Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קודם כל - הרכב מיועד לאמא.

הדרישה היא לרכב חדש עד ה76 אלף, ולאחר הרבה טיולים

מצאנו את עצמנו כרגע בדילמה בין מיקרה 2013 חדשה מליסינג

לבין מיצובישי ספייס סטאר החדשה.

לצורך העניין, השאלה שלי היא האם יש לי סיבה מסויימת לחשוש

מהמיצובישי?

מבחני דרך עדיין אין, אבל הדעות שאני רואה בכל פינה הם ממש

שליליות ורק מדברות על ההרכבה בתאילנד, על המחיר

הנמוך יחסית לקטגוריה ועל המעט שנות אחריות.

תודה רבה.

כריס.

פורסם

סתם תהייה- אם הספייס סטאר, שהיא חדשה ולא מוכרת עדיין, עומדת מול המיקרה, שהיא וותיקה ויש עליה המון ביקורות ובכללי די מומלצת, למה לא ללכת על המיקרה וזהו?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
סתם תהייה- אם הספייס סטאר, שהיא חדשה ולא מוכרת עדיין, עומדת מול המיקרה, שהיא וותיקה ויש עליה המון ביקורות ובכללי די מומלצת, למה לא ללכת על המיקרה וזהו?

למען האמת זאת בדיוק השאלה שלי אל אמא שלי ולצערי, התשובה שקיבלתי היא "כי אני לא אוהבת את המראה של המיקרה":brickwall:

פורסם

זה רכב חדש,שעניין אמינות יתגלה בעוד כמה שנים,אבל זה לא רכב עלום שם,זאת חברה מוכרת,גם הטיוטה קורולה הקודמת הייתה מיוצרת בטורקיה,אז היא התפרקה?

יש בקרת יצור בתאילנד,שעליה אחראים מהנדסים ולא מגדלי אורז,ככה שאני לא הייתי דואג בכלל.

לגבי האחריות המועטה,לא מצאתי מידה בכמה שנים בארץ תהיה אחריות,כמה זה מועט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה רכב חדש,שעניין אמינות יתגלה בעוד כמה שנים,אבל זה לא רכב עלום שם,זאת חברה מוכרת,גם הטיוטה קורולה הקודמת הייתה מיוצרת בטורקיה,אז היא התפרקה?

יש בקרת יצור בתאילנד,שעליה אחראים מהנדסים ולא מגדלי אורז,ככה שאני לא הייתי דואג בכלל.

לגבי האחריות המועטה,לא מצאתי מידה בכמה שנים בארץ תהיה אחריות,כמה זה מועט?

אותו הדבר הייתי חושב על שברולט כשבאמצע שנות ה2000 הם הכניסו את כל הקוריאניות לתמונה. רק המצב היה שונה ומי שקנה נוכח לדעת שאלו מכוניות האיכות מאוד ירודה ולא באמת שברולט

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אני לא חושב שלשברולט היה שם של רכב אמין כמו יפני,דבר שני מי שידע והבין,ידע שזה לא שברולט אלא דייהו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד לא ראיתי מיצובישי לא אמינה.

אלא אם כן ההזנחה כמובן היתה נפשעת כן?

לקחת בחשבון גם שמדובר ברכב זול פשוט, דל אבזור - מה בדיוק אתם מצפים שיתקלקל כבר?

לא מחוסר אמינות הייתי חושש.

מיצובשי בד"כ לא מצטיינים בנושא החסכון בדלק - הייתי דואג לנתון הזה כי זו מטרתו העיקרית של הרכב הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה עם קיה פיקנטו, כל מי שאני מכיר שמחזיק באחת כזו מרעיף על הרכב שבחים בלי סוף. לדעתי שווה בדיקה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הפיקנטו האוטומטית לא הכי חסכונית,מיצובישי מפרסת צריכה מאוד טובה לספייס,לכן כדי לחכות קצת ולראות האם באמת הכי חסכונית במיוחד.

פורסם

מה כ״כ מומלץ במיקרה? נכון מבחינת אמינות אין איזשהן בעיות נפוצות ו/או ידועות.

אבל היא מכונית שמרגישה זולה, מאוד זולה.

אני לא מבין את היאצעות האנשים מארץ הייצור.

יש לנו טויוטות והונדות שמגיעות מטורקיה ואנגליה כבר המון שנים, מיצובישי כבר ייבאה כמה דגמים מתאילנד לאורך ההיסטוריה, סוזוקי מוכרת בארץ מכוניות מתוצרת הודו והונגריה, קיה מוכרת מכוניות שמיוצרות בצ׳כיה, יונדאי מביאה אלינו את הi10 מהודו, ובטח יש עוד דוגמאות למכוניות שאינן מיוצרות בארץ המוצא של היצרן ומוניטין האמינות שלהן מצויין.

מבחינת מוניטין צריכת הדלק של מיצובישי, שוב, לא רלוונטי. צריכת הדלק של לאנסר 2008 לא מעידה ולו במאוד על הספייס סטאר החדשה.

תעשו נסיעת מבחן ותראו אם הרכב מתאים.

מדובר ברכב מיצרן ותיק עם מוניטין אמינות מצויין בכל העולם שמשווק בארץ ע״י אחד היבואנים הגדולים. אני לא רואה סיבה לחשש, אני הייתי קונה אותה במידה והייתי רואה שהיא מכונית שמתאימה לצרכי ומוצאת חן בעיני.

רק כדי להבהיר, לא נסעתי, לא קראתי ואין לי מושג על טיב אותה ספייס סטאר, אבל אף אחד מהטיעונים שעלו בשרשור זה לא נראים לי נכונים ורלוונטים.

בהצלחה.

פורסם

ניסאן מיקרה החדשה מיוצרת בהודו, סתם שתדע.

מיצובישי האנטר מיובא מהמפעל בתאילנד, כמו כל הטנדרים היפניים (חוץ מהניסאן נווארה שמיוצר בספרד).

גם מאזדה 2 סדאן מיוצרת בתאילנד.

אתה עדין דואג?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתי בנקודת מכירה של מיצובישי וראיתי את הספייס סטאר - מה שיש לי לאמר זה שהיא מרגישה הרבה יותר רכב מהמתחרות שלה בתג מחיר דומה.

הישיבה היתה מאוד נוחה - מאוד! מפתיע לרכב יפני שלא לדבר בכלל על רכב בתג מחיר הזה.

מבחינת חומרים ואיכות בניה היא פשוט טובה יותר מכל מה שראיתי עד עכשיו - היא והפיקנטו מובילות לדעתי עד ה80 אלף שקלים לרכב.

איך היא לנהיגה - את זה אני לא יודע אבל הנתונים נראים טוב.

מה שרשמתי לגבי צריכת הדלק זה בגלל שבאופן גורף רוב המיצובישיות שראיתי וממה ששמעתי מבעליהן - הן מעולם לא כיכבו בקטע של צריכת הדלק - הספייסטאר זה רכב שפונה לקהל יעד שמחפש לחסוך כל גרוש אפשרי על דלק ובגלל זה אני מרים גבה.

מה לדעתי באמת יהיה? - הוא יהיה חסכוני מאוד, לפחות כמו הפיקנטו שדווקא מאכזב בקטגוריה בנתון הזה, אם לא יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...