Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משמשתי, וגם אני רוצה Columbia Omni Freeze Zero

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי זה שישב לידי היתה לו חולצה כזו, ואני מת על חולצות מנדפות לספורט. ואחת שעוד מבטיחה לקרר, וואוו, וואוו!

אז הלכתי לחנות של קולומביה בקניון הסיליקון (רמת אביב) ורצו מינימום 280 ש"ח על חולצה (זאת עם קרבון, 360...).

טוף...

בדקתי, באמזון אני קונה אותה ב-40 דולר, כולל משלוחה בארה"ב (יש לי שם נקודת איסוף). אז לפני שאני הולך לערלים, זה רק בקניון הסליקון שדופקים מחירים כאלה או שזה מה יש?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כן כן אין מה לעשות צריכים לקנות אצל הערלים.

בארץ המחירים פשוט לא פרופורציונלים בחנויות של קולמביה.

שאלה,

יצא לך לנסות את החולצה?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

תנסה לראות איך המחירים בחנות העודפים של קולומביה (שם היבואן- סער). יש כזאת במחלף לוד, ולרוב המחירים שם באמת מצויינים (50-80 אחוזי הנחה, לדוגמה, קניתי אצלם פליז שמחיר השוק שלו סביב ה700 ב240 ש"ח). יש להם עוד סניפי עודפים- תבדוק באתר שלהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
יצא לך לנסות את החולצה?

לא.

הבד מאוד נעים, זה מספיק.

תנסה לראות איך המחירים בחנות העודפים של קולומביה (שם היבואן- סער).

תודה. אני אבדוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני קצת אנצל"ש:

אניאחד שמזיע הרבה - איפה קונים חולצות דרייפיט פשוטות אבל יעילות (בדגש על יעילות) ובזול? (אני צריך 2-3 כאלה)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חבר אמר לי שיש אווטלט של קולומביה. אני אשאל ואחזור אליכם. הוא קנה שם מעיל "שובר רוח" או משהו כזה, אטום לגשם באיזה 300 ש"ח.

החבר גוגל ענה קודם

https://www.facebook.com/pages/%D7%A1%D7%A2%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%95%D7%93/199513260093185

שווה לבדוק

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני קצת אנצל"ש:

אניאחד שמזיע הרבה - איפה קונים חולצות דרייפיט פשוטות אבל יעילות (בדגש על יעילות) ובזול? (אני צריך 2-3 כאלה)

חפש לך חבר שוטר וצא איתו למסע קניות בנקודת מדים ב-H&O הקרוב לביתך.

6 שקלים לחולצת דרייפיט פשוטה חלקה בצבע שחור או לבן.

יעילות? הן לא רעות אך יש לי חולצות של אדידס במאתיים שקל שהן יעילות מהן. ביחס עלות-תועלת הן מנצחות בגדול.

פורסם
אני קצת אנצל"ש:

מיטב חנויות ציוד לחייל ולמטייל,

לפעמים יש מבצעים של 3/100 או 4/100.

משכנתא זה קל

פורסם

אני עובד בחוץ. לשמחתי,אחרי כמה דקות של מאמץ אני חשוף לרוח . מכאן ש DRYFIT -מתבקש.

מצאתי חנות שמוכרת חולצות מנדפות במחירים מצחיקים חולצות שרוול קצר 16 שקל וחולצות שרוול ארוך (שבהן אני משתמש - פוחד משמש8) ) 20 שקל לחולצה.

מה אומר ומה אגיד ,החולצות עושות את העבודה מצויין.

אני מניח שחולצה ב 200-600 שקל תעשה עבודה טובה יותר אבל 20 שקל מול 600 שקל?...

אני מאד מרוצה.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...