Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס צבאית בת 8 - רשמים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

275 אלף ק"מ ב8 שנים.

ביחידה שלנו יש אקסנט 1.4 אוטומטית בת 5 עם יותר מ300 אלף ק"מ. פעם אחרונה שנסעתי עליה לפניי חצי שנה היו לה 307 אלף ק"מ. היא צוברת ק"מ במהירות אסטרונומית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק שיונדאי גטס מטופלת במקום טוב תתן את המקסימום.

אמנם היו כאלו שציינו שאין בה טיפה של ספורטיביות , די הגיוני - היא לא נועדה לזה.

גטס רכב אמין , טוב , קליל וזול בתחזוקה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יפה,סך הכול מחזק את בדעה עליה בפורום,אמינות טובה,צריכת דלק דווקא סבירה אצלך,ובמחיר שהם נמכרות הם יכולות להיות אופציה טובה למי שמחפש רכב פשוט ואמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אציין שזו הסיבה שעזרתי לאימי לרכוש גטס משומשת מאויס לפני כשנתיים וחצי (2007, GLS).

את מה שהיא צריכה לעשות - להתניע תמיד, לא להתקלקל, לקרר טוב ולהגיע מא' ל-ב' ללא יומרות נוספות - היא עושה מצויין מאז.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ואגב צריכת דלק.

זו דוגמא לצריכה ממוצעת אצלי למיכל של 40 ליטר.

מרבית הנסיעות בינעירוני על כבישים מהירים - הרוב המכריע.

פה ושם נסיעות בתוך העיר אך כמעט ולא.

attachment.php?attachmentid=349770&stc=1&d=1376466964

כ-14 ק"מ לליטר בממוצע.

Dsc Nokia E72 image 248.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ואגב צריכת דלק.

זו דוגמא לצריכה ממוצעת אצלי למיכל של 40 ליטר.

מרבית הנסיעות בינעירוני על כבישים מהירים - הרוב המכריע.

פה ושם נסיעות בתוך העיר אך כמעט ולא.

attachment.php?attachmentid=349770&stc=1&d=1376466964

כ-14 ק"מ לליטר בממוצע.

ידני או אוטומטי?

פורסם

פה בפורום יש הרבה עניין של טרנדים ועדריות.

כל פעם מכוניות אחרת מככבת כמה שהיא טובה ומוצלחת, או כמה שהיא גרועה.

בזמנו ירדו על הגטס, כמה שהיא עגלה, כמה לא בטיחותית, כמה צורכת דלק או V8 ועוד כל מיני.

אז מה לעשות, בתור מה שאתה משלם עליה, מדובר על אחלה תחבורה בסיסית. רכב סופר אמין, מרווח יחסית לסופר מיני, המזגן שלה פשוט מעולה, תיבה אוטומטית בסיסית ופשוטה בלי הרבה התחכמויות.

נכון שהיא לא תקבל את תואר חסכונית השנה. אבל גם לא מדובר על ההגזמות שרצו פה על 1/8 :shock:.

נכון שהGLF עם כרית אחת, לא כל כך מתאים לרכב חדש יחסית, אבל מה לעשות ולא לכולם יש ממון לקנות הכי בטיחותי שיש.

ודגם הGLS הוא בכלל נחמד מאד אם מוצאים אחת כזאת.

אני חושב שבמכלול התחומים שהרכב הזה אמור לספק הוא יופי של תמורה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לפני 20 שנה, כמילואמניק צעיר נתקלתי ברכבים צבאיים שעברו נסועה גבוהה יותר והמשיכו לשרת בצבא בנאמנות זמן רב. זכורה לי רנו 4 בת עשר לערך עם למעלה מ-400K ק"מ חלקם גם בדרכים שאני בספק עם היונדאי גטס יכולה לעבור בהן. טנדר פיגו 404 ישן שהיה "מגהץ" מהמורות שמפחיד לחשוב על מעבר עליהם עם רכב חדיש, והרבה פיג'ו 205 ופיאט פונטו שצברו נסועה דומה לזו של הגטס.

מעניין לדעת אם בגלל הפשטות המכנית שלהן הם הצליחו למשוך כ"כ הרבה זמן בשירות הצבא, או שגם רכב חדיש ומודרני יכול כיום לעמוד באותם תנאים.

פורסם

עושה רושם למשל שהדימקסים מתפרקים הרבה יותר מהר מהטויוטות היילקס שהיו בצבא (ועדיין יש פה ושם).

הייתה לנו אחת כזו ביחידה עם 853 אלף ק"מ ובעלות קודמת של המשטרה!

(לאגף שאני שייך הייתה כזאת עם 450 אלף ק"מ, הושבתה לאחר שהקלאץ' שלה נדפק ובמקומה קיבלנו דימקס עם 90 אלף ק"מ)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אי אפשר להרוג היילקס.

דוד שלי משתמש באחת בקיבוץ עם יותר ממליון (לפחות לפני 5 שנים כשראיתי שזה על 850000) ק"מ.

הקיבוץ קנה אותה מהביטוח אחרי שהבעלים הקודם הכניס אותה בטעות לאגם.

אז עזבו את הריח של הנבלה הזו (עדיין, זה טנדר של רפת), זה הדבר הכי אמין שראיתי בחיים שלי.

פורסם
פה בפורום יש הרבה עניין של טרנדים ועדריות.

כל פעם מכוניות אחרת מככבת כמה שהיא טובה ומוצלחת, או כמה שהיא גרועה.

בזמנו ירדו על הגטס, כמה שהיא עגלה, כמה לא בטיחותית, כמה צורכת דלק או V8 ועוד כל מיני.

ועל כגון אלו סבתא שלי עליה השלום היתה אומרת בלאדינו צחה - "החירש שמע שהאילם אמר שהעיוור ראה את הפיסח רץ"

שיא צריכת הדלק שיצא לי לראות בטוקבקים הגיע ל 4 (!) ק"מ לליטר..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הגטס נראית קטנה ודיי לא מרשימה אבל הביצועים שלה דיי טובים יחסית , הכל זה יחסי לא מפתיע אבל אחלה של סקירה

פורסם

אני מתלבט אם להמליץ לחבר לקנות גטס 1.4 ליטר רק בגלל הסטיגמה של הצריכת דלק. מהי הצריכה האמיתית של גטס 1.4 ליטר עם תיבה ידנית ומה הצריכה לאוטומט?

פורסם

לפי חברי הפורום זה בערך 1/12-13 ממוצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...