Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד!!

ותודה על שיתוף המידע - עניין אותי לראות את פנים התיבה הזאת ועשית זאת בצורה טובה :-D

פורסם
כל הכבוד, תודה על השיתוף ועל התעוד.

מוסיף קישור לשירשור זה בדף הפרוייקטים של הפורום.

כמה זמן זה לקח לך?

אם תוכל לחלק לשני חלקים - כמה שעות עבודה נטו וכמה ימים בסה"כ, מתחילת העבודה ועד לסיום.

אם תרשום את עלות החלקים, יהיה נחמד.

תודה.

תודה לכל מי שפרגן ולך בוקי.

קשה להגיד כמה זמן לקח. עבדתי בעיקר בסופי שבוע ובבקרים. היו ימים שבהם לא עבדתי בכלל.

אבסולוטית התחלתי לעבוד ולפרק את האוטו בסוף אפריל (26 לאפריל) וסיימתי ב17 למאי.

אבל בזמן הזה עשיתי בנוסף גם כל מיני עבודות אחרות כמו החלפת פעמונית, החלפת אטם sump (קרטר?), החלפת בושינג של anti-roll-bar החלפת ברקסים החלפת lower arm balljoint ועוד כמה דברים "על הדרך"...

נטו - לקח לי יומיים לפרק, בין ארבעה לחמישה ימים לשפץ את התיבה ויום וחצי להרכיב את התיבה בחזרה.

עלות החלקים - בסביבות 3000 ש"ח. פלוס שמן - בסביבות 500ש"ח.

פורסם
כל הכבוד על היוזמה !

כיף לראות שאתה משקיע בקליאו :)

הקליאו מאד נעימה לנסיעה. היא רכה ונותנת להנות גם בנסיעה ארוכה. אני על הכביש שעתיים ביום ולפעמים יותר. עכשיו עם האוטו היפני שברשותי אני מרגיש הרבה יותר אמינות אין מה לדבר אבל פחות נעים - תגובות קשות וחזקות יותר.

בכל אופן - תודה.

אם עדיין לא לקחת את האוטו שלך למוסך - אז אני יכול לנסות לעזור לך לחסוך את עלות החלקים - תנסה להשיג את החלפים מהיבואן פרונטק.

פורסם
נסיעה טובה וזהירה!

ותודה :oops:

סליחה אם הבכתי.

מסכים לגמרי. זה אולי המסר העיקרי שלי לכל מי שמתעסק עם האוטו - מדובר על החיים שלנו ושל אנשים אחרים בכביש. חובה לוודא ולבדוק ולוודא שוב ושוב. אין מקום לטעויות. אני עובד עם ספר צמוד ונועל כל בורג לטורק המתאים. אין מקום לטעויות.

שתהיה לכולנו נסיעה נעימה ובטוחה - ושבכלל תרבות הנהיגה פה בארץ תעלה איזה מדרגה או שתיים.

פורסם
תודה לכל מי שפרגן ולך בוקי.

קשה להגיד כמה זמן לקח. עבדתי בעיקר בסופי שבוע ובבקרים. היו ימים שבהם לא עבדתי בכלל.

אבסולוטית התחלתי לעבוד ולפרק את האוטו בסוף אפריל (26 לאפריל) וסיימתי ב17 למאי.

אבל בזמן הזה עשיתי בנוסף גם כל מיני עבודות אחרות כמו החלפת פעמונית, החלפת אטם sump (קרטר?), החלפת בושינג של anti-roll-bar החלפת ברקסים החלפת lower arm balljoint ועוד כמה דברים "על הדרך"...

נטו - לקח לי יומיים לפרק, בין ארבעה לחמישה ימים לשפץ את התיבה ויום וחצי להרכיב את התיבה בחזרה.

עלות החלקים - בסביבות 3000 ש"ח. פלוס שמן - בסביבות 500ש"ח.

כמובן ש:

א. אני לא מיומן. זו פעם ראשונה שאני עושה משהו כזה. למישהו מיומן שעשה את זה כבר פעם זה כנראה יקח פחות זמן.

ב. כל החלקים עלו 3,000 ש"ח - אבל מדובר על ה-כ-ל. יכול להיות אדם שיפתח את התיבה ויחליט שהבוכנה הנגדית של E1 תקינה או שהband של F2 תקין ולא צריך להחליף וזה יוזיל לו את העלויות. בנוסף - העלויות כללו גם 2 EVM מקוריים ומתאם לקולר שמן.

פורסם
כמובן ש:

אני לא מיומן. זו פעם ראשונה שאני עושה משהו כזה. למישהו מיומן שעשה את זה כבר פעם זה כנראה יקח פחות זמן.

בדיוק בשביל זה רציתי לקבל הערכת זמן.

רובינו כאן לא מכונאים מקצועיים ולכן הנתון הזה חשוב.

פורסם

אחד הדברים המדהימים שראיתי לאחרונה.

כל הכבוד.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

• תוכן חדש...