Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשהייתי חייל הייתי שותה כמה פחיות ביום של הזבל הזה (XL). לא יודע איך שרדתי עד היום. היום אני שותה רק מים ומשקאות קלים כמו נסטי, לא נוגע בשטויות האלה.

בתקופה שאני הייתי חייל לא היו את כל הזבלים האלה אלא קפה שחור. התוצאה היתה שהגעתי לכ 12 כוסות קפה שחור ביום (כפית וחצי עד שתי כפיות קפה בכוס) שגרמו לי להרגיש רע עד שגמלתי את עצמי לחלוטין מהחרא הזה.

היום כמעט ולא שותה קפה ולא נוגע במשקאות האנרגיה למיניהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחסוך לך את החוויה - זה מגעיל.

זה עניין של טעם,אני אישית אהבתי כי אני אוהב חמוציות.

מסכם את הדעה שלי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בתקופה שאני הייתי חייל לא היו את כל הזבלים האלה אלא קפה שחור. התוצאה היתה שהגעתי לכ 12 כוסות קפה שחור ביום (כפית וחצי עד שתי כפיות קפה בכוס) שגרמו לי להרגיש רע עד שגמלתי את עצמי לחלוטין מהחרא הזה.

היום כמעט ולא שותה קפה ולא נוגע במשקאות האנרגיה למיניהם.

זה מזכיר לי פעם שחיכיתי במרכז ששירות של סלקום לתור שלי, והייתה שם פינת קפה בחינם. עד שהגיע התור שלי הספקתי לשתות 7 כוסות קפה מרוב שיעמום. אני נזכר בשטויות שעשיתי פעם ויש לי צמרמורת...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פלא שיש בהסטוריה של צה"ל כ"כ הרבה גיבורים? מה זה כבר פלוגת קומנדו מצרית או סורית אחרי שכבר הסתכלת למוות (קפה שחור וסיגריות נובלס) בעיניים?

פורסם

שמר, אנחנו היינו יחידה אריסטוקרטית. רק סיגריות תוצרת חוץ וקפה לנדוור.

פורסם
זה עניין של טעם,אני אישית אהבתי כי אני אוהב חמוציות.

אני גם, אבל יש הבדל מאוד גדול בין זה:

8690713.jpg

שזה טוב.

או אפילו זה:

images?q=tbn:ANd9GcRtkz4DUxT1INKQa_h9SXAV_i0jF3tbGQE6Qv5FWapaQSe4vvRYbQ

שזה נסבל.

לבין הגועל הזה:

359457_cranenerg450.jpg

שפשוט גורם לך לרצות להקיא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי מי שקונה משקאות לפי הטעם והערך התזונתי שלהם טיפש. קונים משקאות לפי הפרסומת והיח"צ של המותג שלהם :lol:

פורסם
כי מי שקונה משקאות לפי הטעם והערך התזונתי שלהם טיפש. קונים משקאות לפי הפרסומת והיח"צ של המותג שלהם :lol:

אמרה הילדה שאוכלת עכביש :lol:

פורסם

אמריקה... :roll:

רק באמריקה אמא של מישהו ששתה כל יום במשך שלוש שנים ליטר של זבל מרוכז, מסוגלת לתבוע את חברת המשקאות

מדינה של מטומטמים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אמרה הילדה שאוכלת עכביש :lol:

עכביש זה בריא, יש בזה המון פרוטאין.

http://www.youtube.com/watch?v=9Z_UndhO2ME דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

אני מוכן להישבע שיצא לי להתעורר מספר פעמים, צמא באמצע הלילה ושתיתי פחית שלמה של משקה אנרגיה, חזרתי למיטה ונרדמתי תוך מספר דקות ספורות בלבד.

פורסם
אני מוכן להישבע שיצא לי להתעורר מספר פעמים, צמא באמצע הלילה ושתיתי פחית שלמה של משקה אנרגיה,

עזוב שנרדמת תוך שניות ספורות אחר כך, אבל השאלה היא למה? למה לשתות משקה אנרגיה, כשאתה מתעורר באמצע הלילה, ורוצה לחזור לישון אחר כך?

זה כמו לקום בבוקר ליום עבודה כשאתה רוצה להתעורר וללכת לעבודה עם הרגשה טובה, ואז לגמור חצי בקבוק 0.7 של וודקה "גולד" עם סירופ דיאט ענבים (כן, אני יודע שיש כאלה שזה מה שנותן להם מוטיבציה לקום בבוקר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...