Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר כולם יוצאים על נטוויז'ן אני אצטרף גם. ואני בכלל לקוח של הוט-נט.

לפני כמה ימים ביצעתי בדיקת מהירות ולהפתעתי גיליתי שהאיי פי שלי הוא של נטוויז'ן, שיחה זריזה (להפתעתי) להוט גילתה כי אני אכן גולש עם נטויז'ן.

שיחה איטי ומיגעת לנטוויזן, גילתה כי מישהו בחברה החליט על דעת עצמו לפתוח לי מנוי אינטרנט (30 מגה ב30ש"ח, ד"א), חשוב לציין שמעולם לא היה לי מנוי אינטרנט אצלהם, רק שיחות לחו"ל ומכאן ההרשאה לכרטיס אשראי.

ברוב חוצפתם הם עוד מנסים להוציא אותי מטומטם בטענה שלא יכול להיות שלא הסכמתי.

עכשיו העניין בבירורים ואולי יחזירו לי את ה7 שקל שהם כבר הספיק לחייב (זה לא הכסף אלא העיקרון), לפיצוי על הפאדיחה אני אפילו לא מחכה.

לפחות עכשיו אני יודע שהם יותר גרועים מהוט-נט, כי עשיתי בדיקת מהירות בגלל הזחילות והניתוקים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בזק שידרגה את המהירות גלישה אצל חלק מהלקוחות מ 10 ל 15 מגה.

גם לי אמרו שאי תיאום בין המהירות גלישה יכול לגרום לתקלות.

בכל מקרה בזק בינלאומי שדרגו אותי ל 15 מגה ללא תוספת.

אני בבאנדל דרך בזק 85 ש"ח עבור ספק ותשתית.

תבדוק טוב שאתה לא משלם בנוסף על התשתית דרך בזק. גם לי היה באנדל ופתאום גיליתי שיותר משנה מחייבים אותי גם בבזק למרות שבחשבונית של בזק בינלאומי מופיע באנדל. לטענתם המבצע נגמר ואסור להם לשנות את השם (שזה שקר גס. בחשבונית חייב להופיע מה שמוכרים לך ולא שום דבר אחר). כמובן שהתנתקתי באותו הרגע ואני מתכוון לכתוב מכתב תלונה למשרד התקשורת בתקווה שהנ לות ישלמו על הרמאות (אני לא רוצה כלום לעצמי. רק שהם לא יחזרו על זה עם אחרים).

בקשר למהירות, כשלי הספק אמר את זה הודעתי צו שידבר עם בזק שיורידו את המהירות אצלם כי זה מספיק לי. התוצאה היתה שדרוג המהירות חינם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה הבעיה?

אתה עונה לנציג החביב כך:

"אתה שקרן, אני עובד בזק, ומטפל בתשתיות ה NGN בכל איזור המרכז, ומה שאתה עושה כרגע זה לשקר ללקוח"

"מה השם שלך, ומאיזה צוות אתה? אני מעוניין להתלונן"

"יתרה מכך, אני אתקשר כעת לבזק בינ"ל ו 012 לקבל הצעת מחיר ל 10 (דגש על ה 10) מגה רק כדי לא להיות לקוח בחברה שמשקרת ללקוחות שלה"

והריי לך נציג מפוחד שיתן לך שדרוג 15 מגה בחינם.

ולשאלתך - אתה יכול להישאר על 10 לא יקרה שום דבר. אני חושב שאם תתקשר לאחת החברות תוכל לקבל 15 מגה באותו סכום שאתה משלם בנטויז'ן אם תעבור אליהם.

בהצלחה

פורסם
תבדוק טוב שאתה לא משלם בנוסף על התשתית דרך בזק. גם לי היה באנדל ופתאום גיליתי שיותר משנה מחייבים אותי גם בבזק למרות שבחשבונית של בזק בינלאומי מופיע באנדל. לטענתם המבצע נגמר ואסור להם לשנות את השם (שזה שקר גס. בחשבונית חייב להופיע מה שמוכרים לך ולא שום דבר אחר). כמובן שהתנתקתי באותו הרגע ואני מתכוון לכתוב מכתב תלונה למשרד התקשורת בתקווה שהנ לות ישלמו על הרמאות (אני לא רוצה כלום לעצמי. רק שהם לא יחזרו על זה עם אחרים).

