Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי חבילה מאשקלון למושב אמונים (כ 10 ק"מ מאשקלון) ב 19.6.13 ויש לי מספר מעקב. מתאריך השליחה הסטטוס התעדכן שדבר הדואר התקבל בסניף בו שלחתי באשקלון ומאז הוא משתנה.

כשפניתי לסניף בו שלחתי אמרו לי לפנות לסניף הראשי באשקלון. התקשרתי לסניף הראשי, שמעו את מה שיש לי להגיד ונתנו לי מספר קריאה.

עכשיו כבר זה היום השלישי שאני פונה בטלפון עם מספר הקריאה הזה ומחרטטים לי כל מיני סיפורים על זה שהחבילה הולכת מאשקלון לת"א ואחרכך למושב אמונים. אחר כך אומרים שהאדם שמטפל בזה יבוא מחר ולמחורת הבנאדם אומר שיחזור ולא חוזר.

שווי החבילה (לא כולל עלות משלוח) הוא כ 100 שקלים, אבל מעבר לכסף היה חשוב לי שהחבילה תגיע תוך מקסימום שבוע.

מה עושים?

פורסם

התמונה המצורפת היא צילום מסך של מעקב חבילה (6 ק"ג) ששלחתי ב"דואר 24" ועדיין לא נמסרה. :evil:

"לתפארת מדינת ישראל"

ScreenHunter_01 Jul. 01 15.02.jpg

:turn-l:
פורסם

YUVK, אני חושב שבמקרה שלך זה הגיוני. כי דואר 24 שעות צריך לשלוח עד 10 בבוקר על מנת שזה באמת יגיע תוך 24 שעות.

אתה שלחת ביום חמישי ב 10:24 והחבילה הגיע ביום ראשון. אם היית מספיק לשלוח ביום חמישי עד השעה 10 אז היא הייתה מגיעה ביום שישי.

השאלה מה עושים במקרה שלי?

פורסם

נכון. בנוסף, "דואר 24" נשלח רק מרשימה מצומצמת של ישובים, אל אחד מאותם ישובים, והישוב שאליו שלחתי לא נכלל.

ועדיין, פקידת הדואר שמחה להציע לי "דואר 24" אחרי השעה 10 בבוקר, ובלי לשאול אפילו לאן החבילה. אם דואר ישראל יודע שהנמען ושעת המשלוח אינם עומדים בקריטריונים, מדוע מציעים לי שירות זה ומדוע לא מספרים לי שהמשלוח לא יגיע בתוך 24 שעות?

ואם לא תוך 24 שעות, אז למה בתוך 3 שבועות החבילה עדיין לא נמסרה (אפילו ההודעה לנמען עדיין לא נמסרה)?

"דבר דואר אשר יתקבל למשלוח מהשעה 10:00 עד 17:00 ימסר ביום העסקים הבא".

:turn-l:
פורסם

עדכון: היום הגיע הפתק לנמען לאסוף את החבילה. עכשיו נותר לקוות שהחבלה לא שבורה.

iluxxxa, הפריט נשלח בדואר כי זו הייתה אמורה להיות הפתעה.

אין צרוך לבקש ממישהו בסכום סמלי, כי הדואר עושה את זה וברוב הפעמים דווקא הייתי מרוצה מהם.

• תוכן חדש...