Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום נסעתי בדרך בין עירונית עליתי על עיקול ממושך של כמה עשרות שניות במהירות של בערך 70-80.

כל פרק הזמן שההגה היה מסובב יחד אם העיקול נשמע רעש שמדמה מין חיכוך של ברזל בברזל

ומדמה תחושה של משהו לא משומן.

זה די מלחיץ אותי, הרעש נשמע לא חזק כל כך ואינו קורה בסיבוב ההגה במצב עמידה.

(מאזדה 6, 04, יש שמן הגה!) מה זה יכול להיות?

תודה

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

עריכה (לא ניתן לערוך את ההודעה המקורית): עכשיו נסעתי בתוך העיר אמרתי אני חייב לבדוק את זה, הקשבתי טוב טוב וזה קורה בסיבובים גם במהירויות נמוכות! ובעיקר לצד ימין..

פורסם

עכשיו אני נזכר שלפני כמה ימים בודדים החלפתי ברקסים מאחורה (רפידות) במורשה! הם פירקו את 4 הגלגלים והחזירו. מאז התגלתה התקלה... יכול להיות שהם עשו משהו שגוי??

פורסם

הייתי במורשה, הוא נסע על הרכב ואמר אני לא שומע כלום אין כלום, יש רק דפיקות קלות בהגה

הוא חזר למוסך הוציא את המוט הגה מתוך הרכב מה שמתחת לגלגל הגה ושם איזו משחה לבנה והחזיר...

עכשיו נהיה יותר גרוע לא רק בנסיעה גם בעמידה שאני מסובב ימינה אני שומע כאילו שפשופי מתכת...

פורסם

אי אפשר לאבחן את הרעש דרך הפורום.

עליך לפנות למוסך מקצועי שיתייחס ברצינות לבעיה.

אם החליפו רפידות בלמים אולי הפחית מגן של הצלחת נוגעת בצלחת.

שוב הכל השערות.

פורסם

קרה לי מקרה דומה בעבר.

בסוף מה שקרה זה שהפחית אם אני זוכר נכון את שמה התעקמה קצת, הגעתי למוסך שתי דקות עבודה ואין רעש יותר.

תבדוק את זה.

• תוכן חדש...