Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה חותם היום על חוזה לשכירת דירה.

זה במרתף של בית פרטי. ואין שם קליטת סלולרי. דיברתי עם בעל הבית על התקנת ריפיטר (על חשבוני) ע"מ שתהיה קליטה והוא התנגד נחרצות בגלל הקרינה.

איך אני משכנע אותו? או האם יש פיתרון אחר?

הוא מהנדס חשמל ואומר שמכיוון שהוא בקיא בתחום הוא יודע כמה מסוכן זה ויש לו ילדים בבית והוא לא רוצה שהם יחשפו לקרינה.

מנגד, אני טוען שזה לא הרבה יותר קרינה מראוטר רגיל, ובנוסף, טלפון שהקליטה שלו חלשה משדר קרינה הרבה יותר חזקה.

מה דעתכם?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין קליטה לכל חברות הסלולר?

כי אם לאחת יש (אנטנה קרובה יותר) אולי מעבר חברה הוא פתרון.

פתרון נוסף אולי יהיה להגדיר העברת שיחות בזמן שהטלפון לא זמין לטלפון קוי בבית (יש עלויות בחברת הסלולר)

או כמובן לחפש דירה אחרת...? ;)

בהצלחה

פורסם

אם יש קליטה במקום כשהו בבית למשל ליד החלון,אפשר להשאיר את הנייד שם ולחבר אליו שפופרפת או אוזנית בלוטוט'

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אני כנראה חותם היום על חוזה לשכירת דירה.

זה במרתף של בית פרטי. ואין שם קליטת סלולרי. דיברתי עם בעל הבית על התקנת ריפיטר (על חשבוני) ע"מ שתהיה קליטה והוא התנגד נחרצות בגלל הקרינה.

איך אני משכנע אותו? או האם יש פיתרון אחר?

הוא מהנדס חשמל ואומר שמכיוון שהוא בקיא בתחום הוא יודע כמה מסוכן זה ויש לו ילדים בבית והוא לא רוצה שהם יחשפו לקרינה.

מנגד, אני טוען שזה לא הרבה יותר קרינה מראוטר רגיל, ובנוסף, טלפון שהקליטה שלו חלשה משדר קרינה הרבה יותר חזקה.

מה דעתכם?

ככל הנראה שלא תצליח לשכנע אותו בדבר פתרון אלחוטי כלשהו.

שווה לשקול HPNA ע"ג רשת החשמל, הכבלים או הטלפון (אם קיים).

פורסם

אם יש קליטה ליד החלון או באזור אחר בבית אפשר לחבר את הפלאפון לטלפון בלוטוס כגון פנסוניק וככה יהיה לך בבית טלפון אלחוטי רגיל שיקבל שיחות של הנייד.

אודי A4

דימה.

פורסם

אנשים לא יודעים אבל רפיטר הוא מקטין קרינה

איך תשכנע אותו, תן לנציג או למתקין לדבר איתו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה שאלת אותו בכלל?

הוא היה מרגיש שיש רפיטר פעיל?

אתם באותה רשת סלולרית?

אני הייתי שם על אפו וחמתו (תרתי משמע) , או מחפש דיור אחר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם הוא בקיא, אז אין מה לדבר. הוא בטח מבין...

חפש דירה אחרת, מחר הוא יגיד לך שלהפליץ בשירותים זה מסוכן והילדים עלולים להיפגע.

פורסם

בקיא בתחום, רק שלא ציין באיזה.

המשפט האחרון בהודעה המקורית

מעיד שפותח השרשור בהחלט יודע להסיק מסקנות,

גם בלי תואר מהנדס.

