Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

בדיוק כך. לקחת את המפתחות (שסביר להניח שנשארו בסוויץ') ורצוי גם את המסמכים שבתא הכפפות.

עם כל הכבוד לדרמה, אינני חושב שכותב הפוסט נהג באופן חכם במיוחד או עמד היטב במבחן התוצאה.

אגב, נושא לדיון נפרד זה למה הוא לא ראה את הרכב הפוגע מראש. כביש ריק, חושך... נשמע די מוזר.

פורסם

גם לקחת את המפתחות זה לא הכי חכם, הוא גם כן יכול להשתגע ולפגוע בכם.

מה שכן זה הדבר היחידי שעוד אפשרי מהבחינה שמסתבכים כמה שפחות.

פורסם
האיש ה"שקול" שכתב את זה לא חשב לצלם/להסריט קצת את הסיטואציה? גם כן קצת מסטול...לא?

יש לינק לסרטון בהודעה הפותחת.

אם אני לא טועה הוא הקליט את השיחה השניה למשטרה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

גבי, שלחתי לך ה"פ.

בכל מקרה, לא תקין בעליל שלא הגיעה ניידת (אפילו סיור) למקום. בושה וחרפה. אבל אין לדעת, אולי הם היו עסוקים באירועים לא פחות חשובים (בלי ציניות!).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
ואז קושר אותו או עושה לו משהו שהוא לא יוכל להשתחרר ממנו, ואם צריך גם לוקח אותו לתחנה והופך להם את התחנה באמצע הלילה!

ואני מתכוון למילה במילה, ואם הוא היה מתנגד הייתי שובר לו גם כמה צלעות.

פלילי לא פלילי במקרים כאלה אני לא חושב, הבנאדם הוא על תקן רוצח שניסה להרוג אותי בכוונת תחילה.

קשה לי לעכל שככה נתת לו ללכת לנפשו, עזוב מה איתך ומה עם הרכב שלך, אם הפעם הבאה תיהיה מחיקת משפחה שלמה?

.

יש לך מושג בכלל כמה שנים בכלא העבירות שתיארת יתנו לך?

אתה בכלל מבין שאתה מדבר לא פחות ולא יותר על חטיפה?....

אתה מבין שאתה הרבה יותר גרוע מהשיכור בסיפור של פותח השרשור? (ואל תדבר איתי על מה הוא עלול לגרום אם לא תחטוף אותו).

אני באמת מקווה עבורך שאתה אלים כך רק מאחורי המקלדת והמסך ולא במציאות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני היחיד שלא מובנת לו הקפיצה בין "3:50 בבוקר. איילון צפון. הבאנו את אחותי לשדה התעופה. אנחנו בדרך חזרה. הכבישים ריקים. נסיעה שלווה." לבין "פתאום זעזוע חזק."? ועוד מדובר באיילון צפון, לא איזה כביש עם המון צמתים והשתלבויות. נשמע כמו תאונה שאפשר היה למנוע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

גם את מלחמת העולם השניה אפשר היה למנוע. אבל מה לעשות, היתה מלחמה, היתה גם תאונה.

בושה למשטרה.

פורסם

אכן המדרון חלקלק בין תאונה בכביש ריק לבין מלחמת עולם :roll: אם רק צ'מברליין היה מסתכל במראה האחורית.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אני היחיד שלא מובנת לו הקפיצה בין "3:50 בבוקר. איילון צפון. הבאנו את אחותי לשדה התעופה. אנחנו בדרך חזרה. הכבישים ריקים. נסיעה שלווה." לבין "פתאום זעזוע חזק."? ועוד מדובר באיילון צפון, לא איזה כביש עם המון צמתים והשתלבויות. נשמע כמו תאונה שאפשר היה למנוע.

לא, אתה לא היחיד. הוא שאמרתי:

נושא לדיון נפרד זה למה הוא לא ראה את הרכב הפוגע מראש. כביש ריק, חושך... נשמע די מוזר.
פורסם
יש לך מושג בכלל כמה שנים בכלא העבירות שתיארת יתנו לך?

אתה בכלל מבין שאתה מדבר לא פחות ולא יותר על חטיפה?....

אתה מבין שאתה הרבה יותר גרוע מהשיכור בסיפור של פותח השרשור? (ואל תדבר איתי על מה הוא עלול לגרום אם לא תחטוף אותו).

אני באמת מקווה עבורך שאתה אלים כך רק מאחורי המקלדת והמסך ולא במציאות.

לחטוף? אלימות?

הבנאדם הזה שיכור, מסומם, לך תדע מה הוא יכול לעשות לך.

מתי פעם אחרונה ראית בנאדם שיכור?

תאמין לי שראיתי גם משתי הצדדים של החיים, צד אחד לבוש בג'ינס וצד אחד עם מכשיר קשר ביד.

אני לא בא להסביר לך על מדעי האלכוהול.

אבל רק שתדע שהשכרון מאלכוהול יכול להפוך בנאדם ב180 מעלות.

• תוכן חדש...