Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל רוב האנשים רכב זה להגיע מנקודה A ל-B, לא יותר, שלא נדבר על הפקקים שיש פה לאומת מדינות אחרות.

וגם יש היום גירים אוטומטיים שיותר אמינים וחסכוניים מגיר רגיל.

אני עם ידני והעברת הילוכים עבורי היא כמו "אוטומט" האמן לי זה שטויות. שמור על מרחק סביר בפקקים ולא אמורה להיות בעיה.

נהג "עצל" בטח לא יסכים איתי.

כשדוד שלי התקשר ואמר "יש לי אחלה אוטו בשבילך,(לנסר 93) דבר ראשון ששאלתי אותו "איזה גיר היא"

אם היא היתה אוטמטית, שמורה כל שתהיה היתי יורד מהעיניין

ביום שיהיו ברשותי 130.000 ש"ח נזילים, אין לי ספק שאביא רכב משפחתי מהניילון, ידני כמובן

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם רכב ידני וליסינג :-D

וגם אני קורבן ל"תיבה ידנית = אבזור נמוך", למשל אין BT, מערכת ניווט, בקרת אקלים, חלון גג פנורמי, קיפול מראות חשמלי, חיישני אורות, או אפילו חיישני חנייה מקוריים.

לא רק זה אלא שאין בכלל אופציה לשום דבר מהאבזור אם אתה מזמין רכב ידני.

נהג_צעיר

הפקקים בארץ זה מצב מצוין לעומת מדינות אחרות, ובחלקן יש רוב מוחלט לתיבות ידניות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בשביל רוב האנשים רכב זה להגיע מנקודה A ל-B, לא יותר, שלא נדבר על הפקקים שיש פה לעומת מדינות אחרות.

וגם יש היום גירים אוטומטיים שיותר אמינים וחסכוניים מגיר רגיל.

שטויות, אני כבר שנים על גיר רגיל, ונוהג על אוטומט בנוסף כמעט 3-4 פעמים בשבוע, בשבילי זה אותו דבר, והעדפתי האישית היא הידני, ולא אני לא ילד בן 17 שקיבל רישיון ומתלהב.

אגב לגבי המודגש באדום - היית פעם במדינה אחרת? אתה יודע איזה פקקים יש בחו"ל? אני "הצלחתי" להיתקע בפקק בצרפת באורך הגלות, בתאילנד/סין/רוסיה יש פקקים שנמשכים ימים לפעמים.

עריכה: m3x7r3m3 - הקדים אותי לגבי הפקקים.

פורסם

בארץ יש בעיה של תופעת "העדר" בנוסף ליבואנים שיש להם בלעדיות ליבוא רכבים, כשקניתי את הC4 שלי בדקתי גם אחת ידנית ולמרות זאת ידעתי שלא יהיה שום סיכוי למכור את האוטו אחר כך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מתופעת העדר הזאת נובעת מהפחד במכירה, למרות שבעיניי זה טיפשי לפחד לקנות רכב ידני בגלל סחירות כשבפועל השוק מפוצץ באוטומטיות מליסינג, מה שרק מקשה את העניין להיפטר מרכב אוטומטי זהה מיד פרטית במחיר נורמלי.

זה גם תלוי בסוג הרכב והקהל שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור אחד שמחפש משפחתית ידנית יד שניה

המצב עגום וחבל

פעם אחרונה שהייתי באירופה ראיתי את כל הBMW סטיישן דיזל ידניות שמתרוצצות שם (במחיר של הסניק שלי)

עצוב , פשוט עצוב

:wink:
פורסם
שמח שאתה נהנה מהריו :wink:

איזה צבע? אולי תתן לנו איזו תמונה קטנה?

כן גם אני עם קיה ריו, ידנית, חלק מהסטטיסטיקה, מרוצה לחלוטין ואין לי שום בעיה להפעיל את הידיים והרגליים בנסיעה, מסתדר עם זה שנים כבר.

נחמד לראות שנמכרים גם ג'יפונים ידניים ולא רק אוטומט.

צבע - סוג של משהו כחול. הייתי בטוח שיהיה ממש מכוער, אבל לא. יצא סביר.

בחירת הצבע היתה כזו - לבן נפסל בגלל שיה המון מוניות, ולא בא לי שאנשים שאני לא מכיר ינפנפו לי שאעצור לידם. שחור - לא בא בחשבון. כסוף - ליסינגי ושוקף. רציתי אדום. מאוד רציתי אדום - אישתי שמה ווטו "יחשבו שאתה XXX". נשאר הכחול.

