Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שאני רוכש רכב VAG יד 2 עם גיר DSG7 :

האם האחריות המורחבת של 5 שנים לגיר DSG 7 תקפה גם אם הרכב טופל במוסכים מורשים אבל לא של צמ'פיון ?

כנראה שבשנתיים הראשונות הרכב לא טופל בצ'מפיון , ודווקא הטיפולים הבאים כן בצ'מפיון ..:shock::shock:

תודה

פורסם

בעיקרון זה אמור להיות כך, שכל מוסך מורשה שיטפל ברכב לפי הוראות היצרן זה בסדר.

אבל אם חו"ח תהיה לך בעיה ותפנה לצ'מפיון והם יתכחשו, מה תגיד להם, אמרו לי בפורום?

פנה בצורה ישירה לשירות הלקוחות שלהם ובקש הבהרה, רצוי בכתב, כי אתה לפני רכישה של רכב יד שניה.

פורסם

לפי החוק זה לא מחייב שום טיפול בצ'מפיון, הרכב צריך להיות מטופל לפי הוראות היצרן וכן אותו סוג תקלה צריכה להיות מושפעת ישירות מביצוע אותו טיפול.

לדוגמה - עם החלפת פילטר שמן לפילטר תחליפי לא במוסך מורשה לאחר 25,000 ולא לאחר 15,000 ומה שקרה שהלכו לך הקלאצ'ים , אין בין זה לזה שום קשר והם יצטרכו לכסות את זה באחריות.

מה שכן הייתי בודק עם מוכר הרכב האם בוצעו עדכוני תוכנה וריקולים בגיר לפי הוראות היצרן, יש עכשיו קמפיין להחלפת מוח גיר ל DSG7 לרכבים עד מאי 2011.

אני רכשתי רכב לפני חודשיים יד שניה עם DSG7 , פניתי לצ'מפיון בשאלה האם אני כלול בריקול, הפנו אותי למוסך ששם החליפו את המוח, אף אחד לא בירר איפה הרכב טופל לפני.

כמוכן נמסר לי חד משמעית שהאחריות היא לרכב לחמש שנים או 150,000 והיא לא פגה בעת העברת בעלות.

• תוכן חדש...