Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאללה דניקס בוא, אני הולך לראות אוטו עוד חצי שעה בתל אביב אתה רוצה לבוא ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בדקתי אוטו אחד הסיפור המלא בקרוב.

בנתיים אני מסתכל על השעה ורואה שאני יכול עוד מעט להתקשר לעוד מישהו (ההוא ביבנה) וml רוצה לבוא, דניקס אתה עובד ? אני יבוא אליך בנתיים וניסע משם בילד לראות את האוטו

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני גר כרגע מטר מדניקס, אני באחווה (ביישוב) מול הבית של דניקס.

אם אתה נוסע עכשיו אני לא יכול, רק עוד שעה וקצת, ואז אין לי בעיה, בכיף, תאסוף גם אותי :)

פורסם

חחחח אני רק שוכר פה עם החברה, כול הציוד שלי נמצא ברחובות אצל ההורים, שם יש מקום לאחסן ולעבוד.

דבר איתי אם אתה רוצה אני אשים דברים באוטו כשאבוא בתחילת שבוע.

אגב - מתחילה תקופת מבחנים, אין לי הרבה זמן, אני אנסה.

עד איזה שעה אתה עובד? בוא נלך עם הילד שיקנה כבר 205

פורסם

Ml בא לך לבוא איתי ? להתקשר להיא לידך ולבדוק אם אפשר יהיה יותר מאוחר (בבוקר היא אמרה לי 7-8) לבוא לראות את האוטו

דניקס יכבד בוא, תגיד לבוס שאם הוא לא מעלה לך עכשיו את המשכורת אתה הולך.

עד מתי אתה עובד ?

עכשיו הסיפור על האוטו

היום בבוקר פורסמה מודעה חדשה, 2000 שקל וחייב להימכר, התקשרתי והבחור אמר לי שנגמר מחר הביטוח אז הוא מוכר, אמרתי סבבה נבוא נראה הגעתי ברגל (תל אביבים לא משתמשים באוטו) ראיתי סוג של פח זבל, האוטו לבן אז המצב סביר יחסית (כן ראיתי קצת לכה שרופה) לא הייתה יותר מידי חלודה ממש טיפה) מבפנים האוטו על הפנים, הדשבורד לא מתפרק הוא לא קיים, אין תא כפפות, הסטרטר מזייף שהמנוע חם, המושב מתנדנד (קדימה אחורה), אין ידיות בפנים והביטוח שה לא בדיוק ביטוח זה טסט, מחר נגמר הטסט והאוטו חייב מאכר כי הפנסים מוברגים עם שלושה ברגים והם לא מכוונים, ישר ידעתי שזה לא זה אבל המשכתי כדי לראות איך אני בבדיקה.

הגעתי גם לנסיעת מבחן, החגורה עשתה בעיות, זה הרגיש שאין לאוטו בולמים בכלל הסרן האחורי בטוח גמור.

עוד כמה דברים שראיתי, נוזל קירור צבע חלודה (המוכר בתגובה: לא הוא מסתובב במנוע ומקבל את הצבע הזה) השמן של פרסטון (20wמשהו זה הגיוני בכלל?) האוטו הזה בערך ברמה שלך הראלי השחורה שמפורסמת פה רק סתם 205.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
נכנסתי לפלונטר מסויים, תסלחו לי על העדרותי הזמנית מהגיבוב

או מהגיבובים השטחיים לאחרונה.

מקווה שאשוב לסורי בקרוב.

אנחנו כאן בשבילך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...