Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם אתם יכולים לעזור לי להחליט איזה רכב לדעתכם הוא הטוב ביותר כיום עבור אמא שלי? אלו הדרישות והדברים החשובים עבורינו:

1. אוטומטי

2. בטיחות

3. עלויות וחסכון (והתקזזות עם עלות הרכב). נסיעה מראשל"צ לת"א הלוך ושוב, כל יומיים-שלושה בערך, והשאר נסיעות עירוניות.

זה רכב שני כך שלא יתבצעו ברכב נסיעות רחוקות.

דברים נוספים חשובים לה הם גודל תא מטען ומזגן טוב.

תודה מראש!

אבנר

פורסם
שלום,

האם אתם יכולים לעזור לי להחליט איזה רכב לדעתכם הוא הטוב ביותר כיום עבור אמא שלי? אלו הדרישות והדברים החשובים עבורינו:

1. אוטומטי

2. בטיחות

3. עלויות וחסכון (והתקזזות עם עלות הרכב). נסיעה מראשל"צ לת"א הלוך ושוב, כל יומיים-שלושה בערך, והשאר נסיעות עירוניות.

זה רכב שני כך שלא יתבצעו ברכב נסיעות רחוקות.

דברים נוספים חשובים לה הם גודל תא מטען ומזגן טוב.

תודה מראש!

אבנר

לא ציינת תקציב

אני נוסע בפיקנטו (אמנם ידני) ונהנה מאוד

פורסם

חשוב שיהיה מזגן חזק ותא מטען גדול, חסכונית ואמינה.

עדיף שתהיה קטנה אבל לא חובה.

התקציב הוא מאוד גמיש (עד 115,000) אבל מאוד אשמח אם זה יעלה הרבה פחות וישאיר כסף לדברים אחרים :)

מה אומרים?

פורסם
חשוב שיהיה מזגן חזק ותא מטען גדול, חסכונית ואמינה.

עדיף שתהיה קטנה אבל לא חובה.

התקציב הוא מאוד גמיש (עד 115,000) אבל מאוד אשמח אם זה יעלה הרבה פחות וישאיר כסף לדברים אחרים :)

מה אומרים?

קודם תחליטו באיזה סגמנט אתם מעוניינים:

סופר מיני - קיה ריו / פורד פיאסטה / רנו קליאו

מיקרו-וואן - הונדה ג'אז / טויוטה ורסו ספייס

משפחתית קטנה - סיאט טולדו / סקודה ראפיד / סוזוקי SX-4

לכולן היתרונות והחסרונות שלהן.

לדעתי הסגמנט הפרקטי ביותר שיענה על מרב הדרישות שלכם הוא המיקרו-וואן.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

עמדתי היום בפני החלטה דומה לרכב שיסע בין חיפה, עכו ויקנעם. המחשבה הראונית היתה פיקנטו, אבל אשתי הגיעה למסקנה שעדיף רכב קצת יותר גדול. המכונית שקרצה לי ביותר היתה הספייס-ורסו שמנמאת בקצה העליון של טווח המחירים שציינת, ואין לטויוטה שום גמישות או מבצעים. לאחר בדיקת עוד כמה אופציות נבחרה הסוזוקי סויפט שנמכרת כעת בהנחה משמעותית. החסרון היחיד שמצאתי בהשואה לדרישות שלך הוא תא מטען קטן, אצלי לא בעיה שכן יש בבית SX4 סדאן עם תא מטען גדול שישמש לקניות וטיולים משפחתיים. לציין כי היה גם מצבע על הסקודה פאביה אבל למרות זאת עדיין עלתה 10,000 ש"ח יותר מהסוזוקי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי

אני באותה התלבטות לגבי הקיה פיקנטו.

על איזה סדר גודל של הנחה אתה מדבר בסוויפט?

ראיתי שהמחירון של האוטומט בסביבות 100 אלף

תודה

• תוכן חדש...