Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

מישהו מכיר מקום שאני יכול להגיע אליו עם שרטוטים, וייצרו עבורי את מה-שזה-לא-יהיה בCNC (חומר היצור יהיה אלומיניום, ככה"נ)?

אני מחפש מקום מקצועי, אבל שיהיה גם עדין על הארנק - אבל יותר חשוב, מקום עם עובדים שאפשר לדבר איתם על העיבוד. כלומר, אנשים שיש להם סבלנות להקשיב אם אני רוצה לעשות שינויים בתכנון.

בנוסף, רצוי מקום שאוכל אחר כך לבקש שייצרו לי 5-10 חתיכות של אותו הדבר (כדי שלא אצטרך להתרוצץ בין מקומות)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חתיכה אחת, לא משנה איזה גודל יעלה לך באיזור ה 400 שקל

ככה גם 5 חתיכות.

תדבר איתם בעשרות וזה יוזל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מתעלק. אני צריך מקום לייצור המוני (מאות, אולי אלפים בשנה) של חלקי CNC לא גדולים מאלומיניום. איפה ומי?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

400 שקל לחתיכה זה סביר. עשרות קשה לי להאמין שאני אצטרך.

לדעתי CNC זו הדרך היחידה (וגם הכי טובה). יציקה גם תיתן תוצאה מכוערת, וגם זה יותר בלאגן לשרטט את התבנית (ואז צריך למצוא בית יציקה שיכין גם תבנית וגם יצוק).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין דרך ליצור קשר איתו (או עם המפעל) ישירות? אני לא אוהב לעבוד בשיטת טלפון שבור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בשביל 5 חתיכות אף אחד לא מתעורר בבוקר לכתוב תוכנית ל-CNC ולבצע SETUP במחיר של 400 שקלים.

אם אתה רוצה לבצע שינוי בחלק לאחר שכבר החלק על המכונה אז עדיף שתכין את הכיס.

אם היית עובד בחברה גדולה שעובדת עם קבלן חוץ לעיבוד שבבי אז אולי היו עוצרים בשבילך את המכונה בכדי לקבל הנחיות ושינויים.

תעלה שרטוט של החלק ונראה כיצד נכון לייצר אותו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא אשב עכשיו לשרטט אותו. כך או כך, השיטה ליצור תהיה CNC. יציקה פשוט תהיה אסון.

אם ליצור את "התוכנית" צריך לשלם אקסטרא חד-פעמית, אז לא נורא.

עריכה: השינויים לא יהיו כשהחלק עצמו כבר במכונה ובתהליך יצור. אבל יתכן שאני אצור אב-טיפוס אחד וארצה לשנות כמה אספקטים בו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • אחראי פורום
פורסם

אם תרצה יעוץ לגבי שיטת יצור עדיפה וכל מיני טיפים, אתה מוזמן לשלוח לי שרטוט ואבדוק.

לגבי עלות חלקים, כבר ייצרתי חלקים בודדים בעלות של 250 ש״ח

כך שזה לא נכון שלא יפעילו לך מכונה בגלל עלות נמוכה, רק צריך למצוא כרסם שרוצה לעבוד. אל תדאג, לא יפסידו עליך.

יש כאלה שלא משתלם להם אבל למזלנו יש לא מעט שכן אוהבים לקוחות קטנים. אני בעצמי זומם על מכונה בדיוק בשביל זה.

מי שרוצה שמות, שיגיד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא התכוונתי לייצור ביציקה. אני מנסה להבין אם כשאתה אומר CNC אתה מתכוון לעיבוד שבבי או בהכרח ל-cnc. ההבדל ברור לך?

פורסם
אתה מתכוון שבעל המקצוע יוריד מידות מהחלק שאתה מביא והוא ישרטט את החלק ?

לא. אני מתכוון שאני אביא שרטוט ושהבנאדם ייצר חלק. אחר כך אני אבחן את החלק, ואולי אחליט לשנות מאפיין כלשהו - נגיד אם יצרתי פלאח אלומיניום, עם המילה "חתול" חרוטה, ופתאום בא לי שהצ'ופצ'יקים של ה"ח" ימשיכו עד סוף הפלאח.

אם תרצה יעוץ לגבי שיטת יצור עדיפה וכל מיני טיפים, אתה מוזמן לשלוח לי שרטוט ואבדוק.

לגבי עלות חלקים, כבר ייצרתי חלקים בודדים בעלות של 250 ש״ח

כך שזה לא נכון שלא יפעילו לך מכונה בגלל עלות נמוכה, רק צריך למצוא כרסם שרוצה לעבוד. אל תדאג, לא יפסידו עליך.

יש כאלה שלא משתלם להם אבל למזלנו יש לא מעט שכן אוהבים לקוחות קטנים. אני בעצמי זומם על מכונה בדיוק בשביל זה.

מי שרוצה שמות, שיגיד.

אני! אני! אני רוצה שמות!!!!!!

לא התכוונתי לייצור ביציקה. אני מנסה להבין אם כשאתה אומר CNC אתה מתכוון לעיבוד שבבי או בהכרח ל-cnc. ההבדל ברור לך?

עכשיו כן. לא מדובר בהכרח על CNC. כל אחת משתי השיטות תעבוד מצויין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בוא קודם תסביר מה החלק.

יש חלקים שזה לא בעיה לייצר במכה כמה יחידות ולא קשה לבצע שינוי אפילו ישירות בג'י קוד.

יש חלקים שצריך לתכנן להם דפינות מיוחדות או לעבד אותם מכמה כיוונים ואז זה ווג'ע ראס.

בגדול שעת עבודה של מכונת CNC זה לכל הפחות 250-300 ש"ח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז ככה

זה אמור להיות לוח אלומיניום אורך 15 רוחב 10 גובה 1 שבתוכו יכורסם מסלול כלשהו, כאשר צורת המסלול בחתך היא כמו מעגל (אך ללא הכיפה. נגיד בגובה של 3/2 רדיוס ). המסלול יהיה מאוד מעוקל, כך שיכסה את מרבית הלוח בשביל גולה. בכל פינה ובאמצע שתי הצלעות הארוכות תהיה הברזה לבורג

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...