מהנדסי חשמל, תאמין לי. נתקלתי בכאלה שמנתחים בידענות

מפות אסטרולוגיות. נו ברור, הם מהנדסי חשמל, בקיאים בתחום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוא יכול להיות מהנדס חשמל, זה לא קשור ולא עוזר לו בכלל, הדבר היחיד שצריך כאן זה לקרוא מחקר על רמת הקרינה עם ריפיטר ובלי ריפיטר בדירה עם קליטה נמוכה ולראות אם יש עלייה גדולה עם הריפיטר או לא... מעבר לזה אפשר רק להיות קשקשן. :-)

פורסם

עשית טעות ששאלת. אם אין לזה איזכור בחוזה, היית צריך להתקין ולשמור על הפה שלך סגור. הוא לא היה מרגיש ולא היית מסתבך בצרות.

מצד שני, מכשיר להגברת אות כולל אנטנה זה סיפור דיי יקר, לא ? אולי באמת עדיף לעבור חברה סלולארית או לחשוב על רעיון אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אין קליטה לכל חברות הסלולר?

כי אם לאחת יש (אנטנה קרובה יותר) אולי מעבר חברה הוא פתרון.

פתרון נוסף אולי יהיה להגדיר העברת שיחות בזמן שהטלפון לא זמין לטלפון קוי בבית (יש עלויות בחברת הסלולר)

או כמובן לחפש דירה אחרת...? ;)

בהצלחה

אני בפלאפון. לי אין בכלל בכלל. גם לא ליד החלון בפוזות של נסיון לראות טלוויזיה בשנות ה80.

לחברה יש גולן. יש אולי קו אחד או שניים.

ככל הנראה שלא תצליח לשכנע אותו בדבר פתרון אלחוטי כלשהו.

שווה לשקול HPNA ע"ג רשת החשמל, הכבלים או הטלפון (אם קיים).

מה זה? יש בדירה yes. עדיין תופס? אין טלפון.

מה שאלת אותו בכלל?

הוא היה מרגיש שיש רפיטר פעיל?

אתם באותה רשת סלולרית?

אני הייתי שם על אפו וחמתו (תרתי משמע) , או מחפש דיור אחר.

נראה לי שזה לא לעניין להתקין דברים בלי אישור של בעל הדירה, מה גם שמדובר בהתקנה יחסית רצינית, קידוחים והתקנת אנטנה על הגג. אי אפשר לעשות דבר כזה בסתר.

לא. הם באורנג' ואין להם בעיות כאלה.

אני לא יכול לעבור לרשת אחרת כי הטלפון שלי הוא דרך העבודה של אבא שלי אז אני בפלאפון בין אם אני רוצה ובין אם לא לשנתיים הקרובות.

הבחור הוא מהנדס חשמל והוא מתעסק בשידורים אלחוטיים. הוא אמר שאמנם הוא לא מתעסק בטלפונים סלולריים אלא בשידורי טלוויזיה אבל שהוא כן מבין בזה קצת.

הם ממש פריקים של קרינה ובריאות. לטענתם הם בחרו את הבית הזה בין היתר מאחר ואין בסביבה המיידית שלו משדרים סלולריים, והם הזמינו מודד קרינה לפני שהם רכשו את הבית.

חשבתי קצת יותר לעומק האם אני מוכן לעשות את השינוי הזה תמורת הדירה השווה הזאת.

אבל כמה דברים מטרידים אותי עדיין:

1. הבנתי שטלפון כשמדברים בו כשאין קליטה משדר מלאנתלפים קרינה. האם הכלל הזה גם תופס אם אני סתם גולש בwifi של הדירה בטלפון שלי כשהוא נטול קרינה?

2. האם אני יכול נניח לעשות עקוב-אחריי לקו בזק (משהו שאני צריך עכשיו להתקין) ושאליו יגיעו השיחות, אבל בו-זמנית להיות עם הטלפון בלי קליטה ולישון לידו? (הכוונה בלי שיגדל לי זנב)

3. האם זה בעצם מספיק בטיחותי להיות צמוד לטלפון 24/7 כשהוא בלי קליטה, וכל השיחות מנותבות בעצם לקו בזק?

תודה לכולם

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...