Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^

והינה עוד רעיון, למה לא לשכור את המכונה לסופ"ש?!

אני יודע, רעיון קצת מוזר ובהחלט לא מוצלח כמו לרכוש עם עוד 11 אנשים ולחלוק בה.. :roll:

חבר'ה, עד כמה שידוע לי, meguiars ישראל הקציבו מספר מכונות DA להשכרה בארץ.

יש כמה במרכז ובצפון (ואולי גם בדרום), אני בטוח שאם תפנו למשתמש meguiars בפורום הוא ישמח לתת לכם פרטים.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^^

נכון זה רעיון טוב, אני מתכוון להשכיר מהם מכונה.

meguiars פרסמו פה שההשכרה עולה 90 שקל ל-24 שעות ו-150 שקל ל-48 שעות.

פורסם

לה"ו

לא רוצה עוד אנשים שיקנו איתי ביחד או להשכיר מעוניין לרכוש אחת שתהיה אצלי וכאשר יבוא לי אבצע פוליש לא עם עוד 58 אנשים אלא אני בלבד זאת הייתה כוונת השרשור מלכתחילה

קבוצה רצינית של אנשים שמעוניינים לרכוש מכונה עם אחריות ואולי בתוספת ציוד ראשוני במחיר זול ואף באופציית פריסת תשלומים

אני בדיעה שאם אתה רוצה מוצר שישרת אותך לאורך שנים עם איכות טובה תשקיע, אל תמציא פתרונות קסם כמו השכרה או השאלה או שאר הבלים,

בבית שלי אני מחזיק ציוד של מקיטה בלבד, דיסק, אימפקט, קודחת, מקדחה, ג'קסון, מקדחים וביטים של בלאק אנד דקר וסט נוסף של מקיטה.

למה כל ההשקעה הזאת? כי כאשר אני משתמש בכלי אני רוצה שהוא יהיה יעיל ואיכותי יציב ועמיד לאורך שנים רבות.

עכשיו יקום הגיבור שיגיד לי יש יונדאי מתקופת קום המדינה

שהיתה שייכת לסבא רבא שלי ועברה בירושה ועד היום היא עובדת פיקס, ואני רק להגיד, יופי גבר.

גם לעבודות המינימליות של הבית יש מוצר שיעשה נחת רוח גדולה הרבה יותר לשימוש ויש מוצר שיהיה סביר מינוס ושאם פעם אחת בטעות תרצה לשבת ולהשתמש בו בעבודה קצת יותר רצינית אז הוא יתעלף, בשביל מה כל החסכנות הכי פזרנית הזאת? אותי לימדו שהזול הוא היקר ביותר.

תשקיע, יהיה לך תמיד טוב, תקצר תהליכים, אלאק תחסוך ותצטרך לקנות כמה וכמה פעמים.

נחזור לדיון המקורי

עוד מישהו מעוניין במכונת פוליש והוא רציני?

פורסם
לה"ו

לא רוצה עוד אנשים שיקנו איתי ביחד או להשכיר מעוניין לרכוש אחת שתהיה אצלי וכאשר יבוא לי אבצע פוליש לא עם עוד 58 אנשים אלא אני בלבד זאת הייתה כוונת השרשור מלכתחילה

קבוצה רצינית של אנשים שמעוניינים לרכוש מכונה עם אחריות ואולי בתוספת ציוד ראשוני במחיר זול ואף באופציית פריסת תשלומים

אני בדיעה שאם אתה רוצה מוצר שישרת אותך לאורך שנים עם איכות טובה תשקיע, אל תמציא פתרונות קסם כמו השכרה או השאלה או שאר הבלים,

בבית שלי אני מחזיק ציוד של מקיטה בלבד, דיסק, אימפקט, קודחת, מקדחה, ג'קסון, מקדחים וביטים של בלאק אנד דקר וסט נוסף של מקיטה.

למה כל ההשקעה הזאת? כי כאשר אני משתמש בכלי אני רוצה שהוא יהיה יעיל ואיכותי יציב ועמיד לאורך שנים רבות.

שהיתה שייכת לסבא רבא שלי ועברה בירושה ועד היום היא עובדת פיקס, ואני רק להגיד, יופי גבר.

