Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לאור דרישה שעלתה לאחרונה מהעבודה ואחרי 28 שנים שבהן הצלחתי להימנע מזה, חוששני שעליי לרכוש חליפה.

זה לא משהו שאני עושה כל יום ונראה שהיא תהיה בשימוש אחת לכמה חודשים, לכן אני לא מחפש את הזול ביותר

אלא מוצר איכותי במחיר סביר.

יש לי כשבועיים לעשות שיעורי בית, לערוך סקר שוק ולבצע את הרכישה. אשמח למעט מידע מבעלי נסיון בתחום:

1. מהם הקריטריונים אותם חשוב לבדוק?

2. לאיזה תקציב יש להתכונן ומהן נקודות הקיצון בסקאלת המחירים?

3. האם ישנם חנויות או בעלי מקצוע עליהם תוכלו להמליץ באזור השרון ומרכז הארץ?

4. מה תוכלו לספר לי על תחזוקה של חליפה בזמן שגרה ובעת נסיעה לחו"ל כשהיא במזוודה?

כמובן שכל מידע או טיפ נוסף יתקבלו בברכה.

אני הולך במקביל ללמוד את הנושא ברשת, אך כל המרבה הרי זה משובח.

בתודה מראש.

bond+brosnan.jpg

פורסם

אני מתחבט בשאלה דומה, ומה שנראה לי שאעשה זה לקחת את המידות שלי ע״פ מדריכים שאפשר למצוא באתרים כמו מרקס&ספנסר או מייסי׳ס, ופשוט להזמין משם.

אתה יכול ככה למצוא לך אחלה דילים, גם על מותגים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תתחיל פה ותבין איזה סגנון מומלץ לך לפי מבנה גוף. זה יותר חשוב מכל דבר אחר, אתה צריך להרגיש טוב ולהיראות טוב בחליפה.

תבחר את העיצוב שאתה רוצה:

איטלקי:

italiansuit.jpg

אנגלי:

20121002-210607.jpg

או אולי אמריקאי?

20121002-185132.jpg

כמה שאני נמצא יותר באתר הזה כך אני מגלה עוד ועוד מידע. תעיין שם.

חליפות זה עולם ומלואו. וזה ממש לא מתחיל ונגמר בחליפה עצמה. עניבות, נעליים, חולצה, עם ווסט, בלי ווסט.

שיהיה בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בימנו אתה יכול למצוא חליפה טובה (לא ברמה של הוגו או זניה כמובן) בזארה,קאסטרו,רנואר. אלה אם אתה מתכוון ללכת לחיט ולקבל משום ספציפי.

פורסם

Spire, בדיוק דבר כזה חיפשתי! וואי, יש המון ללמוד שם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זארה וסוגיה מספקים בגדי שרד באיכות נמוכה ואחרי מספר לבישות הבגד אינו ייצוגי.

אם אין ברירה אלא לרכוש בארצנו האהובה, אפשר ללכת לפולגת עודפים ולהצטייד בחליפה של דניהל השטר.

חליפות זולות יחסית באיכות טובה מאד ועיצוב רענן.

תבלה ותביא הרבה פפלינוס מפגישותיך העסקיות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש כמה חנויות טובות באיזור ת"א.

אופנת סגל-העלייה 8

יהושע בן נון-דרך מנחם בגין 10

על רחובות, העלייה פינת דרך מנחם בגין יש שם הרבה חנויות שמוכרות חליפות + תופרים

פורסם

יש מודות שמתחלפות, אבל חליפה קלאסית טובה תחזיק הרבה שנים.

ממליץ ללכת על אפור כהה מבד איכותי. גם כחול כהה יכול לעבוד, אבל אם אתה קונה רק חליפה אחת, עדיף אפורה.

לגבי פסים, יש כאלה שאוהבים, אבל זה מושפע הרבה יותר מאופנות.

מבחינת מבנה גוף, נראה לי שעדיף לך חליפה בחתך איטלקי או אמריקאי, אני הייתי בוחר באיטלקי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שלומות,

לאור דרישה שעלתה לאחרונה מהעבודה ואחרי 28 שנים שבהן הצלחתי להימנע מזה, חוששני שעליי לרכוש חליפה.

זה לא משהו שאני עושה כל יום ונראה שהיא תהיה בשימוש אחת לכמה חודשים, לכן אני לא מחפש את הזול ביותר

אלא מוצר איכותי במחיר סביר.

יש לי כשבועיים לעשות שיעורי בית, לערוך סקר שוק ולבצע את הרכישה. אשמח למעט מידע מבעלי נסיון בתחום:

1. מהם הקריטריונים אותם חשוב לבדוק?

2. לאיזה תקציב יש להתכונן ומהן נקודות הקיצון בסקאלת המחירים?

3. האם ישנם חנויות או בעלי מקצוע עליהם תוכלו להמליץ באזור השרון ומרכז הארץ?

4. מה תוכלו לספר לי על תחזוקה של חליפה בזמן שגרה ובעת נסיעה לחו"ל כשהיא במזוודה?

