Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הכל אמת ואתה בא ומפרסם בדיקה והיסטוריית רכב אז לא קרה שום דבר.

מה בעל רכב יגיש בקשה למשטרה שתפנה למנהלי הפורום כדי לתת פרטים על משתמש שפירסם צילומים של בדיקה?

99% משקרים במכירה של רכב, חוויתי את זה טוב טוב... הגיע הזמן לשים לזה סוף.

יש פה עורכי דין שיכולים לתת דעתם?

במקרה כזה ממש לא הולכים למשטרה.

פונים לבית המשפט על לשון הרע ואם יוכיח שהיה לשון הרע, אז ניתן לקבל פיצוי של 50 אלף שקל ללא הוכחת נזק.

לשון הרע גם יכול להיות הודעה כמו זאת:

היום ראיתי רכב בעל הרכב בן אדם רע, אכזר ונוכל, זאת בגלל שהתברר לאחר הבדיקה כי הרכב עבר תאונה... מספר הרכב דגם וצבע.

גם אם אתם צודקים והאדם הזה נוכל אסור לכם להגיד זאת בפומבי.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אי אפשר לתבוע אותי דיבה אם אמת דיברתי.

אוי לתמימות.

עד שתגיע לבית המשפט, העו"ד מטעמו של הנעלב יכול עוד להעביר אותך שבעה מדורי גיהנום.

וזה בכלל בהנחה שהוא יפעל בערוצים משפטיים ולא יפגוש אותך בכניסה לבית עם אלת בייסבול.

פורסם

בעניין הפורום הציבורי שכל אחד יכול לרשום משהו ואולי הדבר לא יהיה אמת לכאורה.

אפשר להגביל את הפורום למשתמשים מוכרים קרי פעילים יותר או מסך הודעות מסויים ואפילו לבקש אישור גישה ורק מנהל פורום יכול לאשר כל משתמש אחרי שהוא עוקב לפי ההודעות שלו האם הם בטעם ולא איזה סוחר.

מודה שזה הרבה עבודה... זה רק רעיון כן (לא לתקוף אותי:roll: )

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני בעד הקמת פורום שכזה.

אבל נראה לי שדי מתבקש שהוא יהיה פורום פרטי שרק מעל כמות הודעות וותק מסוימים תהיה גישה אליו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

רעיון גרוע לדעתי ואני אסביר את עצמי. תרד כזה יכול להיות מצויין רק בתנאי שיכתבו בו אנשים ישרים ומושלמים. אבל אף אחד לא מושלם.

לדוגמה בן אדם רוצה לקנות רכב מסויים , יחסית נדיר כי רובם שחוטים. מצא אחד כזה יד 1 וק"מ נמוך ושמור מאוד אבל מוכר דורש מחיר גבוה ממחירון. אז אותו בן אדם מתחיל לרשום שרכב מוזנך לא מטופל דורש השקעה ובעלים שקרן . הכל כדי למנוע מאחרים להגיע לראות את הרכב וכך לגרום לבעלים להוריד מחיר.

לכן לדעתי עדיף להמשיך דרך הישנה.

פורסם

חברים, בהחלט עשוי להיווצר מצב בו מישהו ימצא את עצמו מתגונן בשמפט דיבה.

אבל... כמו שנכתב פה "הפוך גוטה"...

מה אם הצד המחפש יהפוך לאקטיבי והצד ה"מלכלך" יהפוך פסיבי?

מבולבלים?.. אני אסביר:

לא צריך שיהיה פורום שמלא בהודעות "רכב XX - סוחר בהסוואה" או "רכב YY - גרוטאה לא להתקרב" וכד' שבקלות נראות כמו לשון הרע או דיבה.

במקום זה, המחפשים יפרסמו את העניין בתור שאלה.

נניח מישהו מהפורום רואה מודעה של רכב XX ומעוניין לגשת לבדוק.

הוא מפרסם הודעה בפורום "רכב XX - מישהו ראה?" עם קישור למודעה.

במידה ויש למישהו מחברי הפורום ידע כלשהו על הרכב\המוכר או כל דבר שיכול לשפוך אור על הקנייה הוא יכול לכתוב זאת כעובדות אובייקטיביות מהתרשמות שלו בלבד. כך נוצר מעיין "אינדקס" של רכבים עם עובדות במסווה של תשובות תמימות בפורום רכב.

החיסרון היחידי שאני רואה הוא כאשר שני חברי פורום יחשקו באותו רכב (דמיינו לבד מה עשוי לקרות)

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

אני לא יכול להרחיב בנושא כיוון שמוטל על הנושא צו איסור פרסום. אבל הפרטים שאני כן יכול לספר לכם הם שאנחנו בהנהלת הפורום כן חושבים על משהו שדי קרוב למה שהצעתם. אנחנו מאוד מקווים שבעתיד הקרוב נוכל להציג בפניכם פיתרון שמאוד יעזור לכם לבחור את הרכב המשומש הבא שתרכשו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, הבננה שלך כזאת מגניבה, אני גם רוצה כזאת. אני יכול לשחק איתה??

אוף טופיק,

הזכרת לי את בריאן שהוא מחופש אליה...

peanut butter jelly time :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מה נסגר? כל שבוע יפתח פורום חדש?

מה הבא בתור? פורום מטליות משקפיים? פורום אוספי טאקי?

אחלה רעיון, באמת. הייתי שמח לראות משהו כזה קורם עור וגידים, אבל לא לכל דבר צריך לפתוח פורום?

אפשר פשוט לפתוח שרשור (כמו זה המזהיר מפני מודעות 'לא מדוייקות' ביד2).

רוצים סלקציה של אנשים שלהם תתאפשר גישה? פתחו את השרשור באוף טופיק. כל מורשי הגישה לשם כבר מסוננים, צריך לבקש הרשאה כדי לכתוב שם, אפשר לעשות את אותו השרשור דביק ולהשתמש בכלי החיפוש בתוך שרשור.

עמוס גם ככה עמוס, למה להכביד עליו עוד?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה דעתכם? :twisted:

זה דורש תשתית ניהולית ואפליקטיבית, כדי להיות יעיל ובעיקר אמין.

כמה תהיה מוכן לשלם על שירות כזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תלוי כמה ישלמו לי על העלאת מידע...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...