גם לעבודות המינימליות של הבית יש מוצר שיעשה נחת רוח גדולה הרבה יותר לשימוש ויש מוצר שיהיה סביר מינוס ושאם פעם אחת בטעות תרצה לשבת ולהשתמש בו בעבודה קצת יותר רצינית אז הוא יתעלף, בשביל מה כל החסכנות הכי פזרנית הזאת? אותי לימדו שהזול הוא היקר ביותר.

נחזור לדיון המקורי

נו אז אחרי שסיפרת לנו עד כמה אתה משקיען למה אתה עדיין מחפש שותף לקניה? גם כשקנית את הציוד של מקיטה חיפשת קבוצת רכישה? כנס לאינטרנט ותזמין לך מכונה של פלקס או רופס . אל תשכח להזמין פולישים של סוויסווקס ופדים של LACE CUNTRY שהרי אם עושים עבודה פעם ב.. צריך להשקיע במוצרי איכות שלא יאכזבו אותך או חלילה יתעלפו.

פורסם

הדבר הכי רציני שאתה יכול לעשות זה ליצור קשר עם היבואנים ולשאול אותם איזה הנחה יספקו במידה ותבואו 3 אנשים או לחלופין 5 אנשים. לאחר שיהיה לך את המידע הזה יהיה לך קל יותר למצוא שותפים למהלך.

בהצלחה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אתה סתם מגזים, במברגות מקדחות אני עוד יכול למצוא סיבה לקנות משהו איכותי (וגם זה לא חייבים את הטופ אלא אם כן הן אמורות לעבוד כל היום), כמה פעמים אתה כבר תעשה פוליש ?, זה לא מצדיק קניה של מכונה ב1200 שקל !

גם אני משקיע בציוד, אבל בכזה שאני יודע שאני אשתמש בו, אני קונה ווקס איכותי (PATE'S 53), אוטם צבע טוב (MPL) ושניהם בשימוש (יותר מפעם בשנה), צריך גם לדעת איפה להשקיע.

דרך אגב מה זה לה"ן ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לה"ו

נחזור לדיון המקורי

רציתי רק לומר לך שאתה גבר גבר, תודה על שעת החינוך שהעברת לנו.

ולחשוב שאפילו לא דרשת על זה כסף...

בהצלחה ברכישה, ואל תחסוך אפילו גרוש, זה פשוט חבל..

פורסם

ניראה לי שההשכרה של המכונה קצת לא רלוונטית ,דיברתי היום עם משה מאוטוסטור והתעניינתי לגבי השכרה של המכונה ונאמר לי שכבר אין את האפשרות היו כמה מכונות להשכרה והם נמכרו כמשומשות.

אז ניראה לי שאולי מגווירס ישראל הפסיקו עם זה ,אולי הם יוכלו לשפוך קצת אור ולומר לנו איפה נשארו מכונות להשכרה.

שיפוצים..

פורסם

לה"ו

לבנתיים פניתי לג'ים שופ ע"מ לבדוק גובה הנחה בקניה קבוצתית של 5 אנשים והנחה ל-10 אנשים,אני ממתין מהם לתשובה בחזרה,ניראה מה יהיה.

לבנתיים ,במהלך שיטוטים אינסופיים במרחבי הרשת מצאתי אופציה טובה מאוד שלא קשורה דווקא לקניה קבוצתית כזאת או אחרת .

האופציה היא...ebay uk

חיפשתי מכונה איכותית שתעבוד במתח של הארץ בלבד בלי מתאמים מסורבלים למניהם.

מצאתי שתי אופציות טובות,אשמח לשמוע, מה אתם אומרים עליהם?

הראשונה של מגוואיירס והשניה של דודוג'ויס ,הבנתי ששתיהם טובות ,הארות הערות אשמח לשמוע.

לכתוב שם באתר מגוואיירס -הכי זול שם זה אחת ב-900 ש"ח כולל אביזרים במתנה 156 פאונד

והשניה של דודו ג'וייס עולה 101 פאונד כולל משלוח .

מיותר לציין ששני אלה עובדים עם מתח ישראלי

• תוכן חדש...