידי אבל 30 40 אחוז זה גם יוסיף המון.

וזה חפש גם ספויילר מקורי יכול להיות אחלה תוספת להונדה שלך.

ד''א איזה יד קניתה אותה, וכמה קילומטרג' ומאיזה אזור (אזור בשביל הקטע שאולי פספסתי אותה ואתה לקחתה לי אותה ראשון חח)

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

שמע אחי הסיוויק שלך מהממת!!!! והיא הכי יפה כשהיא מקורית כמו שלך , למרות שזה ניראה שהיא עברה משהו קטן מקדימה אבל בכללי היא פשוט נדירה , אתה אפילו מצליח לגרום לי לחפס אחת ולמכור את המפלצת שלי שאני כל כך אוהב

תמשיך לעדכן בעוד דברים חבר :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

הרכב שמור בצורה בלתי רגילה,יפייפיה אמיתית.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

התוצאה מושלמת!!

עשיתה רק טוב תישאר על קו המקורי כמו שאתה עכשיו האוטו מושלם איך אומרים כל המוסיף גורע :]

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

רציתי לשתף אותכם בפרוייקט קטן שאני גם עשיתי לסיוויק שלי לשעבר.

קניתי את האוטו הצבע הייה מת מרוב שלא טיפלו בו כנדרש הוא ניהיה לבן בגוון צהוב.טיפול בפלסטלינה ווקס עשו את העבודה טוב מאוד ועם תוצאות מעולות אפשר לראות בתמונות של הלפני ואחרי.תיהנו מהתמנות

IMG_1801.jpg

IMG_1811.jpg

IMG_1417.jpg

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם
רציתי לשתף אותכם בפרוייקט קטן שאני גם עשיתי לסיוויק שלי לשעבר.

קניתי את האוטו הצבע הייה מת מרוב שלא טיפלו בו כנדרש הוא ניהיה לבן בגוון צהוב.טיפול בפלסטלינה ווקס עשו את העבודה טוב מאוד ועם תוצאות מעולות אפשר לראות בתמונות של הלפני ואחרי.תיהנו מהתמנות

וואי וואי איזה השחרות דפקתה חח על גבול המוגזם הייתי אומר, גם בחלונות, וגם בפנסים האחוריים (קידמים זה אנגלייז לא?)

עבודה יפה, בתמונה הראשונה רואים צבע מת לגמרה ובתמונות הבאות אפשר לראות שהחייתה אותה מחדש.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

shlomi6280, הרכב נראה מעולה! משופר בטעם טוב ונראה כאילו רק יצא מהמפעל !

gleb,קצת הגזמת עם השחור :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אחלה תמונות ,שמור מאוד.

רק אני או שהסנפיר אצלך מותקן הפוך?:?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המידה המירבית חוקית לסיויק מהשנתון הזה היא 195-55-15, לדעתי דבר ראשון שכדי לעשות זה לעבור במידה הנ"ל, משנה את כל הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
המידה המירבית חוקית לסיויק מהשנתון הזה היא 195-55-15, לדעתי דבר ראשון שכדי לעשות זה לעבור במידה הנ"ל, משנה את כל הרכב.

המידה החוקית לסיוויק היא 195/50/15,אני דווקה האבתי את ההשחרות וזה תענוג יש כל הזמן צל באוטו. הצבע באמת הייה תעמוג והייה מבריק אפילו אחרי שטיפה של מים בלי סבון

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

GLEB - אתה מטעה, הייתה לי סיויק, ואני מכיר בעלי סיויקים למיניהם, המידה המירבית לרכב היא מה שציינתי לפני כן, המידה שציינת אפשר להרכיב על הרכב בכיף, אך זאת לא מידה חוקית לרכב בישראל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...