Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה נולדו לי תאומים חמודים, ולכן אני צריך להחליף את הרכב.

היום, אני נוהג ברנו פלואנס, ומאוד מרוצה ממנה בעיקר מנושא הנוחות הממש טובה של הכיסאות שלה, המרחב בתוך הרכב

והכי חשוב, מכך שמדובר באוטו מאוד מאוד בטיחותי.

בעקבות הולדת התאומים, אני צריך אוטו גדול יותר - בדגש על תא מטען גדול לעגלת תאומים.

בעבודה יש לי אופציה לבחור בין שני רכבים:

יונדאי I30CW חדשה או אופל אסטרה סטיישן חדשה (ספורט טורר).

שמעתי המון המלצות טובות על אופל בעיקר על הפן של הבטיחות ונוחות, ואילו על יונדאי יש לי רק דעות שליליות מתקופת הגטס שהיתה לי.

אני מעוניין לקבל המלצות איזה רכב עדיף מבין השניים:

1. איזה אוטו נחשב לבטיחותי יותר?

2. איזה רכב נחשב למפנק יותר מבחינת נוחות, מושבים מפנקים וכו'?

תודה רבה

פורסם

מבין 2 האפשרויות אני חושב שהייתי בוחר באופל. אבל אם הפלואנס טובה לכם למה לא להחליפה בפלואנס סטיישן?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הרכב הקודם שלי היה יונדאי i30cw והנוכחי אופל אסטרה סטיישן בשנתיים האחרונות.

למרות שהיונדאי היתה לא רעה, האופל זו ליגה אחרת.

ואני אמנה את היתרונות:

1. האופל הרבה יותר נוחה ונעימה לנהיגה. הישיבה , היציבות של האוטו על הכביש, המומנט.

2. מבחינת אבזור(לפחות בדגם שלי): בלם יד אלקטרוני, הגה מעור, בקרת שיוט, בקרת אקלים מפוצלת.

3. גודל - האופל בעלת תא מטען גדול יותר(2 עגלות נכנסות), וגם אפשר לשים 2 כסאות תינוק בקלות.

אם יש לך אפשרות לאופל אל תהסס.

פורסם

במהלך נסיעה לחו"ל לפני כמה חודשים השכרתי רכב וקיבלתי את האופל.

הרכב מאוד נעים והתא מטען מרווח ביותר.

המושבים נוחים והמנוע מעולה.

ביונדאי I30CW אבי מחזיק כרכב מהעבודה ואני מכיר את הרכב.

האופל יותר מאסיבית מהיונדאי-דלתות כבדות יותר ובכלל האוטו עצמו מרגיש פחות קליל.

מבחינת מרווח אני נוטה לכיוון האופל.

מצד שני האמינות של יונדאי מוכחת.

בכל מקרה אני הייתי בוחר באופל-נהנתי מאוד מהרכב במהלך השבוע וחצי שהייתי איתו.

[נהגתי בגרסה ידנית]

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

את האופל אני לא מכיר כך שאני יכול רק לשתף את ההתרשמות של מה- i30cw החדשה (3 שבועות אצלנו) שהחליפה את הדגם הקודם שהיה לנו.

1. פנים הרכב- שדרוג מהותי באיכות לעומת הדגם הקודם ובכלל הרכב מרגיש מוצק ואיכותי. תא המטען גדול כמצופה מרכב סטיישן. המושבים מאוד נוחים בנסיעה ארוכה (במיוחד בהשוואה לדגם הקודם) ובידוד הרעשים מרשים. הרכב מרגיש נטוע על הכביש גם במהירויות גבוהות מאוד.

2. ביצועים- לא מרגיש כמו 135 כ"ס. כדי לקבל ביצועים טובים מהאוטו צריך למשוך את הסל"ד גבוה גבוה, לזכות המנוע יאמר שיש לו צליל לא רע בסל"ד כזה. תיבת ההילוכים עם 6 הילוכים קצת מציקה כי היא כל הזמן עוברת להילוך גבוה מהר מדי (לטובת חסכון), זה אומר שיש הרבה החלפות הילוכים (קיק דאון) וזה מעכב את קבלת הכוח. העברות ההילוכים חלקות ונעימות.