בקשר למהירות, כשלי הספק אמר את זה הודעתי צו שידבר עם בזק שיורידו את המהירות אצלם כי זה מספיק לי. התוצאה היתה שדרוג המהירות חינם.

הבאנדל שלי דרך בדק. לבזק בינלאומי אין את פרטי האשראי שלי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
מה הבעיה?

אתה עונה לנציג החביב כך:

"אתה שקרן, אני עובד בזק, ומטפל בתשתיות ה NGN בכל איזור המרכז, ומה שאתה עושה כרגע זה לשקר ללקוח"

"מה השם שלך, ומאיזה צוות אתה? אני מעוניין להתלונן"

"יתרה מכך, אני אתקשר כעת לבזק בינ"ל ו 012 לקבל הצעת מחיר ל 10 (דגש על ה 10) מגה רק כדי לא להיות לקוח בחברה שמשקרת ללקוחות שלה"

והריי לך נציג מפוחד שיתן לך שדרוג 15 מגה בחינם.

ולשאלתך - אתה יכול להישאר על 10 לא יקרה שום דבר. אני חושב שאם תתקשר לאחת החברות תוכל לקבל 15 מגה באותו סכום שאתה משלם בנטויז'ן אם תעבור אליהם.

בהצלחה

זה לא הנציג החליט על דעת עצמו, זה מגיע מלמעלה.

אני אישית הייתי מתנתק בגלל העקרון.

היום זה לא כזה סיפור לעבור לספק אחר

פורסם

העניין הוא שאני מאז ומתמיד מחובר דרכם ובחיים לא היה לי אף בעיה.

חשבתי לצאת על הנציג בטענה שהוא שקרן מוחלט!

יום ראישון אם לא יחזרו אליי אני כבר יתקשר לבד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כיום אף אחד לא משלם לספק מעל 30 ש"ח (עד 100 מגה). נגמרו הימים שבהם הלקוחות היו פראיירים. ברגע שהלקוח יודע על מה הוא מדבר, נציגי השירות מתקפלים מהר מאוד. בניגוד לתשתית, בספקים יש מבחר. תגיד לנציג שאם לא תקבל את המחיר שאתה רוצה, אתה פשוט תעבור לחברה אחרת.

פורסם

אני משלם 30 ש"J לבזק בינלאומי ל-100 מגה, לא מבין את האנשים שמשלמים יותר מזה.. שלא לדבר על אלה שמשלמים 70 - 80 ש"ח לספק

פורסם

אני משלם 20 ש"ח לבזב"ל על 12MB כשבזמנו הציעו לי לשדרג ל- 30MB ב- 27 ש"ח .

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואו, אז אני תקוע אי שם בתחילת שנות ה- 2000 עם המחירים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
כנ"ל. 12 מגה, 29 שקלים. הספק זה 012.

22.9 וחודש בחינם! (עד שעברתי לבאנדל, 83 ש"ח כולל הוט, שזה 59+24. טיפה יותר יקר אבל בשביל שקל לחודש אני לא ממתין לקו במוקד השירות) הכל לאותה מהירות. 012 שידרגו את כל הלקוחות ל12 מגה-סיביות בחינם (מי שפחות מ-5 שודרג ל-5 אני חושב).

הנציגים של החברות החצופות מרוויחים לפי הצלחות לא לפי שום מדד אחר, אחרי שקופ"ח משקרים לי:

"אנחנו מעבירים את כולם לפלטינום, - אז אל תעבירי אותי!"

כבר שום דבר לא מפתיע אותי.

פורסם

לא להאמין שהנציגים ממשיכים עם האגדות האורבניות האלו. טוב נו, כשהם עדיין משתמשים במונח "מהירות של 20 מגה-בייט", אין הרבה למה לצפות.

פורסם

בתור עובד נטויזן בעברי תתקשר תגיד שאתה מתנתק ולא יעזור שום הצעה, יעבירו אותך לשימור לקוחות באותו יום או למחרת(יחזרו אליך) תקבל 15 מגה ב20 שקלים או כל מהירות שתבחר ואם תיהיה נחוש מספיק תקבל גם חודש חודשיים חינם..

• תוכן חדש...