Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיהטסו סיריון מהשכרה 2009 , עשתה 100 אלף ק"מ.

כתוב בפגיעות : "שלדת מרכב משמעות נמוכה : סימני פגיעה לפנים , שלוחות שילדה פגומות "

מה המשמעות של שולחות שילדה ברכב, איזה שלכות יש לפגמים שלהם.

כמה רכב כזה אמור לעלות לדעתכם ?

המחירון המקורי שהם אמרו לי זה 59,000 שקל , לפי יד 2 זה 53,000 שקל.

אני סומך על יד 2 יותר

פורסם

שם מעודן יותר ל"קצה שלדה".

רכב נפוץ + קילומטרז' גבוה + השכרה + תאונה = הרבה הרבה מתחת המחירון. אם אלו הריג'קטים היחידים והמהותיים בבדיקה באיזור ה 30,000 הייתי שוקל את הרכב. אם יש עוד ריג'קטים בדמות סימני הזנחה מתקדמים הייתי עובר בשקט לרכב הבא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רציתי לתת לינק למסמך הבדיקה אבל המערכת פורומים קצת מפגרת ולא מאפשרת כי המונה הודעות שלי קטן מדיי, הזוי

בכל מקרה על הכל כתוב תקין פרט לשלדת רכב

את הבדיקה עשתה החברת רכב (יותר נכון היא שילמה למכון שעשה את הבדיקה)

עד כמה זה נכון האמירה שהמכונית מרמים בבדיקה לטובת משלם הבדיקה ? הרבה אמרו לי שאם החברה שילמה על הבדיקה אז הבדיקה היא זבל ואין לה משמעות.

• תוכן חדש...