Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות זריזה קיה סיד החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר לעבודה קיבל היום בליסינג את הקיה סיד החדשה (1.6 אטמוספרי גיר עם שני מצמדים כמו DSG).

יצא לי לנהוג על הרכב נסיעה קצרה של מספר דקות ואני חייב לציין שאני די המום.

הקפיצה מהדגם הקודם היא פשוט לא נתפסת ברמתה , הרכב מרגיש "מהודק" הפלסטיקה מתקרבת ברמתה למובילות הקטגוריה , אבזור כיד המלך , הרכב זריז , בידוד רעשי המנוע מצויין , והכי חשוב : כבעל גולף חדשה אני נאלץ להודות - ה DSG של קיה נעים יותר.... הוא אמנם טיפה איטי יותר בהחלפות ויש לו 6 הילוכים בלבד אבל עדיין זו פשרה שהייתי שמח לעשות לאור הנעימות והרכות שלו במהירויות נמוכות וזחילה. לרגעים חשבתי שיש שם גיר פלנטרי..

לסיכום מדובר ברכב מצויין לטעמי.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אני חייב להוסיף שלדעתי היא גם נראית מצויין, הרבה יותר טוב מאחותה ה-i30. תדמיינו אותה עם גריל אירופאי וזה לחלוטין מתקבל. בקלות אפשר היה לחשוב עליה כאופל אסטרה החדשה, למשל.

ceed_side.jpg

פורסם

אפילו הקודמת הייתה אחלה רכב, בניגוד טוטאלי לקיה שלפני 10 שנה.

לבעלת הדירה שלי בחו"ל הייתה אחת וזה רכב ממש מעולה לפי מה שהתרשמתי. נוח, מאובזר לא רע, יפה (עניין של טעם) ולפי מה שהבנתי, אמין מאוד. מה רע?

פורסם

נהגתי בשבת האחרונה על הפרו-סיד קופה כמה שעות. מכונית לא רעה בכלל, מספקת הרגשה של פרימיום, אבל,

יקרה ביחס למתחרות שלה (רנו מגאן קופה והולוסטר) אבל זולה מהשירוקו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המחיר של הפרו-סיד מול המתחרות דוקא בסדר גמור.

אם טלקאר היו מייבאים גרסה ידנית של הפרו-סיד בטווח המחירים של 110-120 אלף שקלים זה היה יכול להיות מעניין.

חוץ מזה אולי אחרי 3 פיקנטו וסיד יביאו גם את גרסת 3 הדלתות לריו:

Kia-Rio_3-door_2012_1024x768_wallpaper_01.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
המחיר של הפרו-סיד מול המתחרות דוקא בסדר גמור.

אם טלקאר היו מייבאים גרסה ידנית של הפרו-סיד בטווח המחירים של 110-120 אלף שקלים זה היה יכול להיות מעניין.

חוץ מזה אולי אחרי 3 פיקנטו וסיד יביאו גם את גרסת 3 הדלתות לריו:

Kia-Rio_3-door_2012_1024x768_wallpaper_01.jpg

לא הבנתי מה תחרותי במחיר של הסיד פרו ? מחיר מוגזם ביותר ! 136K פשוט גנבה לאוטו כזה !

אוטו-מאניה :-)

פורסם

קיבלתי את הסיד החדשה בגרסאת הSW לפני שבוע.

לא חשבתי לכתוב אבל אם כבר נפתח שרשור אני אכתוב את התרשמותי לכל המתלבטים:

עיצוב ואבזור: מבחינת עיצוב כמובן שמדובר בטעם אך ישנה עלייה מדרגה רצינית בנוגע לעיצוב החיצוני והפנימי של הרכב. תאורת הלדים מקדימה עם שילוב החרטום החדש של קיה ואורות הערפל ( שעוקבי פנייה אגב ) נראים מאוד מרשימים במיוחד בלילה.

בנוסף מראות הצד מחוממות נסגרות ונפתחות בלחיצה על השלט, וישנה תאורת לד לבנה שמאירה על הדלתות בפתיחת הרכב.

מבחינת פנים הרכב, פלסטיקים באיכות גבוהה, אין קרקושים מיותרים או תזוזות של חלקים. כסאות יותר רחבים ויותר תומכים מבעבר, נוסף תא אמצעי בין הכסאות שהמשמש גם כמשענת יד. הגה ידית הילוכים ידית בלם יד ומשענת היד מעור. תאורה למראות בסוכך שמש גם כן נוספה.

בנוסף לאבזור שצויין , ישנו תא כפפות מקורר, יציאות לUSB וAUX שתי יציאות למצת , שליטה מלאה מגלגל ההגה על מערכת הרכב, בלוטוס מובנה, קרוז קונטרול, מנופים להעברת הילוכים - אצלי גם יש מערכת מולטימדיה בתוספת תשלום.

שלל בקרות החלקה , מערכת סיוע לזינוק בעלייה ועוד.

מבחינת נסיעה: הגיר מתנהג בצורה מאוד חלקה, מרגיש בהרבה יותר נעים מהגיר של הפוקוס ושל הואגיות למינהם. ישנו תפעול רגיל, מצב ספורט ומצב טיפטרוניק הניתן לשליטה מידית ההילוכים או ממנופים מאחורי ההגה. מצב הספורט ומצב הטיפטרוניק מרגיש מאוד זריז וכן יש הבדל ממצב D רגיל ובמיוחד ממצב ECO. בכל זאת נתון יצרן של 9.9 מ0-100 הופך את הרכב לבין המשפחתיות המהירות על הכביש.

מבחינת מתלים למרות אופיים הקשה מעט עדיין לא מרגישים מהמורות קטנות בכביש והנסיעה מרגישה מאוד נעימה וחלקה.

נושא הדלק גם כן שופר, לפי מחשב רכב נסיעה עירונית עם רגל כבדה לעיתים 1:12 משולבת 1:15/16 . לא נבדק לעומק אבל זה פחות או יותר הנתונים כרגע.

אשמח לעזור ולענות אם ישנן שאלות נוספות,

פורסם

אכן, הסיד החדשה היא מכונית טובה מאד - מהטובות בקטגוריה.

רק לפני מספר שבועות עזרתי לאבי לבחור מכונית חדשה ולאחר השוואה מול הגולף (כולל נסיעת מבחן) ייעצתי לו לרכוש את הסיד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=489977

במבצע הנוכחי של "חבר" (118K ש"ח) היא לדעתי הקנייה הכי טובה בסגמנט.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...