בשביל תמונה צריך לנקות אותו וצריך אבטיח. בשביל לנקות אותו צריך ממש לרצות לנקות אותו :roll:. מכוני שטיפה כרגע לא באים בחשבון, אין להם אבטיחים.

אני מהמר שלקחת את הכחול כהה(?)

אם כן זה כמו שלי, כחול כהה ממש על גבול שחור כזה (אין לי הסבר טוב יותר)

אגב - גם אני רציתי אדום, אבל לא הייתי מוכן להסכים לקחת את הרכב בצבע פנים כהה, אלא רק משולב בהיר, והשילוב הגיע רק עם שחור, או כחול כהה, אז התפשרתי על צבע חיצוני בשביל לקבל פנימי כמו שרציתי.

הנה הלינק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=475470

סוג של תכלת. לא כהה. מזכיר את הכחול של "אלדן" בבאנר כאן באתר. (אלא אם אתה גולש עם מסך שחור לבן או ירוק, ואז שווה לך להחליף לצבעוני... :idea:)

אוי, פשוט תיקחו כבר חדר :lol:

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מוזר לי שהייטי לא מוזכרת שם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הם לא צריכים חדר, הם יחנו בגאז' צמוד לבגאז' ויפתחו את שני הבגאז'ים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

:lol::hihi::roflmao: :roflmao:

הנה התשובהה שלך, זה הכי טוב. :wink:

הם לא צריכים חדר, הם יחנו בגאז' צמוד לבגאז' ויפתחו את שני הבגאז'ים
פורסם

:-P

אנשים שבוחרים כחול כהה כמעט שחור הם לא הטעם שלי. אם היה ורוד...:lol:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אגב, הקליאו החדשה נכנסה לנישה שדי הוזנחה ע"י שאר הייבואנים בתחום הסופר מיני.

בשנתיים האחרונות, סופר מיני ידנית בסיסית תומחרה בגזרת ה-70 אלף וסופר מיני אוטומטית מאובזרת תוחמרה בגזרת ה-100 אלף.

נוצר "חור" בתחום בין ה-80 ל-95, למעט אופל קורסה ידנית שעדין מוצעת ב-84,000 וגם יאריס, 208 וג'אז ידניות שמוצעות ב-90 אלף, אבל לא מוכרות במספרים משמעותיים, צ'מפיון הפסיקו לאחרונה את השיווק של הפולו הידנית ואת הפאביה 1.2TSI86, יונדאי מייבאים את ה-i20 הידנית רק עם מנוע 1.2 בסיסי (במקום 1.4 ו-1,6 כמו בעבר).

עכשיו קרסו החליטו עם הקליאו 0.9 להכנס ב"חור" שנוצר, וכבר אפשר לראות כמה חברי פורום שהזמינו את הקליאו המדוברת.

מעניין עם עוד ייבואנים יחליטו להכנס.

יהיה מעניין לראות עוד כמה ייבואנים נכנסים באופן מסיבי גם לתחום הזה, בסגנון של פיאסטה 1 ליטר אקו-בוסט או פונטו עם מנוע טווין אייר ידניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
http://wheel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-2013/

ניתן לראות שבעוד בשוק הסופר-מיני הידניות מככבות ובסגמנט הסופר-מיני נמכרות לא רע, בשוק המשפחתיות הן כמעט ולא קיימות (למעט הרומסטר היוצאת-דופן), כמו גם בשוק הפנאי (למעט ניסאן שמוכרת המון דגמים ידניים מהקשקאי והג'וק. שאפו).

יש לציין שנתוני המכירות הנ"ל כוללים גם ליסינג, ששם רובן ככולן של המכוניות נמכרות כאוטומטיות. היה מעניין לראות את אחוז הידניות מבין כלי הרכב הפרטיים שנמכרים.

לפי מה שכתוב בכתבה קשה לי להאמין שנמכרה רק השנה 2013 סוזוקי אלטו דגם בודד ידני, אולי יש טעות נתונים או לא רשמיים?

פורסם
לפי מה שכתוב בכתבה קשה לי להאמין שנמכרה רק השנה 2013 סוזוקי אלטו דגם בודד ידני, אולי יש טעות נתונים או לא רשמיים?

סתם נראה לך פתאום המחיר ירד ל-52,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...