Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם טכנוליגיית plug-in (טעינה באמצעות כבל).

טוענים שתעשה 50 ק"מ על חשמל בלבד. פריוס פלאג אין עושה כ-20-22 ק"מ מכובדים.

מיכל של 40 ליטר וטווח של 800 ק"מ בלבד. מתמטית משהו לא מסתדר לי... :?

מציאות או שבסיאט זורקים נתונים יבשים לאוויר?

http://www.cartube.co.il/tech-green/98-tech-green-cat/2799-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%90%D7%91-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A1-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%99%D7%AA-PLUG-IN-%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93.html

seat-leon-verde-hybrid.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שם המספרים בכלל בשמיים (אם כי אני מניח שזו טעות ניסוח)

מערכת ההנעה ההיברידית של אב הטיפוס משלבת בין מנוע 1.4TSI בהספק של 122 כ"ס המשודך למנוע חשמלי בהספק של 102 כ"ס היוצרים יחדיו הספק משולב מרבי של 170 כ"ס. הטווח החשמלי המרבי של הדגם עומד על 50 ק"מ ועם מיכל דלק מלא בנפח 40 ליטר וסוללה מלאה, טווח הנסיעה הכולל עומד על 816 ק"מ לליטר. צריכת הדלק המשולבת כאמור עומדת על 62.5 ק"מ לליטר - צפי בהתאם לתקן NEDC.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה הטקסט המקורי מתוך ההודעה לעיתונות:

The SEAT Leon Verde is the embodiment of the Cenit Verde project. Powered by a 1.4-litre TSI petrol engine with 122 PS linked to a 102 PS electric motor, for a combined maximum output of 170 PS, its electric-only driving range on a full charge is 31 miles. With a full battery and its 40-litre petrol tank full, its total range is 507 miles.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הנסועה היומית שלך היא 80 ק"מ ביום, אז 50 חשמלי +30 על בנזין = 51 ק"מ לליטר. אם אתה נוסע רק 60 ק"מ ביום אז צריכה של מעל ל-100 ק"מ לליטר.

בקיצור, איך אין דרך טובה למדוד את צריכת הדלק של מכונית היברידית עם טווח נסיעה חשמלי כל כך משמעתי. לכן ברכבים כאלו צריך לפרסם טווח חשמלי+צריכת דלק כמו בכל רכב כאשר הסוללה מרוקנת. רק אז כל אחד יכול להעריך עבורו אם זה משתלם לו או שלא.

פורסם

זה לא נכון.

כי גם כשהמצברים מתרוקנים, תוך כדי נסיעה הם שוב מתמלאים מהבלימה.

חלק מהנסיעה הם עובדים יחד עם הבנזין, חלק רק בנזין, חלק רק חשמל (עצירות, מהירות נמוכה וכו').

בפריוס פלאג-אין, בתאוריה, אם תיסע רגוע עד מהירות של כ-90 קמ"ש (אולי יותר) ואתה גר 10 ק"מ מהעבודה אתה יכול

לא להשתמש בדלק בכלל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זה לא נכון.

כי גם כשהמצברים מתרוקנים, תוך כדי נסיעה הם שוב מתמלאים מהבלימה.

חלק מהנסיעה הם עובדים יחד עם הבנזין, חלק רק בנזין, חלק רק חשמל (עצירות, מהירות נמוכה וכו').

בפריוס פלאג-אין, בתאוריה, אם תיסע רגוע עד מהירות של כ-90 קמ"ש (אולי יותר) ואתה גר 10 ק"מ מהעבודה אתה יכול

לא להשתמש בדלק בכלל.

במקרה של הפריוס פלאגאין, זו למעשה פריוס שהוסיפה לה סוללה גדולה שכלל לא משתתפת בתהליך ההיברידי ולכן גם לא נטענת בזמן הנסיעה אלא רק מהשקע החשמלי. באופן כללי טעינת רגנרציה היא לא אידיאלית למצברים וברכב בו הטווח הוא 50 ק"מ, מיותר לפגוע בביצועי הסוללה בשביל עוד 2-3 ק"מ שאפשר לקבל.

פורסם

עוד פעם אתה טועה.

הקיבולת של הסוללות קצת יותר מפי 3 בפלאג-אין מאשר ברגילה.

גם הסוג שונה. לתיום לעומת ניקל מתאל ברגילה.

שתי מערכות החשמל נטענות במהלך נסיעה.

-עריכה-

מצאתי סרטון שמסביר מעולה:

http://www.youtube.com/watch?v=NRTiC1_tPe0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

לא לדאוג. הגאונים של משרדי האוצר והתחבורה כבר ימצאו דרך להטיל על כאלה מכוניות מיסוי שיוציא לנו את החשק בכלל לבדוק כדאיות. אבל טוב לדעת שהדברים האלה קיימים בעולמות מקבילים.

פורסם

הסיכוי שהאוטו הזה יהפוך למסחרי לא גדול. פשוט יקר מידיי.

לפי הנתונים שלו יעלה כמו שברולט וולט - בסביבות 220 אלף בארץ, ויכשל מסחרית בעולם , כמו הוולט.

פורסם
עוד פעם אתה טועה.

הקיבולת של הסוללות קצת יותר מפי 3 בפלאג-אין מאשר ברגילה.

גם הסוג שונה. לתיום לעומת ניקל מתאל ברגילה.

שתי מערכות החשמל נטענות במהלך נסיעה.

-עריכה-

מצאתי סרטון שמסביר מעולה:

http://www.youtube.com/watch?v=NRTiC1_tPe0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני רואה שאני באמת לא מועדכן. הידע שלי על הפריוס פלגאין תקף לדגם הטרום ייצור. שם היו שתי סוללות או יותר נכון סוללה אחת שהייתה מחולקת לשתי יחידות נפרדות, אחת עבור הטווח החשמלי ואחת עבור הנסיעה ההיברידית וטעינת הסוללה במלואה הייתה אפשרית רק עם החיבור לשקע החשמלי.

פורסם

כל הרכבים האלה לא כלכליים.

הם עולים יד1 150K שח.

ומחזיקים בממוצע 50KM על סוללה ואז המנוע בנזין נכנס לעבודה.

במחיר הזה אני יכול לקנות סופר מיני ב70K שח, וישאר לי 80K שח לדלק, שזה כמה שנים טובות.

ותוסיפו לזה מחירונים וכיו"ב.

• תוכן חדש...