Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה בעניין ניתוק כרית האויר?

אשמח אם מישהו יוכל להתייחס גם לקפטיבה

מכיוון שאופציה זו אינה נחוצה לי איני זוכר אם זה קיים או לא. נדמה לי שלא.

אבדוק עבורך מאוחר יותר. ב S_MAX כמובן....

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כבעלים של קאיה קרניבל ובעבר רנו סנייק ו -4 ילדים בכיסאות בטיחות ממליץ לך ללכת דוקא על המיניוואנים הקטנים כדוגמאת סיטרואן פיקאסו, פיג'ו 5008 או רנו סנייק.

המושבים בשורה השנייה נפרדים כך שאפשר להזיח כל אחד מהמושבים בנפרד קדימה ואחורה. המכוניות עצמן יותר זולות הן לרכישה והן לאחזקה ואיכות הנסיעה והפינוק לנהג ולנוסעים יותר טובה.

בכל הרכבים הכניסה לשורה ה-3 פחות נוחה (בייחוד עם בשורה ה-2 יש כיסאות ילדים כך שאי אפשר לקפל המושב) בייחוד עם צריך לעזור לילד לקשור את החגורה. כמו כן כשהשורה ה-3 פתוחה הבגא'ז קטן יחסית בקאיה עד לא קיים בפג'ו, רנו ושות אולם היתרון שלהם על הקאיה הוא שהשורה ה-3 מתקפלת לרצפת הרכב.

פורסם

עופר, אם אפשר לדעת מיאזה שנה הקאיה שברשותך.

למה אתה מתכוון בעלויות אחזקה גבוהות?

בכל מקרה הכוונה שלי היא להשתמש ב מושב אחד בלבד בשורה השלישית עבור ילד שחוגר את עצמו לבד. הכניסה למושב זה בתצור הזאז יכולה להעשות גם מכיוון הבגאז.

בנוגע לפיגו, היא יקרה מדי, הרנו לא באה בחשבון כרגע, והסיטרואן עם גיר רובוטי. אני לא שולל לגמרי את אופציית הסיטרואן אבל נדמה לי כי שלושת הרכבים אותם הזכרתי עולים על הסיטרואן. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
מה בעניין ניתוק כרית האויר?

אשמח אם מישהו יוכל להתייחס גם לקפטיבה

ניתוק כרית אוויר קיים כיום כמעט בכל רכב כולל הקרניבל.

מכיוון שאופציה זו אינה נחוצה לי איני זוכר אם זה קיים או לא. נדמה לי שלא.

אבדוק עבורך מאוחר יותר. ב S_MAX כמובן....

בדקתי. אין.

פורסם

הקאיה שברשותי היא מודל 2009 בנזין נמצאת אצלי (יותר נכון אצל אשתי רוב הזמן) שנה ומראה אמינות טובה

בחרנו ללכת על גרסת הבנזין מאחר ואנחנו לא נוסעים המון ומעדיפים את השקט היחסי של מנוע הבנזין

הרכב גדול וכבד וצורך יחסית הרבה דלק גם בנסיעות בין עירוניות ארוכות, הרכב כחדש עולה בסביבות 200 אלף ש"ח וכנגזרת מכך כל טיפול ברכב הוא יקר יחסית לשאר האופציות שהעליתי ושאני מכיר. הרכב נועל צמיגים גדולים ורחבים יחסית כך שכל צמיג עולה 800-1000 ש"ח.

בדוק במעמד הבדיקה שניתן להזיח את המושבים בשורה השנייה קדימה ואחורה (אצלנו במודל 2009 אי אפשר בעוד אצל חברים עם מודל 2008 אפשר). זה קריטי מאחר וכך תוכל להזיז קדימה שורה 2 ו-3 ולקבל עוד כמה ס"מ בתא המטען

אנחנו בחרנו לשים 2 ילדים בשורה 2 ו-2 ילדים בשורה 3 בכדי שהילד בשורה ה-3 לא ישאר "בודד". שים לב שהכיסאות אינם מתקפלים לרצפת הרכב כך שתאלץ להוציא את המושב הנוסף בשורה 3 אם תרצה יותר מקום.

ביחס לרכבים הקודמים והנוספים שיש לנו אינני יכול להגיד שהרכב מפנק באיכות הנסיעה ודי בסיסי מבחינת איבזור פנים, מה שכן יש לו 2 מזגנים נפרדים מקפיאים עם יציאות הן לשורה 2 והן לשורה 3.

אשמח לענות על עוד שאלות

פורסם
הקפטיבה דיזל תתאים לכם, בתקציב נכנס מודל 09.

