Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום רב.

יש לי בעיה מטרידה מאד במחשב הביתי שמחובר לרשת עם ראוטר.

המחשב מראה שיש חיבור לרשת, אפשר לגלוש רגיל באינטרנט לכמה שעות (או דקות, תלוי מה מתחשק לו) ופתאום בדפדפן העמוד לא נטען. אני רואה את הלוגו המסתובב הזה במשך דקות ארוכות ולא קורה כלום. זה גם לא רושם שהוא לא מוצא חיבור לאינטרנט, פשוט ממשיך וממשיך לנסות להתחבר לאתר המסויים ללא הצלחה. ניסיתי עם הדפדפנים אינטרנט אקספלורר וגם עם כרום- בשניהם אותו דבר. הבעיה לא מסתדרת מעצמה וחוזרת, אלא צריך לכבות ולהדליק כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט עד שמתחשק למחשב לעשות את זה שוב.

בהתחלה חשבתי שזו בעיה בראוטר, אבל מכיוון שבלפטופ (ממנו אני כותב עכשיו) זה לא קורה, לדעתי הבעיה היא במחשב.

לעזרתכם אשמח.

תודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נשמע כמו בעיה בראוטר, אבל אפשר לדעת בוודאות,

כשזה קורה, כבה את ה-WIFI בנייד והתחבר חוטית לנתב,

הבעיה חוזרת על עצמה, ראוטר.

לא חוזרת על עצמה, מחשב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כרגע זה קורה במחשב הנייח (לא עובד לי), ואני מחובר לאינטרנט (ועובד לי) במחשב הנייד, כך שזו כנראה בעיה במחשב הנייח. מה עושים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חיובי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שלא הבנת את הבעיה שלי, במחשב הנייד אין בעיה של התחברות אלחוטית, אני מחובר לראוטר ועובד לי האינטרנט תמיד, כמו עכשיו.

לעומת זאת במחשב הנייח, הוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל הדפדפנים לא טוענים דפים.

כרגע שניהם מחוברים אלחוטית לראוטר, בשניהם רואים שיש חיבור, אבל רק הנייד טוען דפים בדפדפני אינטרנט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוצמת אות טובה, כל הפסים מוארים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוצע. עכשיו הפעלתי אותו מחדש. מן הסתם הוא יטען דפים כי תמיד שעשיתי לו הפעלה מחדש הוא חזר לעבוד רגיל לכמה דקות או שעות. נקווה שזה פתר את הבעיה לתמיד.

תודה על העזרה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מקפיץ!

הבעיה חזרה, עדיין זקוק לעזרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן. כרגע מאוחר מדי כי כבר עשיתי ריסטרט וזה חזר לעבוד.

פורסם

אם במצב של התקיעה אתה מסוגל לגשת לראוטר במחשב הבעייתי, זה אומר שהבעיה היא כנראה בראוטר.

אתה בטוח שיש גישה לראוטר כשהמחשב "תקוע"?

• תוכן חדש...