כמובן שכל מידע או טיפ נוסף יתקבלו בברכה.

אני הולך במקביל ללמוד את הנושא ברשת, אך כל המרבה הרי זה משובח.

בתודה מראש.

bond+brosnan.jpg

מצטרף להמלצה על פולגת.

בנוגע ל

כשבועיים לעשות שיעורי בית
- קח בחשבון שלא תמיד תהיה חליפה זמינה במידה שלך ויצטרכו להזמין מחנות אחרת, חוץ מזה שיתכן שתצטרך לבצע תיקונים (הצרה / הרחבה מכפלות וכו') - כך שבמקומך הייתי עושה את ההזמנה במהלך השבוע הקרוב.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תודה לכל המגיבים, עשיתי את שיעורי הבית ובתחילת השבוע הבא אניע את תהליך הרכישה.

מסקנות ביניים מלימוד הנושא:

1. את הקניה אולי אעשה בפולגת או אחת החנויות היעודיות אך לא משם אתחיל, בשביל זה אגש קודם לאחת הרשתות הגדולות בהן ניתן למדוד ולהתרשם ממגוון רב של חליפות בשירות עצמי (המשביר, H&O וכו'). לאחר סשן ראשוני של התרשמות וכשאהיה סגור יותר על הכיוון הנחוץ לי, אוכל להגיע לחנות היעודית ממוקד יותר וכך לחסוך מעצמי בלבולי שכל מיותרים. כברירת מחדל אינני סומך על ה"מומחים" שעובדים בחנויות האלה שיגידו לי מה אני צריך, בסוף היום אני זה שאחראי לתהליך ולתוצאות ולכן אצטרך לבוא לפחות עם מושג בסיסי על מה שאני מחפש. אם אראה שיש עם מי לעבוד כמובן שאשמח להיוועץ באיש מקצוע, אך אי אפשר לבנות על זה.

2. ידע זה כח, אבל יותר מדי ידע עלול להיות חולשה; כדאי להיזהר שלא להכניס את המוח לקופסה קטנה ולאמץ חשיבה דוגמטית עוד בטרם מדדתי את החליפה הראשונה. קראתי וזכרתי מושגים - יופי, עכשיו נלך לחנות ונראה עד כמה כל זה מיישר קו עם המציאות ועם ההיצע בשוק המקומי.

3. במקרה שלי החליפה היא כלי עבודה ולקנייתה יש להתייחס בהתאם - זה לא חייב להיות הכי יקר אך רצוי שיהיה איכותי, עמיד לאורך זמן (עד כמה שניתן לדעת זאת בעת הרכישה) וארגונומי (כלומר נח ולא מגביל בתנועה).

4. במקרה דנן יש לשקול היטב את סוג הבד שיהיה בשימוש. כדאי להיזהר מבד חם או עבה מדי, זה עלול להיות בעייתי כשזזים כל היום (כמו בתערוכה או ארוע לקוחות) ולא סתם יושבים במזגן.

בהקשר של סעיף 4 אני חוזר לאחת משאלותיי המקוריות:

מה תוכלו לספר לי על תחזוקה של חליפה בזמן שגרה ובעת נסיעה לחו"ל כשהיא במזוודה?

אם נחדד, אשמח ללמוד מנסיונכם איזה בד רגיש יותר לקיפולים בעת השינוע ולהבדלים קיצוניים במזג האוויר. (לחות/טמפרטורה)

עדכונים נוספים ומקורות מידע שימושיים יגיעו בשבוע הבא. הישארו עמנו.

פורסם

חנות חליפות ברעננה שנקראת טוויג, איכותי ולא יקר.

אתה מודד משהו מההיצע ולאחר מכן הם מבצעים את ההתאמות הדרושות

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כמו שהמליצו לך, אכן לפולגת חליפות לא רעות, והן תמורה טובה למחיר, וגם נראות מכובדות.

רנואר/זארה/קסטרו, אל תתקרב. זה לא חליפה למישהו שצריך חליפה נורמלית, אולי לאיש מכירות

של שקל וחצי ;-)

תשתדל באמת לרכוש אחת קלאסית, מסכים עם ניטש שעדיף אפורה, אבל לדעתי אפור כהה, כיוון

שחליפה שלא באיכות גבוהה ובאפור בהיר, נראית זולה.

בנוסף, תזכור שחליפה, ברגע שאפילו החלפת עניבה, היא נראית אחרת לגמרי, ועוד יותר אם החלפת

חולצה ועניבה, כך שאין טעם בריבוי חליפות, אלא דווקא בעניבות, חולצות, חגורות וכד׳.

לגבי פסים או לא, בשנים האחרונות פסים מאוד אופנתיים, אבל זה יכול להשתנות. אני אישית אוהב,

אבל תמיד השתדלתי לקנות כאלה עם פסים עדינים מאוד, כך שגם אם האופנה מתחילה להשתנות,

זה לא חליפת פסים צעקנית, שכבר אין אפשרות ללבוש אותה.

• תוכן חדש...