Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוראל הייבירד וסאב 305 פיוניר,המגברים הם רוקפורד 501X והשני לאנזר 434.

ההתקנה תבוצע מחר בבוקר ועדיין לא החלטתי מה עדיף ...בבקשה עזרתכם בין שני המגברים הללו ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.

תודה מראש

פורסם
לך על הרוקפורד 501X בלי שום היסוס.

מי שיגיד לך שלא נראה לי משוגע.

ח"ח.

באמת הרבה יותר איכותי וטוב.

לך על זה.

ROVER=~~

פורסם

אני אומר אחרת.

(בפעם המאה) היו תלונות על הקרוסים של המגבר הזה בפרט ומה גם שכן, הלאנזר יתן יותר הספק ממנו לדעתי.

4x65 RMS

נגד

4x150 RMS

נו באמת!

פורסם

היה לי 501X והוא עבד בלי שום בעיה.. היו תלונות תראה לי תלונות... בינתיים לא ראיתי תלונות כאן.

אולי פיספסתי איפה שהוא

ובבקשה בלי "אח של חבר שלי" או "דוד של אח של חבר שלי"... כי זה לא תופס לגבי תלונות.

תלונות שהיו כאן בפורום.

פורסם
אני אומר אחרת.

4x65 RMS

נגד

4x150 RMS

נו באמת!

אתה צוחק נכון ?

אולי אם גם אני אגיד 150 מספיק פעמים בלב, אולי גם אני אתחיל להאמין בזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני אומר אחרת.

(בפעם המאה) היו תלונות על הקרוסים של המגבר הזה בפרט ומה גם שכן, הלאנזר יתן יותר הספק ממנו לדעתי.

4x65 RMS

נגד

4x150 RMS

נו באמת!

150WX4 זה 600WRMS כולל כמו שאתה אומר. עם הבזבוזים וכול הבאלגן. כ60% CLASS AB

וכ75-85% ספק.

חישוב מהיר. בעוצמה מלאה המגבר צריך לצרוך כ73A כמעט כמו המונובולק של גל 1200WRMS.

זה נראה לך הגיוני? ועוד עם שני פיוזים של 25A. ויש עוד מליון אחד סיבות למה הוא לא יכול להגיע לעוצמה כזו. ברור?

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אני אוהב שתמיר משלב היגיון עם עובדות שאפשר לחשב :)

פשוט אי אפשר להגיב על זה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני נתתי את דעתי.

תמיר: עד שתמדוד את המגבר בעצמך ותגיד מה התוצאה - אתה לא יכול לנחש כמה הוא יכול לספק.

לאנזר אופטימיים מאוד... אבל כמה אפשר לרדת מ-150 וואט RMS לעומת 65 אצל רוקפורד, שאפילו אם הוא underrated לפעמים - הוא גם כן מוגבל בגלל נתונים כאלה או אחרים ?

אני אישית את רוקפורד בסידרת הפאנץ' שלהם, מעמיד דיי קרוב ללאנזר בסדרת ההריטג'.

ובבקשה בלי "אח של חבר שלי" או "דוד של אח של חבר שלי"... כי זה לא תופס לגבי תלונות.

תלונות שהיו כאן בפורום.

פורומים בחו"ל. אחרי שאיל אמר משהו על זה הלכתי וקראתי קצת.

זה לא קיים בכל מגבר 501X מן הסתם - אבל זאת מחלה נפוצה בסידרת הPUNCH.

פורסם

אחי, תמיר נתן נתון אמיתי,

זה כמו שתגיד שטרקטור יכול לעשות פתיחה 0-100 ב5 שניות,

אי אפשר שמגבר עם 600 וואט אמיתי, מקלאס AB, שיהיה עם 50 אמפר הגנה,

אם אני לא טועה, עם הגנה מסוג זו, אפשר מקסימום 60 (פחות או יותר) וואט ליציאה, מהסיבה הפשוטה

שהחישוב של תמיר לא מדוייק

הוא חישב אך ורק 4 אוהם, המגבר יציב גם ב2 אוהם, תעשה חישוב ל2 אוהם, ותגלה שהפיוז המקסימלי צריך לתאום באופן ישיר למשיכת אמפר בגישור.

בכל אופן, אם ניכנס לחישוב של תמיר, ונכפיל את העוצמה בגלל אפליקצית גישורים, נגלה שהמגבר אמור לקחת באמת באיזור ה90 אמפר.

לא נראה לי שזה המצב, ולכן לא צריך להוכיח פה כמה באמת הוא מוציא, מבחינת משיכת חשמל, זה לא אפשרי בכלל.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

איל, כמובן שאתה מדבר על 500 בהתנגדות 2 אוהם, משמע, תוריד (בערך) בחצי, קיבלת כמה פוטנציאל יש לערוצים להיות, כמה הם בפועל ? לך תדע.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

150*4 ב 2אום זה הגיוני 150*4 ב 4אום זה באמת מוגזם

RMS Power at 2 Ohms250 W x 4RMS Power at 4 Ohms150 W x 4More Information4x150W RMS at 4 OHMS. 4x300W Max at 4 OHMS 2x600W Max at 4 OHMS Bridged. 4x250W RMS at 2 OHMS Electronic Crossover Network Bass Boost Circuit Bridgeable at 4 Ohms 2 Ohm Stereo Stable Tri-Mode Capable Gold RCA Inputs Line Outs for 1/2 and 3/4 Channel Low Pass Filter Controls High Pass Filter Controls Power and Protection LED Indicators Soft Turn-on/Turn-off THD: 90dB Channel Separation: >65dB Freq. Response: 15Hz~30KHz Subwoofer Remote Level Control

לא נראה אמין

• תוכן חדש...