Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני מרגיש אצלי באוטו (איביזה 2002, מנוע 1.6 AKL 8v) אי סחיבה, אז החלטתי לבדוק את המצב.

החלפתי פלגים, חוטי הצתה, פילטר דלק, ממיר קטליטי ודוד (עשו רעש כשהבאתי להם מכות.. חח) קיצר החלפתי והחלפתי אבל עוד לא מקבל את שיא הכוח מהמנוע הזה..

ידוע שזה לא מנוע חזק אבל לפחות את ה-100 כ"ס אני לא מרגיש (השוותי עם איביזה אחרת עם אותו המנוע) אז קיצור הסתכלתי טוב טוב, ראיתי את המדף צינור היניקה שמשנה את האורך, שלפתי את הצינור שלו הבאתי לו כמה שאיבות כאלה (כמובן ניקיתי קודם עם מגבון חחח) ורואה וואלה לא סוגר או פותח את המדף.

שלפתי אותו החוצה ניסיתי עוד פעם לשאוב ולא הולך כלום, לא מתכווץ ולא כלום (כמובן שקודם כל אני נתתי למנוע לנסות לפתוח או לסגור את המדף ולא הלך כלום, ונתתי למנוע להתחמם ואפילו פעם אחת התעצבנתי קצת והגעתי לניתוק חח ועדיין לא פתח!)

הנה שני החלקים שיכול להיות בעיה בהם, ששלפתי את צינור היניקה הקטן מהשסתום הזה (לא הזה שנראה כמו פיטרייה) אז היה כמו כזה וואקום (אחרי שכיביתי את המנוע)

ומהצינור השני לא היה כלום.

mzhyztfm3nln.jpg

zzmmzdzhwlyn.jpg

איך אני בודק בטוח איזה מהם לא תקין? כי משהו לא בסדר זה בטוח, אני היום יביא חבר עם רכב דומה לשלי אותו מנוע והכל ואני יעשה את אותה הבדיקה ונראה מה ההבדלים יהיו, אבל עדיין חשבתי להתייעץ עם אחד מכם קודם כל.

תודה :)

• תוכן חדש...