Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שופט שקיבל דו"ח על שימוש בסלולרי בזמן נהיגה יפנה ליעוץ בפורום?

האם הוא ינסה לשכנע את השוטר ש"בכלל לא דברתי" ?

האם .. האם .. האם...

אז לא.

הוא בכלל לא מתווכח. בזמן האירוע מתקשר לחבר שלו, שהוא במקרה ניצב במשטרה, ומבקש ממנו לשוחח עם השוטר.

ליבי לשוטר, כי אני לא יודע איפה הוא יהיה מחר.

"השופט חאלד כבוב קיבל דו"ח וצלצל למפקד מחוז תל אביב ניצב אהרון אקסול, וביקש ממנו לשוחח בטלפון עם השוטר."

נזכרתי בשיחת סמול טוק שהיתה לי פעם עם שופטת, כאשר באחת ההפסקות השיחה עסקה ב..סביח וגלגוליו. כאשר אמרתי לה שאצל סביח המקורי בנגבה ברמת גן חונים רק קצת על המדרכה והולכים לזלול, היא ענתה: כאשר אתה שופט אתה לא יכול לחנות אפילו רגע אחד עם גלגל עם המדרכה. אבל יש ויש, גם בין השופטים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

דיגדג לי לכתוב על זה, אבל בשורה התחתונה השופט הלך בדרך הישר והתעקש לקחת את הדוח ולשלמו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

עצם העובדה שהוא התקשר לניצב ע"מ "שידבר" עם השוטר כבר מקוממת, שופטים לא מורמים מהעם ואם הם עשו עבירה הם צריכים לשלם עליה ולא לנסות לעגל פינות.

אבל כמו בכל דבר זה לא מעיד על הכלל בכל מקצוע יש אנשים הגונים יותר ופחות, נקווה שהוא לא מייצג את המקצוע שלו כי לא שמעתי הרבה מקרים בסגנון.

פורסם

צריך להעיף את אותו הניצב לקיבינימאט כי מקומו לא במשטרה.

זה שהשופט ביקש זו התנהגות של כמעט כל נהג שנעצר לצורך רישום דוח אבל זה שהניצב בכלל ביקש מהשוטר לא למסור את הדוח זה חמור מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אירוע מצער ומכביד מאוד! :(

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...