Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקראתי בכתבה את מה שמופיע בציטוט מעלי, חזרתי וקראתי 3 פעמים ומילמלתי לעצמי שבטח בגלל שיש לי חום אני לא מבין למה התכוון המשורר.

הבעסה, אני עדיין עם חום, היום השלישי ברציפות (ואני עדיין לא מבין).

פורסם
חובבנות. איך אפשר לבדוק עם שני רכבים? אותו מסלול באותם תנאים בדיוק היה צריך לעשות עם אותו רכב. מסלול היה צריך להיות סגור ובלתי תלוי בתנועה המשתנה. ועוד נהגים שונים. חובבנות כבר אמרתי?

אני חוזר ליקרוא ביקורות במגאזין שאני כן קורה. שם עושים השוואה אמיתית!

אגב, צריכת דלק מרשימה לסוניק.

ואנחנו באמת נמצאים באיטליה/אנגליה/ארה"ב עם מסלול מירוצים סגור לכל היום שאפשר לעשות בו בדיקות באותם התנאים בדיוק... NOT. לפעמים צריך לתת תוצאות עם תנאים לא אופטימליים, אלו החיים.

כתבה פרסומית לצמיגי מישלין ושברולט סוניק או שזה רק אני?

הערכה שלי מההיכרות עם תהליכים: מישלין היו היחידים שהסכימו לכזה דבר, ושברולט היו היחידים שיכלו לתת שתי מכוניות למבחן בו זמנית. חוצמזה שאפילו אמרו בכתבה שהסיבה היחידה שנבחרה הסוניק היא העובדה שהיו שתיים...

ברור שזו פרסומת. החלק הכי בוטה הוא המסקנה שלהם שההשקעה כדאית - לדעתם אם זה מכסה עצמו אחרי שנתיים אז זה כדאי. אבל מה לעשות שחלק הארי בהוצאות הוא לא צריכת הדלק אלא כמה זמן מחזיק הצמיג, ואת זה לא בדקו בכלל. הניסיון שלי עם מישלין הוא שהם מאד סובלים מהשמש ואחרי שנתיים יש כבר סדקים בצדדים. העירו לי על זה במכון רישוי. חוצמזה, כאשר מתייחסים למוצר יקר "שמחזיר את עצמו" יש לקחת בחשבון הוצאות מימון לרכישת היקר יותר.

ספציפית לגבי מישלין אנרג'י גרין - היתה לי רביעיה כזו ב- C5 הישנה. האוטו "זרק תחת" בעקומות כמו צמיג סיני מהסוג הרע ביותר. אז התייעצתי פה עם אנשים בפורום וקניתי קלבר (סוג של חברת בת של מישלין) שעלו הרבה פחות וסיפקו אחיזה טובה בהרבה. הסתבר שאני לא היחיד שסבל מהאחיזה הצידית הרעה שלהם. זה מחיר החיכוך הנמוך. את זה לא תיקראו במגזין אוטו.

בוא נראה מה כתבת. התחלת ב"ברור שזו פרסומת", והמשכת בערימה של משפטים שלא מסבירים בגרוש למה זו פרסומת.

הרי את "כמה מחזיק הצמיג" הם גם לא יכלו לבדוק, ועם כל הכבוד, הניסיון שלך עם מישלין לא יכול להוות אסמכתא לקביעה החד משמעית שלך ש"מישלין לא מחזיק מעמד".

בנוגע לרמת האחיזה - גאון. הרי כתוב מספר פעמים בכתבה שתהיה כתבת המשך שתתאר את ההבדלים הדינאמיים בין הצמיגים. אז דווקא כן תקראו במגזין אוטו... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...