קפטיבה 2009.? קצת יקרה? אפשר קצת פרטים על הקפטיבה דיזל?

פורסם
הקאיה שברשותי היא מודל 2009 בנזין נמצאת אצלי (יותר נכון אצל אשתי רוב הזמן) שנה ומראה אמינות טובה

בחרנו ללכת על גרסת הבנזין מאחר ואנחנו לא נוסעים המון ומעדיפים את השקט היחסי של מנוע הבנזין

הרכב גדול וכבד וצורך יחסית הרבה דלק גם בנסיעות בין עירוניות ארוכות, הרכב כחדש עולה בסביבות 200 אלף ש"ח וכנגזרת מכך כל טיפול ברכב הוא יקר יחסית לשאר האופציות שהעליתי ושאני מכיר. הרכב נועל צמיגים גדולים ורחבים יחסית כך שכל צמיג עולה 800-1000 ש"ח.

בדוק במעמד הבדיקה שניתן להזיח את המושבים בשורה השנייה קדימה ואחורה (אצלנו במודל 2009 אי אפשר בעוד אצל חברים עם מודל 2008 אפשר). זה קריטי מאחר וכך תוכל להזיז קדימה שורה 2 ו-3 ולקבל עוד כמה ס"מ בתא המטען

אנחנו בחרנו לשים 2 ילדים בשורה 2 ו-2 ילדים בשורה 3 בכדי שהילד בשורה ה-3 לא ישאר "בודד". שים לב שהכיסאות אינם מתקפלים לרצפת הרכב כך שתאלץ להוציא את המושב הנוסף בשורה 3 אם תרצה יותר מקום.

ביחס לרכבים הקודמים והנוספים שיש לנו אינני יכול להגיד שהרכב מפנק באיכות הנסיעה ודי בסיסי מבחינת איבזור פנים, מה שכן יש לו 2 מזגנים נפרדים מקפיאים עם יציאות הן לשורה 2 והן לשורה 3.

אשמח לענות על עוד שאלות

בשנתון 2007 שיש לנו אפשר להזיז את כל המושבים אך יש לנו את גירסת הדיזל שהיא יותר חסכונית מהבנזין (לדעתי)..

מה שכן הצמיגים בקרניבל זה מכה...מנסיון אם אתה רוצה מחיר טוב לצמיגים אז אתה צריך לנסוע לכפרים שם תימצא צמיג סיני/אמריקאי במחיר יותר זול ממה שתמצא בעיר.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

צמיג סיני... זה בד"כ זבל שלא ראוי למכונית, בוודאי מכונית כבדה.

הייתי מאוד נזהר מהחסכונות האלה.

פורסם
שלום,

המשפחה בת 5 נפשות. 3 ילדים בבוסטרים/כסאות תינוק. מחפשים כמו הרבה אחרים כאן רכב 7 מקומות בתקציב של 80,000 ש"ח

אשמח לקבל חוות דעת על כל אחד מהרכבים הנ"ל, כמו כן פתוח לאופציות נוספות.

אולי מיצובישי אאוטלנדר 2008 עם 7 מושבים, הדגם הבסיסי יעלה באזור ה 90 אלף. אתמול בבוקר בן דוד שלי רכש אחת משנתון 2009 , מנוע 2.4 בנזין, בסכום של כ 100,000 ש"ח. הדבר היחידי שאני לא בטוח לגביו זה מזגן לשורות האחוריות. נהגתי ברכב ולדעתי הוא מאוד מאובזר ונוח. השורה השנייה מחולקת ל2+1 שזזים על מסילות (לא כמו מיניוואן מלא של 3 נפרדים על מסילות). לגבי ניתוק כרית אוויר אני גם לא יודע.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מסכים שהאוטלנד הוא רכב מצויין. אך שנת 2008 7 מושבים עדיין מעל התקציב, ואני לא מעוניין כרגע למשוך את התקציב למעלה. למטה אין לי בעיה :wink:.

גילוי נאות: הרכב המיועד להחלפה הינו מיצובישי אאוטלנדר שנת 2007 (5 מושבים).

פורסם
צמיג סיני... זה בד"כ זבל שלא ראוי למכונית, בוודאי מכונית כבדה.

הייתי מאוד נזהר מהחסכונות האלה.

נוטה להסכים אתך, מי שמחזיק מכונית כזאת צריך לקחת בחשבון עלויות אחזקה גבוהות יותר ממשפחתית ישראלית ממוצעת.

הכל יחסי בחיים... גם צריכת הדלק גבוהה יותר מצריכה של משפחתית ממוצעת.

• תוכן חדש...