Jump to content

shkd

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • איזה רכב יש לך?
    טויוטה פריוס 2013

הנקודות של shkd

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה לכל העונים. החלטתי ללכת על הג׳אז ולהתקדם לדגם החדש, כלומר 2020 או 2021. הבנתי שהדור החדש של הג׳אז עלה בסוף 2020. רוצה להבין, כשרכב הוא משנת 2020 באופציה הלא היברידית - בנזין 1.3, הכוונה היא לדור הקודם? כלומר, בשנת 2020 הדור החדש היה רק היברידי?
  2. אנחנו משפחה עם שני ילדים. אחד קטן עם כסא תינוק. גרים בתל אביב (ולכן אוטו קטן בשביל החניה) וכשכבר נוסעים אז נסיעות בין עירוניות. התקציב שלי הוא בסביבות ה-65 אלף ש״ח. מתלבט בין הג׳אז ל-i20. הכי חשוב לי זה אמינות. כרגע יש לנו פריוס 2013, אבל אנחנו רוצים רכב קטן יותר שיהיה קל יותר למצוא חניה. הצצתי גם לכיוון יאריס, וגם האצ׳בק כמו מאזדה 3 או הונדה סיוויק, אבל הג׳אז אצלי כרגע במקום הראשון, רק חבל שבגלל המחיר אני לא יכול לקחת את הדגם החדש ההיברידי של הג׳אז 2021 עם התקציב 65k. מה אתם אומרים, מה הייתם עושים?
  3. חשוב שיהיה מזגן חזק ותא מטען גדול, חסכונית ואמינה. עדיף שתהיה קטנה אבל לא חובה. התקציב הוא מאוד גמיש (עד 115,000) אבל מאוד אשמח אם זה יעלה הרבה פחות וישאיר כסף לדברים אחרים מה אומרים?
  4. שלום, האם אתם יכולים לעזור לי להחליט איזה רכב לדעתכם הוא הטוב ביותר כיום עבור אמא שלי? אלו הדרישות והדברים החשובים עבורינו: 1. אוטומטי 2. בטיחות 3. עלויות וחסכון (והתקזזות עם עלות הרכב). נסיעה מראשל"צ לת"א הלוך ושוב, כל יומיים-שלושה בערך, והשאר נסיעות עירוניות. זה רכב שני כך שלא יתבצעו ברכב נסיעות רחוקות. דברים נוספים חשובים לה הם גודל תא מטען ומזגן טוב. תודה מראש! אבנר
×
×
  • תוכן חדש...