3. אבזור- פחות מהדגם הקודם (חסר USB וחלון בגג) אבל מקבלים חלונות כהים מקוריים (חשוב לילדים), BT מקורי שמזרים מוזיקה מהנייד (אבל באופן בסיסי ללא יכולת להחליף שירים מהממשק ברכב אלא רק מהנייד), הגה מעור ופנסי ערפל עם RDL לד.

היונדאי משווקת היום עם מערכת מולטימדיה שמתקינים בארץ (גם דרך הליסינג) וזה לא רע. אני לא יכול עדיין לחוות דעה עליה כי היא תגיע ברכב הקבוע שמכינים בימים אלו (כרגע אנחנו עם רכב גישור ללא מולטימדיה).

הרכב הקודם שלי היה יונדאי i30cw והנוכחי אופל אסטרה סטיישן בשנתיים האחרונות.

למרות שהיונדאי היתה לא רעה, האופל זו ליגה אחרת.

ואני אמנה את היתרונות:

1. האופל הרבה יותר נוחה ונעימה לנהיגה. הישיבה , היציבות של האוטו על הכביש, המומנט.

2. מבחינת אבזור(לפחות בדגם שלי): בלם יד אלקטרוני, הגה מעור, בקרת שיוט, בקרת אקלים מפוצלת.

3. גודל - האופל בעלת תא מטען גדול יותר(2 עגלות נכנסות), וגם אפשר לשים 2 כסאות תינוק בקלות.

אם יש לך אפשרות לאופל אל תהסס.

אני מניח שאתה משווה לדגם הקודם של היונדאי, פה מדובר על הדגם חדש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כדאי לשים לב שהאופל אסטרה סטיישן מגיעה עדין עם המנוע 1.6 המיושן ולא עם המנוע טורבו של האסטרה ברלינה ואני בספק אם זה הדגם אחרי המתיחת פנים או שאריות של 2012.

קח בחשבון שגם האסטרה סטיישן יקרה יותר מהיונדאי ב-2,000 שקלים, מה שישפיע על השווי שימוש.

תבדוק אם יש אפשרות לספק לך קרוז סטיישן, שלדה זהה לאסטרה אבל עם מנוע 1800 עדיף ופחות 1,000 שקלים בשווי שימוש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עם כל הכבוד ליונדאי ולקרוז....הן לא משתוות לאופל, זו דעתי.

ונהגתי בהרבה רכבים במסגרת הליסינג.

אומנם המנוע של האופל הוא ה"מיושן" אבל בעל מומנט לא רע ובהחלט האוטו לא מרגיש כבד או חלש.

האוטו בלוק על הכביש. אני לוקח איתו סיבובים שרכבים אחרים עפים בהם גם במהירות 100 קמ"ש והאוטו לא זז מילימטר.

פורסם
כדאי לשים לב שהאופל אסטרה סטיישן מגיעה עדין עם המנוע 1.6 המיושן ולא עם המנוע טורבו של האסטרה ברלינה ואני בספק אם זה הדגם אחרי המתיחת פנים או שאריות של 2012.

קח בחשבון שגם האסטרה סטיישן יקרה יותר מהיונדאי ב-2,000 שקלים, מה שישפיע על השווי שימוש.

תבדוק אם יש אפשרות לספק לך קרוז סטיישן, שלדה זהה לאסטרה אבל עם מנוע 1800 עדיף ופחות 1,000 שקלים בשווי שימוש.

אני מסכים, האופל ב-1.6 מרגישה מאוד כבדה ואיטית.

קיה סיד החדשה מגיעה עם גיר רובוטי דו מצמדי עדיף על האוטומטי הרגיל של ה-I30 והיא קיבלה ביקורת מאוד מחמיאה היום בידיעות אחרות, אולי תתעקש על אפשרות לרכבים אחרים.

בכל מקרה אם אתה אוהב את הפלואנס אני חושב שעם תאומים עדיין אפשר להסתדר, אני הסתדרתי עם 3 קטנים ב-I30 האצ'בק כולל עגלה וציוד מפה עד מחר.

פורסם

כמו קודמי, הייתי מכניס גם את הקיה סיד סטיישן למשוואה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...